İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar çarsamba günü milliyet cadde de bir falcı dan bahsediliyordu,acaba olabilir mi böyle birsey diye kalktım verdigi adrese gittim. falcıyı görünce show un bir parcasıymış diye düşündüm ümidim kırıldı. madem yine de geldim bir baktırayım dedim. Haberde cezayir asıllı denmişti baktım ki Türkçesi çok güzel haydi neyse dedim. önce ismimi ve doğum tarihimi istedi bir tas cektirdi. bakısları ile adeta beni büyülediğini düşündüm sonra önündeki kumla birşeyler yaparak konuşmaya başladı inanamadım, nasıl olabilirdi böyle birşey... Bütün hayatımı özetledi ve olup olabilecek herseyi tarih ve saat vererek söyledi... En ilginci ise bugün saat 11 de bir şey yasayacağımı söylemişti ondan sonra bana inanacaksın gibisinden birseyler söylemişti... ve tam isabet... falın sonunda simdi sen sor soracağını demişti de ben sorum yok demiştim. o hakkımı kullanmak için bu gece tekrar gitmek istedim yoğunmuş yarına randevu alabildim:)

kim peki bu cnm, kaca bakiyor ve nerde bakiyor

bugün eski erkek arkadaşımla konuştuk (acaba hala "dostça" konuşabildiğim için şanslı mıyım?)

ona bi fal baktırdım 1.5 ay once falan, işinle ilgili şu sıralarda ticari bir anlaşmazlık çıkacakmış ama hemen düzelecekmiş, dedim.

beni o falcıya götür kesin, dedi. hakikaten dün işle ilgili parasal bi sıkıntı çıkmış, aksama olmus. onun dışında her şeyimiz hazır ankaraya'ya taşınacağım dedi (ben ankara'dayım. bu da falda çıkmıştı.)

cnm sana da elaniti yolladım

Olur tabiki.. diger falcilar icinde soylenenlere yorum yazmistim.. ama son zamanlarda cok fazla deginilmiyolar. Elanit icinde yasayip gormeden yorum yapilamayacagini yazmistim bir arkadasa mesala, kaldiki bu kisi hic baktirmamis yorum yapmaya ne kadar hakki var tartisilir. Ama herzaman derim her falci ile frekansiniz tutmaz, kendi falcinizi bulmaniz gerekir..

nomads bildigm kadariyla cok ünlü bi restaurant canim ordami bakiyor:S ne kadar sürüyor peki biraz ayrinti verebilirmisin

evet evet... biraz sohbet ettik tabii ki cnm semi cezayirliymiş ama konya da yaşıyormuş ara sıra buraya özel seanslara gelirmiş... Mekan için istanbula yerleşmiş. Kum falına bakıyor ve dediğine göre ailesine mahsus birşeymiş. yıldızname ile birleştiriyorum içinden çıkamadığım durumlarda da su dan destek alıyorum dedi. zaten birşeyler yazıyor ama değişik şekiller ve arapça harfler var. arasıra ona bakıyor. akşamları buradayım gündüzleri de özel seanslara gidiyorum dedi. daha 20 gün oldu geleli demişti -ki bu kadar kısa sürede gazetelere çıkmasının çok normal olduğunu bakınca anladım:)

Evet bizim senle tarihlerimiz aynı. Elmira'ya göre Mayıs sonu olması gerekli. Elanit ve Emine ye göre en geç Haziran sonuna kadar olması gerekli. Bakalım hangisi hangi çıkacak. Umarım ikimizde burada kutlama yaparız aynı anda :)))

ha bu arada 20-25 dk kadar sürdü seansı demeyi unutmuşum cnm

doğru mu anladım.falcı tam saat veriyor ve saat 11:00 gösterdiğinde...söyledikleri aynen oluyor.

doğru mu anladım.falcı tam saat veriyor ve saat 11:00 gösterdiğinde...söyledikleri aynen oluyor.

kimse kusura bakmasın bana samimi gelmedi.
buraya üyelik alıp ilk yazdıkları mesaj falcı önermek olanlar hep reklamcı çıktı.
o yüzden ben inanamıyorum.

gelecekle ilgili söyledikleri hakkinda ne düsünüyorsun cnm mantikli seylermi .....merak ettim onu ama 80 de az degil ya

valla ben sıramı beklerken kalkan insanların şekline baktıkça heyecanlanmıştım para üstü alan da yoktu:) gelecek ile ilgili söyledikleri atmasyon değil gibi geldi çünkü hepsi planlarım ve hedeflerimle alakalıydı:)

kimse kusura bakmasın bana samimi gelmedi.
buraya üyelik alıp ilk yazdıkları mesaj falcı önermek olanlar hep reklamcı çıktı.
o yüzden ben inanamıyorum.

güzelim sürekli bu forumu takib ediyordum ama üye değildim. bugün saat 11 den sonra heyecanlandım ve yazmak istedim... halep ordaysa arşın nomads de... :)

güzelim sürekli bu forumu takib ediyordum ama üye değildim. bugün saat 11 den sonra heyecanlandım ve yazmak istedim... halep ordaysa arşın nomads de... :)

arkadaşlar...tam zamanını tuturamayan falcılardan çok şikayetciydiniz...alın size...zamanını ..hatta tam saatini tuturan falcı:) bu falcı zaman yönetimi konusunda başarılı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…