Hiç de fena olma... İçinde ki sese İNAN... Sana doğruyu o söyleyecek... Başka kimse değil... Zaten bir kere kaybettin ki eğer "eski" daha doğrusu "eskimeyen" "eskitemediğin" sevgiliyse konu, ikinci kez kaybetmezsin:) belki de kazanırsın:) hiç belli olmaz:) Sadece dinle... Bu gece dinle... Ve sonuç ne olursa olsun, rahatlayacaksın:)
bu gece dinle dedin ya bitirdin beni, benim doğum günüm bugün, içimdeki sese gelmiyorum bile...benim de içimde bir his var çünkü hep inandığım...hmpppf
İyi ki doğdun o zaman! burçtaş mı oluyoruz?
Yeni yaşın sana senin "gerçekten" istediğin her şeyi getirsin, en önemlisi, sağlık...
Umarım bu yaşın tüm olumsuzlukları geride bırakacağın zamanın dönüm noktası olur...
Umarım, bu sabah doğacak güneş, sana o büyülü tılsımı getirir, ve umarım bir daha karşılaştığımız da bu gece için "ne komik" bir geceydi, bak hepsi bitti dersin... Hem de en yakın zamanda!
Nice mutlu ve umutlu yarınlara!
Yeni yaşın kutlu olsun!
Ankarada o kişi... Hatta ankaranın o meşhur falcılarından da değiller:)
ikizler:)
çok teşekkür ederim cnm benim çok sağol, inşallah, senin de mutluluğun daim olsun her şey gönlünce olsun
canım ankara'da kim? ben ankara'dayım.. ve bana da ankara'da çok iyi bakan bir falcı oldu, dediğini yaşadığım.
Arkadaşımın yanında çalışan personeli bir bey:) bunlardan biri:) Diğeri de sevda hanım
ikizler:)
çok teşekkür ederim cnm benim çok sağol, inşallah, senin de mutluluğun daim olsun her şey gönlünce olsun
bu topic'te misafiriz ama eylül için ne diyorsun? ben onunla hep aynı gittim şimdiye dek. hiç planda olmayan şeyler oldu ama.. sevda hanım'a da bir bakayım.
Cokta ulumsuz dusunucekseniz fal'a filan baktirmayin canim olsun bitsin.. gitme amacimiz belli degil mi.
bu gece dinle dedin ya bitirdin beni, benim doğum günüm bugün, içimdeki sese gelmiyorum bile...benim de içimde bir his var çünkü hep inandığım...hmpppf
Nisan 9... O sabaha kadar kime sorarsan sor asla onu bir daha "aramazdım" ben. İsterse "o" arasındı...
Bana hayatında başkası var diyen de olmuştu, nisan da evleniyor diyen de, beni artık sevmediğini söyleyen de...
Ama aradım... o ses... Hiç değişmemiş, o ses bildik tanıdıktı. ve o ses dün evin önünde bekledim neden geç kaldın göremedim seni dedi...
Arkadaslar falcilardan ziyade.. onemli olan sizin ne kadar inanip inanmamaniz. Siz isterseniz olur, siz istemezseniz olmaz. Dunyanin en iyi falcisi cikip "sen beraber olucaksin" dese bile siz yeterince inanmiyor ve istemiyorsaniz o is olmaz. Olsa bile tekrar ayrilikla sonuclanir. Kendi iliskime bi baktim soyle.. inancim ve guvencim tamamen yok olmustu. Ve aslinda tam olarak isteyip istemegime bile emin degildim.. peki ne oldu? Tekrar ayrildik. Sebep o, su, bu, yada her ne kadar imkansiz oldugunu dusunmenize sebep olabilicek sacma bi neden varsa bile.. nedenler ne olursa olsun degismeyen, kendi icimizde emin olmadigimiz ve husrana ugrayacagimizi dusundugumuz sebeplerdir. Bunlari cimbizla alip, hayatimizdan cikarmamiz lazim.. yada falci falci dolasmayi birakip bu isten vazgecip, ayri yollara ayrilmamiz en dogru karar olucaktir.
Dedim rahatladim hee.. o yuzden bi kac kisi icin fal baktiranlari anlamiyorum, o isin olup olmayacagi sizde gizli, falci ne yapsin? Su daha iyi koca olur digerini sallami diyecek, kime gore iyi neye gore iyi.. hayatta illaki esimizle sorunlar yasiyacagiz. Mukkemeli aramayalim bosuna, oyle birsey yok cunku, onemli olan kimi sevdigimizdir.
sevgili keryneia...keşke öyle kolay olsa:) amaa maalesef öyle değil...koşullar bize bağlı olsa..kimse burada falcı peşinde koşmaz.insanların falcı falcı gezme nedenleri belli.istenen şeyler gerçekleşmediği zaman...bir umut/merak vs. olması nedeniyle...falcılar'a gidiliyor.fal sonrası... terapi/rahatlama/daha çok çaresizlik/üzüntü....herkeste farklı duygular ortaya çıkıyor.hee...ondan sonra şöyle bir durum oluyor.falcıların bu olayı bilemediğini görerek...hayata devam edilmesi sonucunda....olay'ı gene biz çözüyoruz tabii.işte bu süreci hızlı atlatmak önemli.olayı nasıl çözüyoruz.kabullenerek,hayata devam ederek vs.vs...ama sonunda biz çözüyoruz:)
selam kızlar,
ben selma toprak'a fal baktırmayı düşünüyorum
Elaniti aradım ama korktum baktıramadım.
selma toprak nasıl?
tutarlı şeyler mi söylüyor?
baktırma boşver değmez çıkmadı bana söledikleri diyen war mı?
Arkadaşlar üzerinden çok zaman geçti dualarım kabul olunca forumu okumaya bile gerek duymuyordum:) Elmiranın bana baktığı fal tam tersi oldu, aslında inanır mısınız milyarlar döktüm falcılara ve sadece 2 kişinin dediği şey oldu. Bence falcılar şu ana göre yorum yapabiliyorlar o kadar...