İstanbul'da Fal - Falcılar

kesinlikle katiliyorum.. hani sende cikmaya baslamissa bi falcinin dedikleri ona daha cok guvenir insan dogal olarak, digerinide diskalifiye eder.

bu bende öyle olmadı. bir falcının ilk dediği çıktı. o kadar umutlandım. sonu fos oldu. eskiden ben de ufak bir fal çıkınca sonrası için umutlanırdım. ama şimdi temkinliyim :)

valla kizlar suana kadar emine abla ve elmira bir kisiyi evlendirdi burdan.. zaten hepimiz birden mutlu son'a ulassaydik ayni dakka bu iste bi gariplik var derdim.. yavas yavas..

emine ablanın evlendirdiği samyeldi sanırım di mi? elmira kimi evlendirdi? çok özel değilse lütfen?

aradım tatlım bana biraz sinirlendi merak ettim nasıl bakıosun falan dedim kaç yaşındasın dedim bgtmimi çıkarıosun diye bağırdı

:)bence elanit aklından geçeni bilebiliyor...o sebeple sinirlendi belki,ama sanırım orta yaşlı bir bayan...

bana olumsuz konuştu evet.. bu adamla olmayacaksın, hayatında başka biri var vs. dedi. barışırsanız da ayrılacaksın falan.. bozuldum tabii çok ama.. verdiği süre de dolmak üzere gibi.

(bu arada adamın hayatında başkası yokmuş, yok yere sardım adama falan.. varsa da gerçi söylememiş olabilir ama. )

Cokta ulumsuz dusunucekseniz fal'a filan baktirmayin canim olsun bitsin .. gitme amacimiz belli degil mi.

Ben bir kaç defa daha söyledim, şimdi de söylüyorum, Elmira'nın dedikleri çıkıyor bana

minecim elmiranın bana dedikleri de çıksa,o kadar sevinirim kiii.benim maksimum 2 ayım kaldı size yazarım ama söylediklerinin çıkma olasılığı bence % 1 bile değil.

mithril_ , iki yakin arkadasimada olumsuz seyler soyledi suan akillarindaki kisi hakkinda.

hayır dedıklerını yaşayanlar var birsürü insan var hemde

gereci dilerim hepimize çıkar,dilerim çok mutlu oluruz ama ben ta forumun ilk sayfalarını okuyorum,hiç öyle ben ayrıldım,kesin bitmişti,adam bana döndü vs diyen görmedim.benim durumum o kadar kötü ki ayrıntıları anlatmam mümkün değil,ben isterim ki çıksın ama görmedim,bak forum ta ne zaman açılmış bana dediler,adam bana döndü evleniyorum diyen görmedim.

samyel'e cok imreniyorum ya.. onunkisi imkansizin imkansizi bi durummus, bayagi emine ablanin dedigi gibi cikmis yani.. kosita'da bi ara girip bizi aydinlatirsa seviniriz ayrica.

bilmiyorum da canım dediki kız sen napıcan bana sorular sorup duruyosun gbt mimi çıkaraannn

ben de baktım parayı yatıramıyorum, tatil günü eft yapamıyorum dekont gönderemem size dedim en sonunda. kızım sen niye yapaman, herkes bana gönderiiiiir, dekont istemem ki beeeen, ekranı görem yeteer dedi...vay anasını dedim böyle yerin dibine geçmemiştim, printscreen yapıp gönderdim yatırdığıma ilişkin beklemede yazan bölümü. siber elanit maşallah

:))))) hehheee ay birde bağırarak konuşuyo nasıl vay be ekran görüntüsü istiyo hee

Arkadaşlar üzerinden çok zaman geçti dualarım kabul olunca forumu okumaya bile gerek duymuyordum:) Elmiranın bana baktığı fal tam tersi oldu, aslında inanır mısınız milyarlar döktüm falcılara ve sadece 2 kişinin dediği şey oldu. Bence falcılar şu ana göre yorum yapabiliyorlar o kadar...

minecim elmiranın bana dedikleri de çıksa,o kadar sevinirim kiii.benim maksimum 2 ayım kaldı size yazarım ama söylediklerinin çıkma olasılığı bence % 1 bile değil.

İnşallah çıkar ve inşallah sevindiğini okurum buralardan sinsedcim, zaten burada olma nedenimiz de bu değil mi ? Ben sorulduğunda özellikle yazdım, 1 yıl kadar bekleyip tüm istediklerim olduktan sonra çıkan-çıkmayan herkesi deşifre edeceğim :) :)

hush'çum, sen foruma ne zaman kayıt oldun ?

bu mesajı 1000 kere beğenirim
ya kızlar olayı istatistike dökerseniz zaten ne kadar trajik olduğu belli
emine 1 tane evlendirmiş elmira bi tane evlendirmiş bunlar başarı mı her birine giden yüzlerce kız var söyledikleri şey de %50 ihtimal zaten ya evleneceksin ya evlenmeyeceksin
ya aradaki ayrıntılar???

çok sevindim senin adına, cidden çok sevindim(olumlu şeyler olduğu manasını çıkardığım için). inşallah daha da güzel olur. maşallah diyelim. peki kimdi o iki kişi? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…