wallla minikk her an falcı minik olabilirrr :)))) ilk önccee ben keşf etmiş olacammm hahahaha:)inşaallah tabi
son bir haftada ben,arkadaşlarım,arkadaşlarımın arkadaşları toplamda 15 kişi falan elani'e baktırdık
herkeste şok etkisi yarattı,çok iyiydi,kimseden olumsuz yorum duymadım kesinlikle benimde favorim daha hiç kimseciklere fal baktırmam diye düşünüyorum.
Arkadaşlar banada mesaj atarmısınız numarasını lütfen... bide ne kadar ücret alıyor,ben özel mesaj yazamıyorum
olcak olcak kendimde o ışığı görüyorum
(görürüm tabe seans 80 tl, taş atıp elim mi yorulcak,patron yok bişe yok. devletlede uğraşmıcam)
hahhahaha yerim seni tam minikkk repliğii olmuşş:)80 az anamm o ne öle sen daah tazee auran açılmış bi insansınn yeniyken yüksekten başlaa biz iddalıyız yanılma yokk olursa para geri verilir diye bi reklam kampanyasııyla başlayalım:)))))
attım cnm elanit'in numarasını
yolladım.
ben fal baktırmayı düşünmüyorum artık ..
ulen 7 tane baktırdım, çıksınlar, verdiğim paraya değsin öyle
minik sabancı mıyım ben
:)) 7 tanede benım oldu valla bende artık baktırmayaı dusunmuyorum
Ben bu yoruma katılmıyorum, zeytindal'ın fazla bir beklentisi olmamış ki... Sadece, o an hayatı karışık değilse ve yakın bir zamanda karışacaksa, o an fal baktırdığı kişi iyi bir falcı ise, bunu bilmeli. Her falcıdan her detayı bilmesi beklenmez ama detay değil bu, önemli bir durum.
Bir falcıyı çok sevebiliriz ama fanatizm şeklinde bağlanmak ve tek bir olumsuz söz bile söyletmemeye çalışmak yanıltıcı oluyor, bu sayfanın objektif yorumlara ihtiyacı var, herkes çıkan çıkmayan falını anlatsın da bilelim nedir ne değildir... Bunca aydır çok az yazdım bu sayfaya ama sürekli hepinizi okudum, en çok önerdiğiniz falcılara da gittim. Ama mesela birkaç yıldır bir Talin ablayı bilirim Bakırköy'de, onu çok severim insan olarak, daha önce burada neler neler yazıldı hakkında, ne olumsuz sözler, bir defa da girip yok öyle değildir çok iyi falcıdır diye yazmışlığım yoktur kendisini çok iyi tanımama rağmen. Bırakalım herkes kendi deneyimini rahatça anlatsın, hemen arkasından koşturup da olumsuz yorumu nötrlemeye çalışmak yanlış. Ben de Elmira'ya baktırdım çok tatlı bir insan gerçekten çok sevdim, uzak gelecekte dedikleri belki çıkar ama yakın gelecekte olacakları görüp söylemedi bana da. Ona gittiğimde yaşamadığım bir problemi şimdi yaşıyorum, detay değil bu da, çok önemli ve çok hayati bir durum ama mesela Elmira bu konuda da tek kelime etmedi, belki hayatımın yönünü kaderimi değiştirecek bir mesele, çok çok üzülmeme sebep olan bir mesele yani o denli önemli bir durum. Bana "1 ay sonra böyle önemli bir durum yaşayacaksın" diyebilirdi ama Elmira göremedi bunu. Gül bildi bunu da. Aynen Gül'ün dediği şekilde yaşıyorum olayları şu an için.
Farkli farkli falcilara git inan bana hepsi sana farkli bi hikaye sunar ve hepsinden bi parca yasarsin. Ama hepsini birden bi falcidan duyacagini hic sanmiyorum. Ayrica kotu seyleri duysam ne olur.. acikcasi bana soylenmemesi taraftariyim. Size soyleseydi yinede bu durumu degistirmeyecektiki, sadece uzuldugunuzle kalicaktiniz. Ben bosuna moralimi bozduramam arkadas.. O kisiyle olucakmi olmucakmi bitti.. yada okul biticekmi uzakmi.. is olucakmi olmucakmi.. Ne kadar sure sonra olucak.. ahahaa sordugum sorular genelde bunlar.
Kimseye mudahale etmiyorum, sadece herseyi bekliyoruz falcilardan ve bunu garipsiyorum hepsi bu. Ya birde kendimde ara sira fal bakan biri olarak bu isin nasil oldugunu bilirim.. bazen goremiyorsun bi konu hakkinda.. o an o kisi neye yogunlasmissa o cikiyor fallarda. Direk acar acmaz kafasindaki seyi gorebilirmi bi insan? Fal boyle isler.. kim ne derse desin. Aralarda farkli detaylar cikabilir, ama dedigim gibi bin tane falciya git hepside iyilerinden olsun sana hayatinda yasayacagin farkli farkli seylerde anlaticaklardir. Bu yuzdende zaten Emine abla ile Elmira'nin benim icin iyi bi ikili oldugunu soylemistim. Emine abla sonucu soylede, cok fazla detay vermedigi icin onun fali cikiyor cikmiyor diye birsey yazamiyorum suan..
Farkli farkli falcilara git inan bana hepsi sana farkli bi hikaye sunar ve hepsinden bi parca yasarsin. Ama hepsini birden bi falcidan duyacagini hic sanmiyorum. Ayrica kotu seyleri duysam ne olur.. acikcasi bana soylenmemesi taraftariyim. Size soyleseydi yinede bu durumu degistirmeyecektiki, sadece uzuldugunuzle kalicaktiniz. Ben bosuna moralimi bozduramam arkadas.. O kisiyle olucakmi olmucakmi bitti.. yada okul biticekmi uzakmi.. is olucakmi olmucakmi.. Ne kadar sure sonra olucak.. ahahaa sordugum sorular genelde bunlar.
Kimseye mudahale etmiyorum, sadece herseyi bekliyoruz falcilardan ve bunu garipsiyorum hepsi bu. Ya birde kendimde ara sira fal bakan biri olarak bu isin nasil oldugunu bilirim.. bazen goremiyorsun bi konu hakkinda.. o an o kisi neye yogunlasmissa o cikiyor fallarda. Direk acar acmaz kafasindaki seyi gorebilirmi bi insan? Fal boyle isler.. kim ne derse desin. Aralarda farkli detaylar cikabilir, ama dedigim gibi bin tane falciya git hepside iyilerinden olsun sana hayatinda yasayacagin farkli farkli seylerde anlaticaklardir. Bu yuzdende zaten Emine abla ile Elmira'nin benim icin iyi bi ikili oldugunu soylemistim. Emine abla sonucu soylede, cok fazla detay vermedigi icin onun fali cikiyor cikmiyor diye birsey yazamiyorum suan..
yaa elmiranın telını ozelden yazın lutfeennnnnnnnnnnn
yaa elmiranın telını ozelden yazın lutfeennnnnnnnnnnn