- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
elanitte nerde bakıyor adres veya telefon numarası verebilir misiniz ya da özele gönderebilir misiniz önemli benim için.
yolladım telefonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elanitte nerde bakıyor adres veya telefon numarası verebilir misiniz ya da özele gönderebilir misiniz önemli benim için.
kızlarr hadi çıkan ,,,,çıkmayan fal haberi yok mu????ses yok kimseciklerdennn:) bu ne böyleee
sen baktırdıgın falı yazda saat 22,00 dan sonra
eccüg ekşın olsun forumda
he wallla bacımm haklısınn biraz renklendiriyimmm burayı inşalllah tabi:)))))))
sen buralardan gitmede de kuzuu ssensiz daha da renksiizz tıp oynuyo san ki herkes:)
benim burdan gitmem 1 yılı bulur en önemli adım yakın tarih ama olayın esas bulacağı tarihe daha var
hem sizide evlendirmem gitmem.
ceton köşeli sen mapusu diyon
her an gene şutlanabilirim.
şu cok eşlilik yasal olsun diyen kadın yüzünden
yolladım telefonu
teşekkür ederim telefon numarası geldi. fakat ücreti nasıl alıyor. ve ücret ne kadar bilgisi olan var mı?
yani telefondan kredi kartı numarası falan mı veriyoruz.
arkadaslar çarsamba günü milliyet cadde de bir falcı dan bahsediliyordu,acaba olabilir mi böyle birsey diye kalktım verdigi adrese gittim. falcıyı görünce show un bir parcasıymış diye düşündüm ümidim kırıldı. madem yine de geldim bir baktırayım dedim. Haberde cezayir asıllı denmişti baktım ki Türkçesi çok güzel haydi neyse dedim. önce ismimi ve doğum tarihimi istedi bir tas cektirdi. bakısları ile adeta beni büyülediğini düşündüm sonra önündeki kumla birşeyler yaparak konuşmaya başladı inanamadım, nasıl olabilirdi böyle birşey... Bütün hayatımı özetledi ve olup olabilecek herseyi tarih ve saat vererek söyledi... En ilginci ise bugün saat 11 de bir şey yasayacağımı söylemişti ondan sonra bana inanacaksın gibisinden birseyler söylemişti... ve tam isabet... falın sonunda simdi sen sor soracağını demişti de ben sorum yok demiştim. o hakkımı kullanmak için bu gece tekrar gitmek istedim yoğunmuş yarına randevu alabildim:)
benim burdan gitmem 1 yılı bulur en önemli adım yakın tarih ama olayın esas bulacağı tarihe daha var
hem sizide evlendirmem gitmem.
ceton köşeli sen mapusu diyon
her an gene şutlanabilirim.
şu cok eşlilik yasal olsun diyen kadın yüzünden
ayy minik yaa...çok güldürüyorsun beni:)
3 harfli :)
elanittede var o :)
zira gelecek o yüzden bazılarına cıkıyor bazılarına cıkmıyor veya süre uzuyor :)
3 harfliler yalan söyleyebilir.
zamanında cok uğraşmışlığım var artık tırsıyorum
Nasıl yani canım 3 harflilerle zamanında çok uğraştm derken, anlatabilir misin noldu ?
bi kere anlatıyım bi daha tekrarlamıyım zira cok uzun süreler yalnız uyuyamadım ben
14-15 yaşlarındayken uzun süre, ruh çağırmakla uğraştık , ruh gelmez,bilmiyoduk tabi o zamanlar.
3 harflilerle gelir. O zamanlar korkmuyodum ama gün geçtikçe korktum ve uyuyamadım, sanki her an yanımda biri var gibi.
Bi keresinde zor yollamıştık mesela geleni .
Çok güzel cevap veriyolar,tabi yalan söledikleride oluyordu.
Kapasam bu bahsi iyi olcak sanırım
sen buralardan gitmede de kuzuu ssensiz daha da renksiizz tıp oynuyo san ki herkes:)
Evet öyle yapmak lazım zaten içimden geçen de bu... En son Elanit'e baktırayım ondan önce baktırmadığım tüm diğer falcıları dolaşayım. :))))
Aşk insana neler yaptırıyor yaa, kendini tanıyamıyor insan. :)
bi kere anlatıyım bi daha tekrarlamıyım zira cok uzun süreler yalnız uyuyamadım ben
14-15 yaşlarındayken uzun süre, ruh çağırmakla uğraştık , ruh gelmez,bilmiyoduk tabi o zamanlar.
3 harflilerle gelir. O zamanlar korkmuyodum ama gün geçtikçe korktum ve uyuyamadım, sanki her an yanımda biri var gibi.
Bi keresinde zor yollamıştık mesela geleni .
Çok güzel cevap veriyolar,tabi yalan söledikleride oluyordu.
Kapasam bu bahsi iyi olcak sanırım