İstanbul'da Fal - Falcılar

hı elanitin dediği cıktı bende yazmıssında bende gelecekte sölediği bişeymi cıktı dedim:S

mercanın numarasını bende ıstıyorumm arkadasa dedıgı hersey cıkmız baksanıza lutfeen ozelden bana da telefonunu atabılırmısınızzzzzz :2:

Evet arkadasim mercan sayhan. yillar sonra tekrar bu site sayesinde buldum kendisini, bir insan ancak bu kadar tutarli olabilirdi..

Canım ben ilk telefonda Mercan'a baktırdım. Geçmişi çok iyi bildi. Gelecek ile ilgili tarih bugün doluyor :) Sonra Elmiraya baktırdım o da Mercan ile aynı şeyleri söyledi. Bugün Mercan'ın dediği tarih sende tarihlerde sapma oldumu acaba?? Bu sırada dediği bikaç ufak detayı yaşadım ama esas olay bugün olması gerekiyor ki benim pek ümidim yok

Arkadaşlar aranızda Hem Elmira hemde Mercan hanıma baktıran var mı ?
varsa ve gerçekleşen oldumu ? hangisinde ?

ikisinide çok beğendim yanlız bana çok farklı şeyler söylediler. Elmira nın verdiği tarihin bitmesine 1-2 hafta kaldı .. çok tarihlere takılmak istemiyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum :)

Ben ikisinede baktırdım. Mercan'ın dediği tarih bugün bitiyor. Elmira'nın da Mayıs sonu ama sonuç olarak ikiside aynı şeyi söyledi. Bakalım olacak mı? Ama sanırsam herkese aynı tarihler verilmiş benim korkularım olmaya başladı artık :)

cnm ben elmiraya baktırdm bana mayıs sonu fln demedi merak etme :)

Mercan'a ben kasım ayında baktırmıştım,söylediği bir kaç şey çıktı ama tarihlerde sarkma oluyor kendiside söylemişti zaten tarihlerde yanılabiliriz diye

zamanında gün,ay,çok saymış biri olarak söylüyorum bence bugün olması gerekiyor diye şartlandırmayın kendinizi siz böyle düşündükçe o tarih hep sarkar

Tarihlere takılmayın,Tarihlere takılmayın,Tarihlere takılmayın ...

ben her ikisinede baktırdım kasım ayında,Mercan kendisi anlattı bişey sormadan ama elmirayı ben yönlendirdim,iş,aşk ve ailede genel anlamda birbirlerinden çok farklı şeyler söylediler
şuan yaşadıklarım mercanın söyledikleriyle paralel,elmira ise sadece ilişkimle ilgili bir şeyi bilmiş oldu bugüne kadar.

NOT:geçenlerde birisi elmira size ilişkinizle ilgili güzel şeyler söylemediği için beğenmiyorsunuzdur gibi bişey yazmıştı ona istinaden yazıyorum,elmira bana ilişkimle ilgili güzel şeyler yaşayacağımı söylemişti,benim beğenmeme sebebim fal'ı beim yönlendirmiş olmam ve medeni durumumu her kılıfa sokması

banada mayıs demedi cnm rahat ol :)

Heh iyi bari içim rahatladı bi an hepimize acaba MAyıs sonumu dedi sandım :) Bide Elanit baktıran herkes 5 hafta demeye başladı ana dedim herkese mi 5 hafta dedi

hehe yok elanit bana aralik dedi kizlar mercana merak sardim simdide hic olumsuz cikmadi diyen oldumu onun hakkinda yani degermi 100 tl ye....

c.tesi larox üzerinde ilk kahve falı denememi yapıcam
çok pis merak sarmaya başladım :86:

hehe yok elanit bana aralik dedi kizlar mercana merak sardim simdide hic olumsuz cikmadi diyen oldumu onun hakkinda yani degermi 100 tl ye....

Bana baktığında dediğim gibi geleceği olduğu gibi baldı yanılmadı Elmira ve Elanit ile aynı gelecek bilme başarısı. Gözlerinde dikkat et dedi faldan 1 hafta sona göz nezlesi oldum. Sonra aileden biri araba alacak dedi ablamlar araba almaya karar vermiş. Karşına 2 hafta sonra yeni biri çıkacak dedi o çıkmadı :). Esas oğlan ile ilgili 25 Mayıs'a kadar gelecek dedi. Bu akşam 12 ye kadar vakti var :) Ama Elmira ya yada Elanite baktırdıysan çok da gerek yok diyorum bana aynı dedi ama duyduğuma göre farklı söyledikleri de olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…