İstanbul'da Fal - Falcılar

elanite dün kadeşim baktırdı ve beklediği olaylar var onlar üzerine yorum yaptı hiç bişey sormadan cıkarsa yazıcam bölece yakın tarihte elanitte aydınlanmıs olcak kadınla konusugumda ben hiç korkmadım hatta tatlı bi kadın diyesim bile geldi ama cok iddalı konustu benim gördüklerim cıkıcaktırrrr dedi bakalım yasıycaz görcez..ayna ve su kullanıomus kardeşim benim hakkımda sormus ve kadın ben ona baktım suan yüzünü göriremmm demiş bizim ufaklık sok tabi=) anı gecmişi bilmiş hatta acaip korkmus kardeşim ama hepimizin önemsediği gelecek ztn=)

Nisan 9... O sabaha kadar kime sorarsan sor asla onu bir daha "aramazdım" ben. İsterse "o" arasındı...
Bana hayatında başkası var diyen de olmuştu, nisan da evleniyor diyen de, beni artık sevmediğini söyleyen de...

Ama aradım... o ses... Hiç değişmemiş, o ses bildik tanıdıktı. ve o ses dün evin önünde bekledim neden geç kaldın göremedim seni dedi...

Ayyy, tüylerim diken diken oldu! Ne güzellll :) Çok sevindim!!!! Maşallah!!!

Bilen iki kişiyi bizle paylaşır mısın lütfen? Biliyosun biz de deli gibi bileni arıyoruz da.... :)

yazmıştım gece:) birisi amatörce fal bakan bir bey, diğeri de ankarada sevda hanım. Ama sevda hanım da nasıl olacağını bilememişti. O bana barıştıktan sonra olacakları söylemişti bol bol:)

yazmıştım gece:) birisi amatörce fal bakan bir bey, diğeri de ankarada sevda hanım. Ama sevda hanım da nasıl olacağını bilememişti. O bana barıştıktan sonra olacakları söylemişti bol bol:)

çok sağ ol! Ben eski sayfalardan başladığım için, o yazıdan sonra yazanları sonra gördüğüm için soru sordum. sonra anladım Seval hanım galba... Neyse, senin adına o kadar çok sevindim ki.... Sahip olduğun şeye sahip çık! Kıymetini bil!

çok sağ ol! Ben eski sayfalardan başladığım için, o yazıdan sonra yazanları sonra gördüğüm için soru sordum. sonra anladım Seval hanım galba... Neyse, senin adına o kadar çok sevindim ki.... Sahip olduğun şeye sahip çık! Kıymetini bil!

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh:)

elanite dün kadeşim baktırdı ve beklediği olaylar var onlar üzerine yorum yaptı hiç bişey sormadan cıkarsa yazıcam bölece yakın tarihte elanitte aydınlanmıs olcak kadınla konusugumda ben hiç korkmadım hatta tatlı bi kadın diyesim bile geldi ama cok iddalı konustu benim gördüklerim cıkıcaktırrrr dedi bakalım yasıycaz görcez..ayna ve su kullanıomus kardeşim benim hakkımda sormus ve kadın ben ona baktım suan yüzünü göriremmm demiş bizim ufaklık sok tabi=) anı gecmişi bilmiş hatta acaip korkmus kardeşim ama hepimizin önemsediği gelecek ztn=)

Elanit hem çok tatlı bi o kadarda esrarengiz ve ürkütücü geliyor bana,dün konuştuğumuzda bize der ki tarihleri saymayın gecikmesine neden olursunuz,evet kesinlikle söylediklerinde iddialı,elanit mi,selma toprak mı,elmira mı diye kararsız kalanlara eğer o parayı gözden çıkardıysanız benim tavsiyem kesinlikle elanit olur.

Canım doğum günün kutlu olsun,
kalbinden geçen bütün güzellikler gerçek olsun,inşaallah hep mutlu,çok mutlu olursun :KK71:

Arkadaşlar, dünden beri giriyorum, ama miniği göremiyorum? Nerede kaldı? Neden yok? Lütfen bilgisi olanlar söylerse, en azından merakta kalmam :)

gereci dilerim hepimize çıkar,dilerim çok mutlu oluruz ama ben ta forumun ilk sayfalarını okuyorum,hiç öyle ben ayrıldım,kesin bitmişti,adam bana döndü vs diyen görmedim.benim durumum o kadar kötü ki ayrıntıları anlatmam mümkün değil,ben isterim ki çıksın ama görmedim,bak forum ta ne zaman açılmış bana dediler,adam bana döndü evleniyorum diyen görmedim.

BEN BUNDAN YAKLASIK 1.5 YIL ONCE LAF CAFE CİGDEME GITMISTIM bana erkeke arkadasından ayrılmısısn ama gerı gelecek dedı ben ınanmadım cunku kesın bıtmıstı yanı donusu yoktu kesınlıkle ama ssurec cıgemın dedıgı gıbı oldu bu bana donus sınyallerını verdı ve gerı dondu ve bız nısanlandık am cıgdem donerse sakın kabul etmede demıstı bu adam dengesız demıstı ve malasef gene gıttı bız nısan attık gecenlerde gene gıttım ona gene gerı gelecek dedı ama sakın kabul eme zaten etmeyeceksın dedı sen bu admla evlensen bıle gene aynı olur dedı......

kızlar bugun itibarıyle elmıranın arkadaşıma baktığı fal çıkmıştır barıştılar zamanından önce hemi de :KK24:

İkizler burcundan çok çekmiş olsam da kopamıyorum :) Doğumgünün kutlu olsun arkadaşım yeni yalın uğurlu gelsin bütün dileklerinin gerçekleştiği bi yıl olsun senin için :)

X