İstanbul'da Fal - Falcılar

wallla minikk her an falcı minik olabilirrr :)))) ilk önccee ben keşf etmiş olacammm hahahaha:)inşaallah tabi

wallla minikk her an falcı minik olabilirrr :)))) ilk önccee ben keşf etmiş olacammm hahahaha:)inşaallah tabi

olcak olcak kendimde o ışığı görüyorum
(görürüm tabe seans 80 tl, taş atıp elim mi yorulcak,patron yok bişe yok. devletlede uğraşmıcam)

Arkadaşlar banada mesaj atarmısınız numarasını lütfen... bide ne kadar ücret alıyor,ben özel mesaj yazamıyorum

olcak olcak kendimde o ışığı görüyorum
(görürüm tabe seans 80 tl, taş atıp elim mi yorulcak,patron yok bişe yok. devletlede uğraşmıcam)

hahhahaha yerim seni tam minikkk repliğii olmuşş:)80 az anamm o ne öle sen daah tazee auran açılmış bi insansınn yeniyken yüksekten başlaa biz iddalıyız yanılma yokk olursa para geri verilir diye bi reklam kampanyasııyla başlayalım:)))))

sonrada taşlasınlar bizi ya da çıksa bile çıkmadı diyip parayı alsınlar
yok öle alınan para geri verilmez

7 mi 37 fln benim yani=)) neyseki elanit kesti beni elmirayla aynı teyit ettim artık allaha havale ediorum cıkarsa cıkar cıkmazsa napalım=)

Farkli farkli falcilara git inan bana hepsi sana farkli bi hikaye sunar ve hepsinden bi parca yasarsin. Ama hepsini birden bi falcidan duyacagini hic sanmiyorum. Ayrica kotu seyleri duysam ne olur.. acikcasi bana soylenmemesi taraftariyim. Size soyleseydi yinede bu durumu degistirmeyecektiki, sadece uzuldugunuzle kalicaktiniz. Ben bosuna moralimi bozduramam arkadas.. O kisiyle olucakmi olmucakmi bitti.. yada okul biticekmi uzakmi.. is olucakmi olmucakmi.. Ne kadar sure sonra olucak.. ahahaa sordugum sorular genelde bunlar.

Kimseye mudahale etmiyorum, sadece herseyi bekliyoruz falcilardan ve bunu garipsiyorum hepsi bu. Ya birde kendimde ara sira fal bakan biri olarak bu isin nasil oldugunu bilirim.. bazen goremiyorsun bi konu hakkinda.. o an o kisi neye yogunlasmissa o cikiyor fallarda. Direk acar acmaz kafasindaki seyi gorebilirmi bi insan? Fal boyle isler.. kim ne derse desin. Aralarda farkli detaylar cikabilir, ama dedigim gibi bin tane falciya git hepside iyilerinden olsun sana hayatinda yasayacagin farkli farkli seylerde anlaticaklardir. Bu yuzdende zaten Emine abla ile Elmira'nin benim icin iyi bi ikili oldugunu soylemistim. Emine abla sonucu soylede, cok fazla detay vermedigi icin onun fali cikiyor cikmiyor diye birsey yazamiyorum suan..

bende Elmira, Selma Toprak , Elanit ve en son Mercan hanıma baktırdım.
keryneia nın dediği gibi olayları bildiler ama sonuç 4'üde farklı söyledi. Asıl benim için önemli konu ne ise onu gördüler ve ona çok fazla yorum yaptılar.iş ve aile ile ilgili yorumlar kısaydı. Biraz geçmiş biraz şu andan geriye de gelecek kalıyor haliyle merak ettiğim sonuç için yorum yaptılar...

İşte işin ilginç tarafı, benim YOĞUNLAŞTIĞIM ve falcıya gitme sebebim olan konuydu Elmira'nın hiç değinmediği. Bambaşka bir şey söyledi olasılığı imkansız gibi olan ama onu 8-9 ay içinde göreceğim. 1 ay içinde olanlar ise bence görmesi ve söylemesi gereken şeylerdi, 1 aydır hayatımı yöneten bir mesele diyeyim, zaten detay filan istemiyorum ben falcılardan, geçmişi bilmesi de benim için bir şey ifade etmiyor. Yani ben falcıdan herşeyi bekleyen biri değilim hatta pek çok fal baktırandan çok daha mantıklı bir şekilde yaklaşıyorum, ben de fal bakıyorum demişsin, ben de yıllardır kahve falı bakarım ve 6.hissim çok kuvvetlidir, dediklerim de olur ama bir kendime bakamam objektif değerlendiremem diye. Yani ben de iyi kötü bilirim bir insanın karşısındakiyle ilgili herşeyi bilemeyeceğini ama dediğim gibi, falcıya gitme sebebim olan bir durumdu o derece önemliydi.
Elmira geçmişimle ilgili hiçbir şey söylemedi mesela, tek kelime bile. Direkt 8-10 ay sonrasından başladı anlatmaya... Ben geçmişi umursamadığım için bunun üzerinde durmadım ama bir başkası bunu sorun edebilirdi. Sadece tek bir şeye yoğundum gittiğimde. Yani dediğin gibi neye yoğunlaştıysam o konu hakkında konuşma durumu da olmadı. Faldan memnun değilim sanma, çok istediğim bir şey için olumlu konuştu uzun vadede, keşke olsa, ama şu an öyle bir şey var ki, basit bir evet ya da hayır tüm hayatımı yönlendirebilir, bu denli hayati bir konu söz konusu ve 1 saat süren bir falda değinilmiyor, ben sana bunu Elmira için değil de x bir falcı ile ilgili olarak anlatsam tepkin yine aynı mı olurdu acaba?
Tekrar söylüyorum, ben Elmira'yı sahiden sevdim, elektriğim tuttu, iyi ve dürüst bir insan olduğuna eminim zira yüzünden okurum ben bir insanı. Ama çıkmayan bir fal olunca da müdahalesiz bir şekilde anlatma açıklama fırsatı verelim insanlara, taraf tutmadan.

yaa elmiranın telını ozelden yazın lutfeennnnnnnnnnnn

Kısa bir süre önce tüm özel mesajlar hiçbir açıklama yapılmadan silindi, özel mesajlarımda vardı Elmira'nın telefonu, kaydetmemiştim yani şu an ben de aramak istesem birilerinden almam gerekir bu nedenle size gönderemiyorum ama diğer arkadaşlar göndereceklerdir.

Ben de Elanit'in telefonunu istedim geçen gün ama kimse oralı olmadı. :) Aslında baktırmak isteyip istemediğimden de emin değilim ya...

arkadaslar çarsamba günü milliyet cadde de bir falcı dan bahsediliyordu,acaba olabilir mi böyle birsey diye kalktım verdigi adrese gittim. falcıyı görünce show un bir parcasıymış diye düşündüm ümidim kırıldı. madem yine de geldim bir baktırayım dedim. Haberde cezayir asıllı denmişti baktım ki Türkçesi çok güzel haydi neyse dedim. önce ismimi ve doğum tarihimi istedi bir tas cektirdi. bakısları ile adeta beni büyülediğini düşündüm sonra önündeki kumla birşeyler yaparak konuşmaya başladı inanamadım, nasıl olabilirdi böyle birşey... Bütün hayatımı özetledi ve olup olabilecek herseyi tarih ve saat vererek söyledi... En ilginci ise bugün saat 11 de bir şey yasayacağımı söylemişti ondan sonra bana inanacaksın gibisinden birseyler söylemişti... ve tam isabet... falın sonunda simdi sen sor soracağını demişti de ben sorum yok demiştim. o hakkımı kullanmak için bu gece tekrar gitmek istedim yoğunmuş yarına randevu alabildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…