çok kişi okudum ama çok kararsız kaldım aklıma en çok elmira ve eleni yattı acil telefonunu ve adresini verebilir misiniz bugn baktırmam lazım.. ve baktırmam için ne yapmam lazım lütfen cevap verin59:
jua mrb bu pen cafe dediğin tam olarak nerde oluyor tarif edebilir misin birde kahve falı mı yoksa tarota mı iyi bakıyor birde kac para bilgin var mı teşekkür ederim:)
İnşallah çıkar ve inşallah sevindiğini okurum buralardan sinsedcim, zaten burada olma nedenimiz de bu değil mi ? Ben sorulduğunda özellikle yazdım, 1 yıl kadar bekleyip tüm istediklerim olduktan sonra çıkan-çıkmayan herkesi deşifre edeceğim :) :)
yok canım baktırmadım
soganlık emine abla ve serhan ablanın tellerını bılen yok mu
etolie, handekuka, crazydaisy, torrr, princesss, rosels ve hush...kızlar çok teşekkür ediyorum, çok incesiniz, benim için dilediğiniz tüm güzelliklerin 1000 katı sizin olsun. sağlık ve mutluluk dolu olsun yaşamlarınız. her şey gönlünüzce olsun, tekrar teşekkür ediyorum...
etolie, handekuka, crazydaisy, torrr, princesss, rosels ve hush...kızlar çok teşekkür ediyorum, çok incesiniz, benim için dilediğiniz tüm güzelliklerin 1000 katı sizin olsun. sağlık ve mutluluk dolu olsun yaşamlarınız. her şey gönlünüzce olsun, tekrar teşekkür ediyorum...
Arkadaşlar, dünden beri giriyorum, ama miniği göremiyorum? Nerede kaldı? Neden yok? Lütfen bilgisi olanlar söylerse, en azından merakta kalmam :)
canım minik gelecekk az kaldıı herşey yolundaa:)))
Çok sağ ol Safirs :) Herşeyin yolunda olmasına sevindim :) Burası miniksiz eskisi gibi olamaz
BEN BUNDAN YAKLASIK 1.5 YIL ONCE LAF CAFE CİGDEME GITMISTIM bana erkeke arkadasından ayrılmısısn ama gerı gelecek dedı ben ınanmadım cunku kesın bıtmıstı yanı donusu yoktu kesınlıkle ama ssurec cıgemın dedıgı gıbı oldu bu bana donus sınyallerını verdı ve gerı dondu ve bız nısanlandık am cıgdem donerse sakın kabul etmede demıstı bu adam dengesız demıstı ve malasef gene gıttı bız nısan attık gecenlerde gene gıttım ona gene gerı gelecek dedı ama sakın kabul eme zaten etmeyeceksın dedı sen bu admla evlensen bıle gene aynı olur dedı......
mutlu, güzelliklerle dolu uzun bir yaşam dilerim canım...
mapıstn yeni cıkıtım.
çıkar çımaz 82 li katrenin doom gününü kutluyam dedim.
bol gülücüklü,sağlıklı,huzurlu , sevdiklerinle aşk dolu bir yıl olsun e'mi ..
katre mutlu yıllar canımm:)en güzel günler yaşayacaklarımız olsun,Allah seni öyle bir mutlu etsin ki bir daha hiç fal baktırmak ve böylesine üzücü,zor bekleyişler yaşamak zorunda kalmayasın...etolie, handekuka, crazydaisy, torrr, princesss, rosels ve hush...kızlar çok teşekkür ediyorum, çok incesiniz, benim için dilediğiniz tüm güzelliklerin 1000 katı sizin olsun. sağlık ve mutluluk dolu olsun yaşamlarınız. her şey gönlünüzce olsun, tekrar teşekkür ediyorum...
katre mutlu yıllar canımm:)en güzel günler yaşayacaklarımız olsun,Allah seni öyle bir mutlu etsin ki bir daha hiç fal baktırmak ve böylesine üzücü,zor bekleyişler yaşamak zorunda kalmayasın...