İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar seans bitti ama sanki kısa sürdü ya 30 dk.tam tarih vermedi.ama bakalım yazdım hepsini baya beklemem gerekli görmek için.Bazı şeyleri bilemedi bazılarını da bildi geçmişle ilgili.memnun kaldımmı bilemiyorum aslında daha detaylı beklerdim. :84::84::84:
bir iki istedigim şeyede bekledigim yorumları yapmadı belki ondanda olabilir
bakalım ben çok baktıran biri degilimdir belki yıllar oldu baktırmayalı kahve muhabbetleri hariç tabiki.

neyse bakalım ne kadarı çıkıcak görücez hber veririm

güzelim sürekli bu forumu takib ediyordum ama üye değildim. bugün saat 11 den sonra heyecanlandım ve yazmak istedim... halep ordaysa arşın nomads de... :)

gereksiz samimiyeti anlayamadım kusura bakmayın güzelim derken ?
kesin bir yargı yok samimi gelmiyor dedim.
halada gelmiyor, burda ki daim üyelerden biri teyit etmedikcede gelmeyecek.

kimse kusura bakmasın bana samimi gelmedi.
buraya üyelik alıp ilk yazdıkları mesaj falcı önermek olanlar hep reklamcı çıktı.
o yüzden ben inanamıyorum.

bana da samimi gelmedi üye olup hemen böyle bir mesaj yazılması yazayım da zaten burda peşpeşe gidenler var gibi kımse kusura bakmasın

bana da samimi gelmedi üye olup hemen böyle bir mesaj yazılması yazayım da zaten burda peşpeşe gidenler var gibi kımse kusura bakmasın

evet arkadaslar haklısınız :) zaten reklamı ben yapmadım ki milliyet gazetesi yapmış bende öyle gittim:) paylaşmak istedim görende sanki adamın tel.ini veriyorum falan sanacak

cnm sana da elaniti yolladım

Teşekkür ederim canım, not alayım da yine özel mesajlar silinir filan... Elanit çok yoğunmuş burayı okuyup talep eden çok oldu sanırım, hal böyleyken performansı düşüyor mudur acaba, yani günde 1-2 kişiye bakması ile 10 kişiye bakması arasında fark oluyor mudur? Eğer ciddi fark varsa baktırmak için birkaç ay bekleyebilirim.

Bugüne dek bana en kısa süre bakan kişi Gül, ateş alır gibi bakıyor, soru bile soramadım ağzıma tıkıldı resmen, 8 dakika filan sürdü falı, sen git sıradaki gelsin" tadında gidiyor orada işler... Keşke daha uzun baksa, çünkü o 8 dakikada dediklerini yaşamaya başladım eğer birkaç ay içinde dedikleri olursa Elmira dahil diğer 3 falcı yanılmış olacak... Çünkü onlar ne dediyse Gül tam tersini söyledi. Elanit için de beklemeli miyim bilemiyorum henüz karar veremiyorum... Ama şu günlerde birşeyler duymaya ihtiyacım olduğu kesin. Acaba yine Gül'e mi gitsem?....

bence birde farklı birini dene derim bu elanit de oalbilir bi başkasıda farklı bir yorum almış olursun

bilgi olsun kızlar elanit fal seansları onu çok yordugu için bakma işini azaltıyor.
daha seyrek bakıcakmış artık

bence birde farklı birini dene derim bu elanit de oalbilir bi başkasıda farklı bir yorum almış olursun

Geçen gün burada, Elanit en erken 1 hafta sonrasına randevu veriyor dediler... Gül'ün Stones'dan önce çalıştığı yerde bakan biri varmış o da iyiymiş galiba, birisi yazmıştı onun hakkında geçenlerde, acaba ona mı gitsem... Hiç değilse 15-20 dk bakan biri olsa da sorularımı rahatça sorabilsem...

evet arkadaslar haklısınız :) zaten reklamı ben yapmadım ki milliyet gazetesi yapmış bende öyle gittim:) paylaşmak istedim görende sanki adamın tel.ini veriyorum falan sanacak

birine gidersin sonra ben gittim iyiydi dersın ama sen daha gelecekte dediklerini çıktı mı çıkmadı mı tam belli olmadan uye olup yere göğe koyamıyorsun defalarca da tekrarlıyorsun kusura bakma hiç samimi değil kaldı ki ne zaman reklam mesajı yazılsa birileri de reklam kokuyor dese o reklam yapan kişi direkt senın şu yazdığın gibi cevap yazdı burada aa pardon forumu dışardan takıp ediyordun ama....

gereksiz samimiyeti anlayamadım kusura bakmayın güzelim derken ?
kesin bir yargı yok samimi gelmiyor dedim.
halada gelmiyor, burda ki daim üyelerden biri teyit etmedikcede gelmeyecek.

Miniğimmmm sinirlenmeeee :) Ben kendimi feda (!) edebilirim :) Her ne kadar Elanitten acayip memnun olsam da, burası merakımı çekti ne de olsa Crazy! daisy

bugün saat 11 e dediği çıktığı için yazdım demiştim ama yazmaz olsaydım keşke:) her neyse siz o ismi gecen falcılarla ortak calısıyorsunuz galiba arkadaslar iyi birisini duymaya tahammül edemediniz sanırım...

Valla sekerim bu durumlarda pozitif enerjiye ihtiyacin var, enerjin emilicekse Gul'e gitme derim. Yok ben gayet memnunum diyorsan sana birakiyorum. Ayni seyleri ara ara bende yasiyorum, enerjim dusuyor ve eski konulara sarmaya basliyorum.. sonra yanilgida oldugumu anliyorum ve hulennn hava guzel yaz gelmis niye icimi karartiyorum diyip kendimi disari atiyorum.

Ayrica benimde sevdigim falci var boyle 10 dakikada postalayan. Tutturuyor oldukca, hepsi tutmasada o an kendime geliyorum buda keyfimin yerine gelmesini sagliyor. Ben bir kisiye odakli hayatimi surduremem. Her ne kadar olmasini istesemde, karsima cikanlari degerlendirmisimdir. Istanbul'a baska birisi icin geldim ne yalan soyliyim ama baska biriyle tanisip ona asik oldum.. neye niyet neye kismet :) Relaxed, hayat cok kisa boyle seyleri kafaya takmak icin bence. Sallamicaksin, salladikca olmuyor cunku

Aslında ben forumu yazmadan dışardan takip eden çok insan olduğuna inanıyorum. Çünkü o dönem burda kimden bahsedilse hangi falcı popülerse, gündemdeyse, o falcının işleri aniden artış gösteriyor. Burada yazan 10-15 kişiyle olmaz bu. Görüp, okuyup, bir şey yazmadan falcıyı bulup baktıran da çoktur diye düşünüyorum şahsi kanaatim bu yönde, zira Elanit de birden aşırı yoğunlaştı bu da görüşümü doğruluyor. Ben ona baktırmaya karar verene dek o 1 ay sonrasına randevu vermeye başlayacak bu gidişle. :) Bir yandan da çok merak ediyorum ama ben hep yüzyüze baktırdım hiç telefonda baktırmadım biraz da ondan çok istemiyorum galiba... Şöyle karşılıklı oturup gözünün içine bakabileceğim bir falcıya ihtiyacım var benim...

11 de dediğinin çıkması falın çıktığı anlamına gelmediğini bilecek kadar çok fal baktırdım 80 lira da oldukça manıdar malum forumda herkesın gittiği isimler o civarda ücret alıyor...işte senın sorunun bu daha çıkıp çıkmadığı belli olmadan gelıp iyi falcı diyosun burada onu savunuyosun oldukça da iyi tanıyorsun maş..

Son düzenleme:

Sonradan gelip burda hukum suremezsin, cunku hic birimizi tanimiyorsun. Biz bi cok falciya baktirdiktan sonra suan icin iyi olanlari kendimizce bulduk.. sende bulmussun, ama onerin icin tesekkurler.. biz almayalim.

+

bu arada erkeksin sen.

Son düzenleme:

İşte ben de başkasına aşık oldummm, mesele bu zaten! :)))))) Ve bu konuyu bilen tek kişi Gül oldu, o yüzden demiştim yine ona gidip detay mı istesem acaba diye... Enerji emilmesi derken, Gül enerjimizi mi emiyor fal bakarken? Tanımadığım için soruyorum zira sadece 8 dk görebildim. :) Benim enerjimi emmek öyle kolay değildir zira enerji alıp gönderebiliyorum böyle bir özelliğim var, öyle kolay ememezler benim enerjimi. :))

Miniğimmmm sinirlenmeeee :) Ben kendimi feda (!) edebilirim :) Her ne kadar Elanitten acayip memnun olsam da, burası merakımı çekti ne de olsa Crazy! daisy
sinirlenmiyorum fıstığım ..
sinirlenecek gücüm dahi yok, bütün enerjim çekilmiş durumda ..

cümlelerin ne kadar itici farkında mısın ? evet ben elanit ve elmiradan komisyon alıyorum
qereci diğerlerinden alıyor.
kurduk buraya tezgahımızı gül gibi geçinip gidiyoruz.
bi dellendirmeyin insanı yahu.

Yok tatlim yanlis anladin ahahaha Gul olumsuz birsey soyledide yasadin sandim, daha fazla didikleme filan diyecektim ama guzel birsey soylemis Sende tutturduysa sorun yok o zaman, git tabi.. keyfini cikar.

flemanca ;
bende hep merak ederim 2 kişiye bakarken günde 10 kişiye bakmaya başlayınca acaba bişiler değişiyor mu diye ?
fal deli enerji emen bi konu. falcılar açısından. hoş benim enerjimde gidiyorda.
neyse uzatmayayım. bi falcı ünlü olup günde 545454 kişiye bakmaya başlayınca seriye baglıyor gibi geliyor banada.
en büyük arızalarda seri üretimde çıkar sölim
yalnız bana gene deli başağrısı çıktı ben gidip hava alayım.
minik kısmım gitti sadece depresif kısmımla başbaşayım şu an.

İşte ben de falcıların otomatiğe bağlamış dönemlerinde arada kaynamış olmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…