Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ankaradan sevdaya baktırıcam, lütfen bilen varsa yazsın da eğer iyi ise baktırayım paralarımız hep gidiyor böyle, başka ihtiyaçlarımızdan kısıyoruz,çok üzülüyorum...bu sevda iyi ise baktırayım yoksa kalsın diyorum...yardımınız rica ederim...
baktırdıklarının cıkmasını bekle bi köşede ..
ben elanitten sonra feci sabırlı oldum ..
güle oynaya hayata devam ediyorum.
hatta benim herüf bile şokta ..
mutlu ,mesut ve hatta sabırlı bi minik var
tabe evrenede mesaj yolluyom,geceleride dua ediyom.
cok yönlü calısıyorum, bu kadar emek bosuna giderse kararlıyım. cayına ilaç katcam,soycam,ıslatcam hortumla dövcem
ah canımmm gülümsettin beni:)amasevdaiçin geç sanırım,çünkü randevu aldım bile...ahhh canım bi bilsen sen kaaçç yıldır hiç görmeden onu bekliyorum,şimdi ufak bir umut ışığı doğdu,ondan heyecanlandım da fallarda dönecek diyor,diliyorum ki Allahtan bu umutlu bekleyişim boşa gitmesin...ama görüp de üzerine atladığım bir falcı daha olursa lütfen beni telkin et beklemem konusunda:)
Minikkkk dondur beni dondurrr(((
bi sitede su assagdaki metini buldum düsüncelerimi anlatiyor belki sizinde hosunuza gider
Vurdugun her yerden gül biter sanma ! Sen beni ilk defa yaralamadn..ben sana kul köle öldürdüm ama , sen bana bir günlük yar olamadn..bu kadar yüklenmek var mi susana? Yerimde olup da cildirmasana! Ben gönül köskümu actim da sana , sen sokak kapini aralamadn.. Hancerle mavzerle yikilmazdmda , süründüm aklimi senle bozdumda ben sana yüzlerce roman yazdim da , sen bana bir satir karalamadn!!
bu arada katrecm dogum günün kutlu olsunnnnnn : ) hersey yüregince güzel olsunnn
ısıtcam ben seni sımsıcak yapcam
hepsi geçicek ..
değerini bilelim diye rabbim sınıyo bizi sevdiğimiz adamların yokluguyla.
sınav gözüyle bak ..
güzel günlerin gelicek biliyorum ben
canımsınnnn inşşallah kuzuu ALLAH BÜYÜKTÜR....
SENİN KİNİ KUTLAYALIMDA O KONUYLA İLGİLENİRİM BENDE KAFAMI SİZİNLE DOLDURURUM CANIMSSSS
kızlar ben ankaradan sevdaya baktırıcam, lütfen bilen varsa yazsın da eğer iyi ise baktırayım paralarımız hep gidiyor böyle, başka ihtiyaçlarımızdan kısıyoruz,çok üzülüyorum...bu sevda iyi ise baktırayım yoksa kalsın diyorum...yardımınız rica ederim...
aylardır fal olayını bırakmış olan ben bir sebepten son dönemde 2-3 fal baktırdım
elanit de hiç gönlümden geçmemesine rağmen bana verilecek süreler kısa olacağı için elaniti test etmek amaçlı arkadaşlarımın zorlamasıyla fal baktırdım
sonuç
1)fal beklentiyle orantılı onu anladım. ben bu faldan hiçbişe beklemiyordum o nedenle o da ekstra hiçbişey söylemedi.
çok iyi bildiğim gerçeklere değinmedi. açıkçası bir olaydan sonra baktırdığım ilk falcıydı, özellikle ona değinmesini bekledim yok.
2)isimler desen bir kişiyi bildi bir kişiden sadece bir harfi söyledi. ki yıllardır aklımdaki tek isim.
3)gelecek konusunda bir şeye çok yakın tarih olmasına rağmen uzun vade verdi ona göre senaryo başka olacakmış ben inanmıyorum ama görecez.
4)belkide bende bir problem vardır bilmiyorum ama bugune kadar 200den fazla fal baktıran bir kişi olarak emineye gittiğimde ilk lafım ya bu kadar iyi misiniz veya elmiraya onu nasıl tarottan görüyorsun diye hayretle soran biriyken, bu kadın şaşıracağım hiç bişey söylemedi.
o yüzden fal bitiminde de not olarak hazırladığım soruların hiçbirini sorma gereği duymadım
hıı bana sorarsanız 80 tlye değdi mi hayır. gelecek için dedikleri çıkmamış olmasa da elmira geçmişte daha başarılıydı. hıı ben o falı da 17 tle tarıka veya burcuya baktırmışlıgım vardır ayrı dava.
gelecek için söylediği şey de benim çok istediğim birşey ama olacagına inanmıyorum açıkçası. dediğim gibi 2 -3 hafta içinde sonuçlanacak bişey, ve çok net bir sonuç. ona göre belli olur. ama bir daha baktırır mıyım asla.
özel mesajlarına bakmayı dene, bide forumda ki yorumlara bakmayı
cevapta verdim mesajda attım arkadaşım
hizmette sınır yok
canım elmiranın hiçbi dediği çıkmamışmıydı
ya benim hikayem karışık
elmiraya baktırdığım zaman ise bu karışıklıktan eser yoktu ama o bunların hiçbirini görmedi. sadece o değil bir-iki falcı hariç hiçkimse göremedi. sonuç için ilk falında verdiği şeye de bütün olaylardan sonra baktırdığımda bu artık olmaz dedi. geçmiş ve şimdiki zaman söyledikleri ise sadece benim aklımdakilerdi. hani birşeyi düşünürsünüz ya kurarsınız o da onları anlattı bana sonradan öğrendiğim doğru çıkmayan çok gerçek oldu. hı yine de elanitten iyi sayılır, en azından kafamdakileri biliyor. yine de elmirayı severim. iyi kadındır, falın gelmişse baktırılır.
bugüne kadar benim bilmediğim bir sırrı aydınlatan tek kişi emineydi. düşündüğüm dışında birşey söyleyen ve benim bu gerçeği çok sonradan öğrendiğim.
ama onun da çoğu dediği çıkmadı. bide çoğu falcı bilemediğini anlarsa çevirir ya emine asla. önüne delil koyarsın yine de inanmaz kendi anlattığı dışında bişeye, o da iyi kadındır.
sayısız fal baktırdım ya ben. falcı budur diyeceğim kimse yok açıkçası. elanit övüldüğünde de kılım kıpırdamadı da sadece sürelerim yakın çıkıp çıkmadığı anlaşılsın diye arkadaşlarımın hatrına baktırdım, böylece onlar da elanitin verdiği uzun vadeleri beklemeyecekler çıkmazsa.
herkesin falcısı, herkesin umudu kendine... bu arada ömürden gidio tabi... tabi bi de cüzdandan. bugün benim için bi -80 oldu sadece. çünkü dedikleri olsa da olmasa da aa elanit demişti demeyeceğim.
yazık omuş 80 tlye az parada değil :18:
ya benim hikayem karışık
elmiraya baktırdığım zaman ise bu karışıklıktan eser yoktu ama o bunların hiçbirini görmedi. sadece o değil bir-iki falcı hariç hiçkimse göremedi. sonuç için ilk falında verdiği şeye de bütün olaylardan sonra baktırdığımda bu artık olmaz dedi. geçmiş ve şimdiki zaman söyledikleri ise sadece benim aklımdakilerdi. hani birşeyi düşünürsünüz ya kurarsınız o da onları anlattı bana sonradan öğrendiğim doğru çıkmayan çok gerçek oldu. hı yine de elanitten iyi sayılır, en azından kafamdakileri biliyor. yine de elmirayı severim. iyi kadındır, falın gelmişse baktırılır.
bugüne kadar benim bilmediğim bir sırrı aydınlatan tek kişi emineydi. düşündüğüm dışında birşey söyleyen ve benim bu gerçeği çok sonradan öğrendiğim.
ama onun da çoğu dediği çıkmadı. bide çoğu falcı bilemediğini anlarsa çevirir ya emine asla. önüne delil koyarsın yine de inanmaz kendi anlattığı dışında bişeye, o da iyi kadındır.
sayısız fal baktırdım ya ben. falcı budur diyeceğim kimse yok açıkçası. elanit övüldüğünde de kılım kıpırdamadı da sadece sürelerim yakın çıkıp çıkmadığı anlaşılsın diye arkadaşlarımın hatrına baktırdım, böylece onlar da elanitin verdiği uzun vadeleri beklemeyecekler çıkmazsa.
herkesin falcısı, herkesin umudu kendine... bu arada ömürden gidio tabi... tabi bi de cüzdandan. bugün benim için bi -80 oldu sadece. çünkü dedikleri olsa da olmasa da aa elanit demişti demeyeceğim.