İstanbul'da Fal - Falcılar

son dönemlerdeki fal deneyimlerimi yazayım

geçen sene haziran ayınca cüneyt die birine fal baktırdım bir süreliğine sakaryadaydı öle şeyler sölemiştiki inanılır gibi değildi hepsinin zaman aralıklarınıda verdi ve en sona sadece bu sene hayatımın aşkını bulcağımı sölemişti şuana kadar gerçekleşmeyen hiç biri olmadı tüm imkansız dediklerimde dahil benim gibi bir kaç yakınıma daha baktı ve hepsi gerçekleşti zaten uzun süredirde kendilerini bulmaya çalışıyorum

incide nesrine baktırdım oda biraz yüzeysel bakıyo sen anlaman gerekebiliyor ama ailemi ve yaşantımı eğitimimi baya baya bildi hatta hemen hemen herşeyi gelecek için sölediği şeyleri bekliyorum

geçen gün bir arkadşımla sırf canımız sıkılıyo die 7tepenin tam karşısında gossip cafede yasemin ablaya baktırdık daha öncede arkdaşım orda otururken yanına gelip hoşlandığı çocuğu tarif etmiş durduk yere birde aklından geçirdiği şeye yanıt vermiş neyse falımı açmadan herşeyi anlattı zaten şoka girmiştim açtığında hepten şok oldum bu ara alıncak şeyler başımdan geçen olaylar hayatıma kaç kişi girdiği eğitimim başıma gelenler arkadaşlarım yüzünden yaşadığım sorunlar ve erkek arkadaşım hakkındaki herşeyi çok iyi bildi hatta bayabi şoka girdim sonrasında gelecek içinse nesrinle aynı şeyleri söledi hemde tamamen aynı hatta çok şaşırdım aynılarını biri daha sölemişti die şimdi sölediklerini bekliyorum birde sohbet ederken cüneytin falından bahsettim doğru sölemiş şuan hayatının aşkı zaten karşındaki dedi bakalım zaman gösterecek

Arkadaslar bu arada Elmiranin soyledigi gibi bu kisi yabanci ve eskilerden..

Hayatinin en ince noktalarini gormesini bekliyorsun bi falcidan.. daha bu ne ki neler yasayacaksin.. peki buna imkan var mi? yok.. ne zaman yeter nede kafa. Gorduklerini sana soylemistir, sende sorunu sorup ona odaklanmissindir.. anliyacagin burda hakli haksiz aramaya gerek yok. "Bana bunu neden soylemedi amaaa tirnagim kirildi bugun" diye her kafadan bir ses cikarsa ohooo .. Soru cevap kisminda sordugumuz sorulari iyi secmeliyiz. Hem herseyi gorecek diye birsey yok ve bence buna ihtimalde yok ve gerek hic yok. Her aklimdaki kisiyi bana anlatmasini beklemek buyuk sacmalik olurdu.. hayatina daha bi 50 kisi giricek, dur karakterlerini sayicam diye baslamaz bi falci. Olucagini evlenecegini dusundugu kisiye odaklanir bence. Bu yuzden falcilara yuklenmeyelim bosuna.

ince değil, kilit noktalarını görmesini beklemiş.

Hayatinin en ince noktalarini gormesini bekliyorsun bi falcidan.. daha bu ne ki neler yasayacaksin.. peki buna imkan var mi? yok.. ne zaman yeter nede kafa. Gorduklerini sana soylemistir, sende sorunu sorup ona odaklanmissindir.. anliyacagin burda hakli haksiz aramaya gerek yok. "Bana bunu neden soylemedi amaaa tirnagim kirildi bugun" diye her kafadan bir ses cikarsa ohooo .. Soru cevap kisminda sordugumuz sorulari iyi secmeliyiz. Hem herseyi gorecek diye birsey yok ve bence buna ihtimalde yok ve gerek hic yok. Her aklimdaki kisiyi bana anlatmasini beklemek buyuk sacmalik olurdu.. hayatina daha bi 50 kisi giricek, dur karakterlerini sayicam diye baslamaz bi falci. Olucagini evlenecegini dusundugu kisiye odaklanir bence. Bu yuzden falcilara yuklenmeyelim bosuna.

Ben bu yoruma katılmıyorum, zeytindal'ın fazla bir beklentisi olmamış ki... Sadece, o an hayatı karışık değilse ve yakın bir zamanda karışacaksa, o an fal baktırdığı kişi iyi bir falcı ise, bunu bilmeli. Her falcıdan her detayı bilmesi beklenmez ama detay değil bu, önemli bir durum.
Bir falcıyı çok sevebiliriz ama fanatizm şeklinde bağlanmak ve tek bir olumsuz söz bile söyletmemeye çalışmak yanıltıcı oluyor, bu sayfanın objektif yorumlara ihtiyacı var, herkes çıkan çıkmayan falını anlatsın da bilelim nedir ne değildir... Bunca aydır çok az yazdım bu sayfaya ama sürekli hepinizi okudum, en çok önerdiğiniz falcılara da gittim. Ama mesela birkaç yıldır bir Talin ablayı bilirim Bakırköy'de, onu çok severim insan olarak, daha önce burada neler neler yazıldı hakkında, ne olumsuz sözler, bir defa da girip yok öyle değildir çok iyi falcıdır diye yazmışlığım yoktur kendisini çok iyi tanımama rağmen. Bırakalım herkes kendi deneyimini rahatça anlatsın, hemen arkasından koşturup da olumsuz yorumu nötrlemeye çalışmak yanlış. Ben de Elmira'ya baktırdım çok tatlı bir insan gerçekten çok sevdim, uzak gelecekte dedikleri belki çıkar ama yakın gelecekte olacakları görüp söylemedi bana da. Ona gittiğimde yaşamadığım bir problemi şimdi yaşıyorum, detay değil bu da, çok önemli ve çok hayati bir durum ama mesela Elmira bu konuda da tek kelime etmedi, belki hayatımın yönünü kaderimi değiştirecek bir mesele, çok çok üzülmeme sebep olan bir mesele yani o denli önemli bir durum. Bana "1 ay sonra böyle önemli bir durum yaşayacaksın" diyebilirdi ama Elmira göremedi bunu. Gül bildi bunu da. Aynen Gül'ün dediği şekilde yaşıyorum olayları şu an için.

Son düzenleme:
aylardır fal olayını bırakmış olan ben bir sebepten son dönemde 2-3 fal baktırdım
elanit de hiç gönlümden geçmemesine rağmen bana verilecek süreler kısa olacağı için elaniti test etmek amaçlı arkadaşlarımın zorlamasıyla fal baktırdım
sonuç
1)fal beklentiyle orantılı onu anladım. ben bu faldan hiçbişe beklemiyordum o nedenle o da ekstra hiçbişey söylemedi.
çok iyi bildiğim gerçeklere değinmedi. açıkçası bir olaydan sonra baktırdığım ilk falcıydı, özellikle ona değinmesini bekledim yok.
2)isimler desen bir kişiyi bildi bir kişiden sadece bir harfi söyledi. ki yıllardır aklımdaki tek isim.
3)gelecek konusunda bir şeye çok yakın tarih olmasına rağmen uzun vade verdi ona göre senaryo başka olacakmış ben inanmıyorum ama görecez.
4)belkide bende bir problem vardır bilmiyorum ama bugune kadar 200den fazla fal baktıran bir kişi olarak emineye gittiğimde ilk lafım ya bu kadar iyi misiniz veya elmiraya onu nasıl tarottan görüyorsun diye hayretle soran biriyken, bu kadın şaşıracağım hiç bişey söylemedi.
o yüzden fal bitiminde de not olarak hazırladığım soruların hiçbirini sorma gereği duymadım
hıı bana sorarsanız 80 tlye değdi mi hayır. gelecek için dedikleri çıkmamış olmasa da elmira geçmişte daha başarılıydı. hıı ben o falı da 17 tle tarıka veya burcuya baktırmışlıgım vardır ayrı dava.
gelecek için söylediği şey de benim çok istediğim birşey ama olacagına inanmıyorum açıkçası. dediğim gibi 2 -3 hafta içinde sonuçlanacak bişey, ve çok net bir sonuç. ona göre belli olur. ama bir daha baktırır mıyım asla.

ilginç, elanitin performansının çok dışında olmuş senin bakım, ben dahil baktıran 5 arkadşıma cuk diye oturdu tüm söyledikleri, isimler dahil. elanitten başka falcıya para vermem ben artık açıkçası

bnde alabılırmıyım cnm yaaa elanıt ve elmıranın nosunu lutfennnnnn acııılllll
yolladım.
ilginç, elanitin performansının çok dışında olmuş senin bakım, ben dahil baktıran 5 arkadşıma cuk diye oturdu tüm söyledikleri, isimler dahil. elanitten başka falcıya para vermem ben artık açıkçası
ben fal baktırmayı düşünmüyorum artık ..
ulen 7 tane baktırdım, çıksınlar, verdiğim paraya değsin öyle :KK33:
minik sabancı mıyım ben :KK76:

bence de çok ilginç,elanit bende geçmişi resmen okudu,en yakınlarımın bile bilmediklerini bildi,aklımdan geçeni de okudu,ama gelecek için bekliyorum bakalım...

canım ankara topiğinde biraz incele istersen. bir de telefonla baktığını sanmıyorum. genelde geçmişi şimdiki zamanı biliyormuş ama kısa bakıyormuş. bir de hush'ın falı çıkmış işte.

canım,telefonla bakıyormuş.tarot kısa ama su ve yıldızname uzun bakıyormuş,çok övdüler bakalım ne diycek...size yazarım...

:KK43::KK43:

ama numara servis dışı hem de geçici falan değil...güncel numarası yok elanit'in:KK43:

yok canım ben de şimdi aradım,kapalı ama servis dışı değil,belki yanlış aradın ama ben sana numarayı yazamıyorum,çünkü özelden yazma hakkım hala yok:)

son bir haftada ben,arkadaşlarım,arkadaşlarımın arkadaşları toplamda 15 kişi falan elani'e baktırdık
herkeste şok etkisi yarattı,çok iyiydi,kimseden olumsuz yorum duymadım kesinlikle benimde favorim daha hiç kimseciklere fal baktırmam diye düşünüyorum.

şunda anlaşalım elanit şu anı ve geçmişi çok iyi biliyor.
tabiri caizse cug :)
ben telefonu kapattığımda küçük dilimi aradım durdum, meğersem yutmuşum ondan bulamıyormuşum :KK37:
gelecek mevzu içinde erikli_sufle ve beni bekleyin anacım. bizim tarihler yakın.
hani kadına tü kaka demek ve negatif enerji yaratmak için çok erken.
hem ben ayrı olsamda çok pis aşığım :KK69:
güneş,çiçekler,böcekler ..
hayat çok güzel be :KK37:

yok canım ben de şimdi aradım,kapalı ama servis dışı değil,belki yanlış aradın ama ben sana numarayı yazamıyorum,çünkü özelden yazma hakkım hala yok:)

ben aceleyle yanlış numara yollamışım :KK60::KK60:
(kendi numaramı yollıcam artık falcı minik:KK37:)
dogrusunu yolladım ulaşır şimci :KK66:

yolladım.

ben fal baktırmayı düşünmüyorum artık ..
ulen 7 tane baktırdım, çıksınlar, verdiğim paraya değsin öyle :KK33:
minik sabancı mıyım ben :KK76:

Ayyy miniğimmmmm çok alemsin sen yaaaa :) nereden buluyosun bu lafları: minik sabancı mıyım ben? Değilsin, ama inşallah onları solda sıfır bırakırsın :KK52:

Ayyy miniğimmmmm çok alemsin sen yaaaa :) nereden buluyosun bu lafları: minik sabancı mıyım ben? Değilsin, ama inşallah onları solda sıfır bırakırsın :KK52:

zaten çözüm değil kelime üretiyorum anca :KK37:
akıl kalmadı zira bende , bu herif aldı götürdü.
hoş beni o akıl küpüm diye sevsede , onu görünce akıl gidiyo.
kalp pıt pıt atıyor,midemde yumruk ve kelebenkler uçuşuyo :KK76:

bi iş değişsem,ofisimi açsam ..
sabancı minik olmak için uğraşcak.
dicek ki ben sabancı minikim :KK1:

X