- 3 Aralık 2010
- 15
- 5
elanitin telefon numarasını ben de rica etsem
kim bu canım laf cafe neresi biraz bilgi verir misin??
Hayatinin en ince noktalarini gormesini bekliyorsun bi falcidan.. daha bu ne ki neler yasayacaksin.. peki buna imkan var mi? yok.. ne zaman yeter nede kafa. Gorduklerini sana soylemistir, sende sorunu sorup ona odaklanmissindir.. anliyacagin burda hakli haksiz aramaya gerek yok. "Bana bunu neden soylemedi amaaa tirnagim kirildi bugun" diye her kafadan bir ses cikarsa ohooo .. Soru cevap kisminda sordugumuz sorulari iyi secmeliyiz. Hem herseyi gorecek diye birsey yok ve bence buna ihtimalde yok ve gerek hic yok. Her aklimdaki kisiyi bana anlatmasini beklemek buyuk sacmalik olurdu.. hayatina daha bi 50 kisi giricek, dur karakterlerini sayicam diye baslamaz bi falci. Olucagini evlenecegini dusundugu kisiye odaklanir bence. Bu yuzden falcilara yuklenmeyelim bosuna.
Hayatinin en ince noktalarini gormesini bekliyorsun bi falcidan.. daha bu ne ki neler yasayacaksin.. peki buna imkan var mi? yok.. ne zaman yeter nede kafa. Gorduklerini sana soylemistir, sende sorunu sorup ona odaklanmissindir.. anliyacagin burda hakli haksiz aramaya gerek yok. "Bana bunu neden soylemedi amaaa tirnagim kirildi bugun" diye her kafadan bir ses cikarsa ohooo .. Soru cevap kisminda sordugumuz sorulari iyi secmeliyiz. Hem herseyi gorecek diye birsey yok ve bence buna ihtimalde yok ve gerek hic yok. Her aklimdaki kisiyi bana anlatmasini beklemek buyuk sacmalik olurdu.. hayatina daha bi 50 kisi giricek, dur karakterlerini sayicam diye baslamaz bi falci. Olucagini evlenecegini dusundugu kisiye odaklanir bence. Bu yuzden falcilara yuklenmeyelim bosuna.
yolladım
118 minik
aylardır fal olayını bırakmış olan ben bir sebepten son dönemde 2-3 fal baktırdım
elanit de hiç gönlümden geçmemesine rağmen bana verilecek süreler kısa olacağı için elaniti test etmek amaçlı arkadaşlarımın zorlamasıyla fal baktırdım
sonuç
1)fal beklentiyle orantılı onu anladım. ben bu faldan hiçbişe beklemiyordum o nedenle o da ekstra hiçbişey söylemedi.
çok iyi bildiğim gerçeklere değinmedi. açıkçası bir olaydan sonra baktırdığım ilk falcıydı, özellikle ona değinmesini bekledim yok.
2)isimler desen bir kişiyi bildi bir kişiden sadece bir harfi söyledi. ki yıllardır aklımdaki tek isim.
3)gelecek konusunda bir şeye çok yakın tarih olmasına rağmen uzun vade verdi ona göre senaryo başka olacakmış ben inanmıyorum ama görecez.
4)belkide bende bir problem vardır bilmiyorum ama bugune kadar 200den fazla fal baktıran bir kişi olarak emineye gittiğimde ilk lafım ya bu kadar iyi misiniz veya elmiraya onu nasıl tarottan görüyorsun diye hayretle soran biriyken, bu kadın şaşıracağım hiç bişey söylemedi.
o yüzden fal bitiminde de not olarak hazırladığım soruların hiçbirini sorma gereği duymadım
hıı bana sorarsanız 80 tlye değdi mi hayır. gelecek için dedikleri çıkmamış olmasa da elmira geçmişte daha başarılıydı. hıı ben o falı da 17 tle tarıka veya burcuya baktırmışlıgım vardır ayrı dava.
gelecek için söylediği şey de benim çok istediğim birşey ama olacagına inanmıyorum açıkçası. dediğim gibi 2 -3 hafta içinde sonuçlanacak bişey, ve çok net bir sonuç. ona göre belli olur. ama bir daha baktırır mıyım asla.
yolladım.bnde alabılırmıyım cnm yaaa elanıt ve elmıranın nosunu lutfennnnnn acııılllll
ben fal baktırmayı düşünmüyorum artık ..ilginç, elanitin performansının çok dışında olmuş senin bakım, ben dahil baktıran 5 arkadşıma cuk diye oturdu tüm söyledikleri, isimler dahil. elanitten başka falcıya para vermem ben artık açıkçası
yolladım
118 minik
ilginç, elanitin performansının çok dışında olmuş senin bakım, ben dahil baktıran 5 arkadşıma cuk diye oturdu tüm söyledikleri, isimler dahil. elanitten başka falcıya para vermem ben artık açıkçası
dur gönderdiğim numaraya bakcam tekrar ağlama kuzu
ama numara servis dışı hem de geçici falan değil...güncel numarası yok elanit'in
kızlar ben elmira ya ulaşamıyorum telefonu cevap vermiyor.neden acaba
canım ankara topiğinde biraz incele istersen. bir de telefonla baktığını sanmıyorum. genelde geçmişi şimdiki zamanı biliyormuş ama kısa bakıyormuş. bir de hush'ın falı çıkmış işte.
ama numara servis dışı hem de geçici falan değil...güncel numarası yok elanit'in
ilginç, elanitin performansının çok dışında olmuş senin bakım, ben dahil baktıran 5 arkadşıma cuk diye oturdu tüm söyledikleri, isimler dahil. elanitten başka falcıya para vermem ben artık açıkçası
yok canım ben de şimdi aradım,kapalı ama servis dışı değil,belki yanlış aradın ama ben sana numarayı yazamıyorum,çünkü özelden yazma hakkım hala yok:)
yolladım.
ben fal baktırmayı düşünmüyorum artık ..
ulen 7 tane baktırdım, çıksınlar, verdiğim paraya değsin öyle
minik sabancı mıyım ben
Ayyy miniğimmmmm çok alemsin sen yaaaa :) nereden buluyosun bu lafları: minik sabancı mıyım ben? Değilsin, ama inşallah onları solda sıfır bırakırsın