İstanbul'da Fal - Falcılar

hush'çum, sen foruma ne zaman kayıt oldun ?

04.04.2011 ' de:) Elmiraya da o günlerde baktırmıştım. Bana imkansız dediği ve söylediği şeyler canımı çok yakmıştı ama ben olayın iç yüzünü kendim sordum ve gerçekleri öğrendim. Yani konu elmira ayşe fatma değil... Evet bir şeyler söylüyorlar da nasıl inanabiliyoruz? Yani zaten bir konu ya evettir ya hayırdır ama bazen falcılar o kadar emin konuşuyorlar ki biz de inanıyoruz. Çok geceler bilirim duyduklarım yüzünden sabahlara kadar mide ağrısı çektiğimi... En iyisi aç bir telefon öğren ne neyse... Emin olun ne gururdan eksiliyorsunuz ne başka bir şeyden ve inanılmaz hafifliyorsunuz:)

çok sevindim senin adına, cidden çok sevindim(olumlu şeyler olduğu manasını çıkardığım için). inşallah daha da güzel olur. maşallah diyelim. peki kimdi o iki kişi? :))

Ankarada o kişi... Hatta ankaranın o meşhur falcılarından da değiller:)

Anladım, çok uzun zaman oldu deyince merak ettim de onun için sormuştum, iyi sana 2 ay gibi kısa bir süre verilmiş. Biraz da fala bakış açısı farklılıkları var sanıyorum. Ben duyduğum hemen hiç bir şeyin uykumun kaçmasına neden olmasına izin vermiyorum; doğrusu hiç kötü bir şey duymadım, benim zamana bağlı sonuşlanacak işlerim var. Ama zamanı zaman olarak görmüyorum, yani ay, gün, tarih yorumlamıyorum bana söylenmiş olsa bile. Neyse işte öyle :) İyi geceler

bunu yazan ben miyim diye düşündüm bir an :) aynen ben de, söyledikleri yüzünden sabaha hasta uyandığımı bilirim. elmiranın bana söylediği bir olumlu bir olumsuz şey vardı, henüz olmadı inşallah da olmaz ama ilk duyduğumda o gece geçmek bilmemişti. 1 aydır fal baktırmıyorum şimdi (Arkadaşlar arasında kapadıklarımız hariç:) ve falcıların söylediği bazı şeylerin tamamen kendi korkularım olduğunu anlıyorum. umarım da öyle kalırlar

bana verilen zaman kısa zaman değildi aslında daha doğrusu bana zaman verilmemişti elmira tarafından, ama ne zamanlar bekledim biliyor musun? ne tarihler, ne günler, ne haftalar ne aylar:) zamanlara takılma dendi hep:)

Duyduğum şeyler çok ağırdı, yani burada özelimi yazmak istemiyorum, ama çok uç noktalar düşün, belki de kan çıkacak davalar. Tabi ki tek elmiradan duymadım böyle şeyleri, bana kimler kimler neler neler dediler. Ailem, eski sevgilim hakkında... :) ama yok, hiç biri yok işte:)

Ben de korkularımızı evrene mesaj olarak gönderdiğimize inanıyorum:) ve bunlar bi müddet sonra sana tak diye geliyorlar:) Ya o kadar fal deneyimim var ki, insanları gördükçe bu sektörün aslında çok çok çok garip hem pozitif hem de negatif bir çok yönleri olduğunu öğreniyorsun. Eşim beni aldatıyor mu diye falcı falcı dolaşan kadınların yanında sayıları azımsanamayacak kadar çok bey de var. Eminim pek çoğumuz o kadar da saf değiliz inanmayız diyoruz ama insanın içine düşüyor bir şey, zaten sorunu olmayanın falcı da ne işi var:) İnanma ihtiyacı duymasak zaten gitmeyiz. Yani dediğim gibi burda mesela bazı arkadaşlara işte eski sevgilin seni şöylee seviyor diyenler oluyor ümitleniyorsun, hala rölantiye alıyorsun kendini, ya peki öyle değilse? Ya da senden nefret ediyor dediklerinde ya o adam senin için canını bile vereilecek biriyse?

ya cidden maşallah, valla başıma gelmiş kadar sevindim. seni üzmeyecek bir şekilde sonuçlanması fal olayının masaldan ibaret olması. bayıldım. ben de bundan istiyorum aynısından:)

ya cidden maşallah, valla başıma gelmiş kadar sevindim. seni üzmeyecek bir şekilde sonuçlanması fal olayının masaldan ibaret olması. bayıldım. ben de bundan istiyorum aynısından:)

teşekkür ederim :) bazen ne yapıyorum ben dediğim oluyordu, deli gibi falcı geziyordum, birinden çıkıp diğerine giriyordum akalım o ne dicek diye ki fiyatlar 20 den başlıyordu düşünsene günden ortalama 60-70 lira veriyordum en az Ağlamaktan bi hal olmuştum, hep zaman zaman diyordum, ve sanırım karar verdiğim an doldu o zaman benim için :) o an yanımda olsaydın o telefon açışımı görseydin emin ol Allah tarafından o an onu yapmam gerektiğinin sanki emir gibi beynime, kalbime yazıldığını görürdün...

Son düzenleme:

dediğin gibi onların kafasının içindekini onlardan başka kimse bilemiyo sanırım açıp direkt sormak en iyisi tabi onu da yapamadığımız için falcı falcı geziyoruz :) çok da evham yapmamak gerek heralde falları da çok takmamak. yine de falcılarınbazen bu kadar kötü moral bozucu şeyler demelerine anlam veremiyorum.

Nisan 9... O sabaha kadar kime sorarsan sor asla onu bir daha "aramazdım" ben. İsterse "o" arasındı...
Bana hayatında başkası var diyen de olmuştu, nisan da evleniyor diyen de, beni artık sevmediğini söyleyen de...

Ama aradım... o ses... Hiç değişmemiş, o ses bildik tanıdıktı. ve o ses dün evin önünde bekledim neden geç kaldın göremedim seni dedi...

tebrik ediyorum seni içinden gelen sesi dinlediğin için kocamaaaan mutlu ol

işte bu yaa!! bence buraya gelişin hepimize süper moral oldu bu gece :))

çok romantik fena oluyorum sanırım allah bozmasın!

burada daha öncede yazmıştım.falcılar insanın düşüncelerini hayallerini bir şekilde görebiliyorlar okuyabiliyorlar.geleceğe dair kehanette bulunabilmeleride düşünceleri ayırıp olabilecekleri görmeleri.ama kendilerini öyle bir otomatiğe almışlarki,ince eleyip sık dokumadan söyleyip geçiyorlar herşeyi.

işte bu yaa!! bence buraya gelişin hepimize süper moral oldu bu gece :))

:) Ben de bendeki bu değişikliğe anlam verememiştim o gün:) ama oluyormuş:) ben çok ölçüp tarttım, herşeyiyle... Tek sevgi değildi... İnandığım değerler adına ben aradım onu. Hatta belirttim de, gurursuzluk sayma dedim. 7 aydır her gün seninle yaşıyordum hush, aramıyordum ama daha dün burdaydım, her yerden takipteydim, ben de bekledim bir kere olsun ara beni diye dedi:)

çok romantik fena oluyorum sanırım allah bozmasın!

Hiç de fena olma... İçinde ki sese İNAN... Sana doğruyu o söyleyecek... Başka kimse değil... Zaten bir kere kaybettin ki eğer "eski" daha doğrusu "eskimeyen" "eskitemediğin" sevgiliyse konu, ikinci kez kaybetmezsin:) belki de kazanırsın:) hiç belli olmaz:) Sadece dinle... Bu gece dinle... Ve sonuç ne olursa olsun, rahatlayacaksın:)

vay canına! ne evlenmeler ne başkaları bu kadar mı alakasız olur söylenenler en güzelini yapmışsın.. çokk sevindim gerçekten hem senin için hem de hepimiz için :))

vay canına! ne evlenmeler ne başkaları bu kadar mı alakasız olur söylenenler en güzelini yapmışsın.. çokk sevindim gerçekten hem senin için hem de hepimiz için :))

:) Daha detaya inemediğim için üzgünüm:) Burdaki herkes mutluluğu hakediyor daha doğrusu burdaki diye sınırlandırmayayım, zaten bir bağınız olmasa falcı falcı gezmezsiniz kendimden biliyorum, ve umarım Allah hepimize gönlümüze göre verecek... Sadece inanın, ciddiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…