- 1 Eylül 2010
- 76
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar Seyhan hanım bakırkoydemi bakıyor acaba? Kendisine nasil ulasabilirim, bilenler yardimci olabilirmi? Yeni uyeyim ozele msg atamiyorum.
seyhan tam bir fiyasko tavsiye etmem lmaz: bi sürü laf kalabalığı yapıyo... hayat koçluğuna kalkışıyo.. akıl veriyo... kendini kasıyosun aklını boşalt gel diyo.. okuduğum kadarıyla diğerlerine de böyle dediği olmuş 10 üzerinden 0 :umursamaz:
evet kesinlikle bana ilk başta birkaç harf sölemişti onlar tuttu zaten onun dışında çokta fazla bişiden bahsetmedi; onlar da olmadı zaten.Daha çok hayata karşı duruşumu değiştirmem gerektiğinden bahsetti durdu kendinden örnekler vererek.Diğer yorumları okuyunca meğer genel tarzıymış hemen hemen nerdeyse herkese aynı şeyleri sölüyormuş
Arkadaşlar ben bugün Şaşkınbakkaldaki Symbol cafede Levent'e gittim.
Geçmişle ilgili baya bildi gelecekle ilgili de çok şey söyledi ama bilmiyorum.
Giden varsa dedikleri çıkıyo mu yazabilir mi?
ponpons özelden msj attım sana bakarsın. özel yazma hakkın yok sanırım.
Hanımlar,Kurtuşta oturan su falı bakan ritanın telefonu bileniniz varmı?
ÇOOOOOOOk ihtiyacım var lütfen.Daha önce gitmiştim her söylediği çıktı
CAFE'des FEMMES (KADINLAR KAHVESİ) FAL DÜNYASIIIIII &DİLEK ABLA& facebook grubuna herkesi bekliyorum...
arkadaşlar,
bakırköy'deki dejavu cafede bakım yapanlar nasıl acaba? ben duygu'yu biliyorum ama o ayrılmış.yiğit nasıl mesela?
bakım yaptıran varsa paylaşabilir mi?