İstanbul'da Fal - Falcılar

bende açıkla o falcıyı örnek olsun gitmesınler :KK53:

symbol nesim valla 1 sa acaip seyler söledi sora dayanamadım ben seni anlamıorum dedim bana sen inanılmaz iş koliksin dedi iş kıyafetiyle görünce öle düşündü sanırım halbuki işten nefret ediorum=))

kızlarr, ben sevgilimlee kaç gündür konuşamıyom, en son ara verelim demişti sonra bi arayıp özür dilemişti sonra 2 gündür ses yok.. elmira dengesiz dedi ayneenn yaşamaktayımm ama sanırım yanılacak, böyle giderse ben ayrılcam artık. :KK5:

aaa o msjdan sora özürmü diledi bence ses cıkarma o gene arar cübbeli larox hoca böle buyurdu=)) kıyamam kuzum ayrılabilcek olsak falcı falcı gezermiyiz hakkında hayırlısı...

symbol nesim valla 1 sa acaip seyler söledi sora dayanamadım ben seni anlamıorum dedim bana sen inanılmaz iş koliksin dedi iş kıyafetiyle görünce öle düşündü sanırım halbuki işten nefret ediorum=))

aaa bende dun akşam ordaydım iiki baktırmamışımm :87::87:

aaa o msjdan sora özürmü diledi bence ses cıkarma o gene arar cübbeli larox hoca böle buyurdu=)) kıyamam kuzum ayrılabilcek olsak falcı falcı gezermiyiz hakkında hayırlısı...

saol canım.. evet o gece arayıp özür diledi ama sonra 2 gündür hiç aramadıı.. ben bi de önemli bi sınava hazırlanıyorum bencil adam hiç düşünmüyo psikolojimi. bi çok iyi davranıyo bi it yerine koyuyo. arasınn istiyorum böyle sallamayım azz burnundan gelsinnn :KK1: ayrılmasına ayrılacam da yaa çok kötü olursam diye korkuyorum, ailemden uzakta bi köyde görev yapıyorum, sınava da hazırlanıyorum. kendi haline mi bıraksam. bazen şeytan diyo ara bitir gitsin ama yemiyo :KK1:

ay burası dert bölümü deildi pardon kızlar ama işte elmiraaaa nın dediği çıkmıcak mıdan girdim böyle çıktım, kusura bakmayınn :)

saol canım.. evet o gece arayıp özür diledi ama sonra 2 gündür hiç aramadıı.. ben bi de önemli bi sınava hazırlanıyorum bencil adam hiç düşünmüyo psikolojimi. bi çok iyi davranıyo bi it yerine koyuyo. arasınn istiyorum böyle sallamayım azz burnundan gelsinnn :KK1: ayrılmasına ayrılacam da yaa çok kötü olursam diye korkuyorum, ailemden uzakta bi köyde görev yapıyorum, sınava da hazırlanıyorum. kendi haline mi bıraksam. bazen şeytan diyo ara bitir gitsin ama yemiyo :KK1:

ay burası dert bölümü deildi pardon kızlar ama işte elmiraaaa nın dediği çıkmıcak mıdan girdim böyle çıktım, kusura bakmayınn :)

bak cıkcakmı cıkmıcakmı die bekleme kendini sartlama cok fal baktırma bunlar benim sana tavsiyem kuzum he elmiranın falıyla ztn elanit aynı zamanları bile aynı yani bana öle baktı umarım hepimiz cok mutlu oluruz ben dersimi aldım daha ayda 1 fal baktırcam cok ama cok kararlıyım haziran sonuna kdr yok=)))

bak cıkcakmı cıkmıcakmı die bekleme kendini sartlama cok fal baktırma bunlar benim sana tavsiyem kuzum he elmiranın falıyla ztn elanit aynı zamanları bile aynı yani bana öle baktı umarım hepimiz cok mutlu oluruz ben dersimi aldım daha ayda 1 fal baktırcam cok ama cok kararlıyım haziran sonuna kdr yok=)))
dün akşam mı karar verdinn :KK16:

çok baktırmam zaten ama şartlanabiliyorum:) inş canım hepimizzz güzell günler yaşarızz..

dün akşam mı karar verdinn :KK16:

evet dün aksam kesin kararımı verdim ben o falcı bu falcı dolanırken millet o tatil bu tatil dolanıo mala bağladım psikolojim bozuldu artık parasından gec surekli tetikte dolanıorum bu oldumu ne zaman cıkcak ha cıktımı cıkamayadabilir sizofrene doru gidişat:KK70: o yüzden ayda bire düşürdüm ztn falcım belli cıkarsa dedikleri dahada değiştirmeden devam ederim=)

QUOTE=larox86;19298270]evet dün aksam kesin kararımı verdim ben o falcı bu falcı dolanırken millet o tatil bu tatil dolanıo mala bağladım psikolojim bozuldu artık parasından gec surekli tetikte dolanıorum bu oldumu ne zaman cıkcak ha cıktımı cıkamayadabilir sizofrene doru gidişat:KK70: o yüzden ayda bire düşürdüm ztn falcım belli cıkarsa dedikleri dahada değiştirmeden devam ederim=)[/QUOTE]

baktırırsann :KK22: gelecekkk:83:

kızlarr bişi sorucam elanit hataydaymış ya telde bakıyomuş, arayınca hemen bakmaya başlıyomu ? yoksa önce paramı yatır diyo kaç paraya bakıyo birde ? bilgi verebilrmisiniz acep bana cicikolar ? :KK42:

Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.

telefonunu alabilir miyim lütfen? bir de istanbulun neresinde ve o zaman fiyatı ne kadardı? teşekkürler...

Selam daragaya7,

Sen galiba Selma Toprak'a baktırmışsın? Memnun kaldın mı? Dedikleri çıktımı sende hiç? Bende baktırdım ama bana karışık söyledi tam toplayamadım dediklerini :) Gerçi Elanit ve Elmira ile sonuçta aynı şeyi dedi ama onların demedikleri bazı noktalarıda dedi. Kafam karıştı :KK43:((( Sende gelecek ile ilgili bildimi?

senin hiç günahın olmadığını varsayıyorum o zaman bu söylemlerinden ötürü. ne mutlu sana tertemiz ilerliyorsun ki biz acizleri doğru yola çekmeye çalışıyorsun. herkesin günahı kendine allahla kul arasında. doğru veya yanlış bunun muhakemesini yapmak kimseye düşmez, kimsenin de haddi değil.

süpersin katrecim

kızlarr bişi sorucam elanit hataydaymış ya telde bakıyomuş, arayınca hemen bakmaya başlıyomu ? yoksa önce paramı yatır diyo kaç paraya bakıyo birde ? bilgi verebilrmisiniz acep bana cicikolar ? :KK42:

neden kimse bana cvp vermiyi yaa :18:

falın günah lduğunu sokaktaki çocukta biliyo burda kimseye hocalık etmek için girmesn kimsenin buna ihityacı yok..Kimse keyfinden baktırmıyo biraz eğlencesine birazda umut.. Bunu yapacaımıza duada etmeyi biliyoruz Allah'a..Hiç kimsenin akla ihtiyacı yok burada..hem madem günah olduğunu savunuyo yapmayın etmeyin diyo , burda ne işi var kendisinin acaba ?? onuda bi sorgulamak lazımm

falın günah lduğunu sokaktaki çocukta biliyo burda kimseye hocalık etmek için girmesn kimsenin buna ihityacı yok..Kimse keyfinden baktırmıyo biraz eğlencesine birazda umut.. Bunu yapacaımıza duada etmeyi biliyoruz Allah'a..Hiç kimsenin akla ihtiyacı yok burada..hem madem günah olduğunu savunuyo yapmayın etmeyin diyo , burda ne işi var kendisinin acaba ?? onuda bi sorgulamak lazımm

arasıra tebliğ için gelenler olur böyle, boşver takma.

elanite baktırmadım ama genelde telefonda bakanlarda aynı şekilde işler. onda da öyledir. ararsın hesap numarası istersin yollar. hesabına parayı yollarsın. sonra o görür belirli bi zamanda fala bakar

X