zaten şuan ve geçmişi bilme konusunda hepimiz hem fikiriz keza gül için de öyle..
fakat gelecek ile ilğili sölediklerine bakarsak gülün bana dediği 30. da olcak dediği oldu..
hatta sorularıma da mantıklı cewap aldım fakat 2. kez gittiğimde werdiği tarihler tutarsızdı.
elanit ise tam tarih vermemekle birlikte gülden farklı şeyler söledi bakalım hangisi göreceğiz
mercanın soyadı sayhan mı face de buldum bı mercan ama o mu acabaa
Elanit ne fali bakiyor arkadaslar?adi cok gecmis iice meraklandim.. numarasini rica ediyorum lutfen..
Evet arkadasim mercan sayhan. yillar sonra tekrar bu site sayesinde buldum kendisini, bir insan ancak bu kadar tutarli olabilirdi..
Arkadaşlar aranızda Hem Elmira hemde Mercan hanıma baktıran var mı ?
varsa ve gerçekleşen oldumu ? hangisinde ?
ikisinide çok beğendim yanlız bana çok farklı şeyler söylediler. Elmira nın verdiği tarihin bitmesine 1-2 hafta kaldı .. çok tarihlere takılmak istemiyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum :)
Ben ikisinede baktırdım. Mercan'ın dediği tarih bugün bitiyor. Elmira'nın da Mayıs sonu ama sonuç olarak ikiside aynı şeyi söyledi. Bakalım olacak mı? Ama sanırsam herkese aynı tarihler verilmiş benim korkularım olmaya başladı artık :)
Ben ikisinede baktırdım. Mercan'ın dediği tarih bugün bitiyor. Elmira'nın da Mayıs sonu ama sonuç olarak ikiside aynı şeyi söyledi. Bakalım olacak mı? Ama sanırsam herkese aynı tarihler verilmiş benim korkularım olmaya başladı artık :)
Canım ben ilk telefonda Mercan'a baktırdım. Geçmişi çok iyi bildi. Gelecek ile ilgili tarih bugün doluyor :) Sonra Elmiraya baktırdım o da Mercan ile aynı şeyleri söyledi. Bugün Mercan'ın dediği tarih sende tarihlerde sapma oldumu acaba?? Bu sırada dediği bikaç ufak detayı yaşadım ama esas olay bugün olması gerekiyor ki benim pek ümidim yok
Arkadaşlar aranızda Hem Elmira hemde Mercan hanıma baktıran var mı ?
varsa ve gerçekleşen oldumu ? hangisinde ?
ikisinide çok beğendim yanlız bana çok farklı şeyler söylediler. Elmira nın verdiği tarihin bitmesine 1-2 hafta kaldı .. çok tarihlere takılmak istemiyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum :)
banada mayıs demedi cnm rahat ol :)
Heh iyi bari içim rahatladı bi an hepimize acaba MAyıs sonumu dedi sandım :) Bide Elanit baktıran herkes 5 hafta demeye başladı ana dedim herkese mi 5 hafta dedi
hehe yok elanit bana aralik dedi kizlar mercana merak sardim simdide hic olumsuz cikmadi diyen oldumu onun hakkinda yani degermi 100 tl ye....