neden kimse bana cvp vermiyi yaa :18:
telefonunu alabilir miyim lütfen? bir de istanbulun neresinde ve o zaman fiyatı ne kadardı? teşekkürler...
kızlarr bişi sorucam elanit hataydaymış ya telde bakıyomuş, arayınca hemen bakmaya başlıyomu ? yoksa önce paramı yatır diyo kaç paraya bakıyo birde ? bilgi verebilrmisiniz acep bana cicikolar ?
arkadaşlar ben de mercanın tel.unu rica ediyorum.elmira ve elanite baktırdım,mercana da baktırıcam,sonuçları size yazıcam.elmira ve elanit paralel konuştu,o ne diyecek merak ediyorum.bana numarasını bilen bir arkadaş yazsın lütfen.
teşekkür ederim canım...bi arkadaş yazdı bana tel.i sağolsun...selam sinsed mercanın telini göndermek isterdim özel mesaj hakkım yok ama face de "medyum mercan sayhan" diye yazarsın orada teli var canım
Selam daragaya7,
Sen galiba Selma Toprak'a baktırmışsın? Memnun kaldın mı? Dedikleri çıktımı sende hiç? Bende baktırdım ama bana karışık söyledi tam toplayamadım dediklerini :) Gerçi Elanit ve Elmira ile sonuçta aynı şeyi dedi ama onların demedikleri bazı noktalarıda dedi. Kafam karıştı((( Sende gelecek ile ilgili bildimi?
telefonunu alabilir miyim lütfen? bir de istanbulun neresinde ve o zaman fiyatı ne kadardı? teşekkürler...
zuzux elaniti ararsın bir randevu alırsın,ondan sonra verdiği hesap numarasına parayı gönderip,dekontu ona mail atarsın ve randevu gününde ve saatinde ararsın o sana bakar,onun bakım şekli bu.ancak ben özelden yazamadığım için sana tel.u veremiyorum fakat burdan kızlar yazar sana,hadi kızlaaarrr:)arkadaşlar ben elanitin geçmişle ilgili bildiklerinin şokundayım,gelecekle ilgili tutanları bizle de paylaşın lütfen...
evet kızlar elmıranın bir dediği daha oldu tabı esas olay değil bu :)) bir konu hakkında nasıl gelişceğini söylemişti bugun öğrendım aynen öylee
symbol nesim valla 1 sa acaip seyler söledi sora dayanamadım ben seni anlamıorum dedim bana sen inanılmaz iş koliksin dedi iş kıyafetiyle görünce öle düşündü sanırım halbuki işten nefret ediorum=))
Selam arkadaşlar.. Öncelikle Elmira'nın no'sunu gönderen arkadaşlarıma tşk ederim. Sonunda ben de baktırdım Elmira'ya, gerçekten çok şirin bi insan.. Sadece odaklandığım konu üzerinde konuştuk ve kafamdaki bütün soru işaretlerinin tek tek yanıtını aldım ve hepsi de gerçekten çok mantıklı cevaplardıŞuan ve geçmiş ile ilgili herşeyi doğru bildi.. Bakalım gelecek çıkacakmı Gelecekle ilgili söylediği şeyler hep olumluydu yani aslında benim duymak ve yaşamak istediklerimdi, baktıran arkadaşlarıma sormak istedim size olumsuz şeyler söyledimi?? Yani falcılar genelde duymak istediklerinizi söylerlerle yaa, Elmira'da onlardan biri mi diye merak ettim doğrusu
Canım sana verdiği sürelerde mi oldu yoksa zamanda geçikme yaşadınmı?? Bana verdiği sürelrer geliyoda o yüzden merak ettim ??
Selam arkadaşlar.. Öncelikle Elmira'nın no'sunu gönderen arkadaşlarıma tşk ederim. Sonunda ben de baktırdım Elmira'ya, gerçekten çok şirin bi insan.. Sadece odaklandığım konu üzerinde konuştuk ve kafamdaki bütün soru işaretlerinin tek tek yanıtını aldım ve hepsi de gerçekten çok mantıklı cevaplardıŞuan ve geçmiş ile ilgili herşeyi doğru bildi.. Bakalım gelecek çıkacakmı Gelecekle ilgili söylediği şeyler hep olumluydu yani aslında benim duymak ve yaşamak istediklerimdi, baktıran arkadaşlarıma sormak istedim size olumsuz şeyler söyledimi?? Yani falcılar genelde duymak istediklerinizi söylerlerle yaa, Elmira'da onlardan biri mi diye merak ettim doğrusu