İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar merhaba bende almiraya baktırmıstım eskı nisanlımın bır daha benı armayacagını soylemıstı telefonla dahı aramayacak demıstı. ama benı aradı telefonla ben acmadım telefonu sonra almıraya sordum boyle oldu dıye oda bosluktan aramıstır dedı benı bırdaha aramı dıye sordum belkı bır daha arar ama gorusme olmayacak dedı bakalım zaman ne gosterecek bılgınıze ............

ya ben buna kızıyorum biraz. hani geleceği gerçekten görüyorlarsa tamam ama...
o kadar kesin konuşup "yok seni aramayacak, kesinlikle barışma" deyip de adam arayınca boşluktan vs.. demek.

açık söylemek gerekirse umut ettirilmesinden yanayım az da olsa. çünkü kaderde ne var bilinmez.

yok kesinlikle sen arama ya da dönerse asla kabul etme gibi kaderi etkileyecek şeyler doğru mu bilemiyorum.

ankara'da bir arkadaşım baktırmıştı mesela, bu çocuk bana dönecek mi? diye.. "çocuk senin arkandan atıp tutuyor, seni ucuz kız gibi görüyor, asla dönmeyecek" demişti. şu an kızla çocuk nişanlılar.

herneyse hafiften çıkan fal haberi vereyim,
yani biz eski erkek arkadaşımla hiç diyaloğu tamamen kesmedik, maksimum bir hafta görüşmediğimiz oldu ama elmira'nın söylediği iki ay içinde yeniden başlayacaksınız, bu adam zaaflarına yenik düşecek; olayına az kaldı galiba.

uzun zaman sonra ben aramadan o aradı, yazmadan yazdı falan. yine de mesafeli, hadi kalk dön gel desem dönecek gibi değil. ama bir umutluk adım attı işte.

Biz falcılara alıştık galiba onda olabilir. Bende uyudum hatta dediği çoğu şeyi unuttum ilk yazayım dedim yetişemedim aman boşver dedim sonrada :)

ben hafızama aşırı güvendiğimden hiç yazmam.
çalışırkende notlu çalışmam mesela :KK60: 12 yıllık iş hayatımda 2-3 kere cektim sıkıntısını :KK37:
bana bi haller oluyor . yemek yaptım hemde musakka :KK53:
verilen tarihlerde buluşma olursa bizde olcak akşam yemeğinde rezil olmıyım diye alıştırma yapıyorum :KK60:

ben hafızama aşırı güvendiğimden hiç yazmam.
çalışırkende notlu çalışmam mesela :KK60: 12 yıllık iş hayatımda 2-3 kere cektim sıkıntısını :KK37:
bana bi haller oluyor . yemek yaptım hemde musakka :KK53:
verilen tarihlerde buluşma olursa bizde olcak akşam yemeğinde rezil olmıyım diye alıştırma yapıyorum :KK60:

Hahahaha iyimiş :))

Hahahaha iyimiş :))

aşk nelere kadir di mi ?
31 yıldır hayatımı o girene kadar (30 yaşıma kadar) kafamın dikine yaşadım, babamda dahil bütün erkeklere kafa tuttum. karıştırmadım kendime, ev işi yapmadım,istediğim gibi giyindim,geceleri istediğim gibi çıktım.
asiydim,isyankar.
noldu ateşli feministe pısssssssssssssssssssssss
falcılar döncek ,evlencek,evinin kadını ,cocuklarının anası olacaksın desin diye ağızlarının içine bakıyom.
onun herbitarafına bakıyom o ayrı.
ama elmiranın taktikleri uyguluyorum coolum.
akşam beni görebilmek için çabalarken iyi aksamlar bile demeden gittim servisime bindim taktım kulaklığımı müzik dinnedim :KK1:
garibim elmira yaşam koçum oldu :KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
falcı minik :82:
sizede çıkabilir :86:

Kızıııımmm sen çok komik, çok şeker bi miniksin; hiçç merak etme seni terkedemez, uzak kalamaz, sensiz yapamaz, çünkü senin gibi ona hayat veren, bıcır bıcır birini daha bulamayacağını bilir. Bu da benim sana falım ve kesin çıkar

Kızıııımmm sen çok komik, çok şeker bi miniksin; hiçç merak etme seni terkedemez, uzak kalamaz, sensiz yapamaz, çünkü senin gibi ona hayat veren, bıcır bıcır birini daha bulamayacağını bilir. Bu da benim sana falım ve kesin çıkar

ama o ruhumu sömürüyosun,çok kavgacısın dedi bana :KK14:

senin o cümleleri yazan eline sağlık e'mi ..
güzel yüreklerinizden gelen cümlelere çok çok teşekkürler :KK69:
Allah sizede istediğiniz herbişeyi hayırlısıyla nasip etsin e'mi:KK69:

az sonra kendi yaptığım yemeği yemeye gidiyorum benden 1 saat içinde haber alamazsanız bilin ki zehirlendim acildeyim :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
ama o ruhumu sömürüyosun,çok kavgacısın dedi bana :KK14:

senin o cümleleri yazan eline sağlık e'mi ..
güzel yüreklerinizden gelen cümlelere çok çok teşekkürler :KK69:
Allah sizede istediğiniz herbişeyi hayırlısıyla nasip etsin e'mi:KK69:

az sonra kendi yaptığım yemeği yemeye gidiyorum benden 1 saat içinde haber alamazsanız bilin ki zehirlendim acildeyim :KK43:

Minikçim sana acıcık uzun yazacağım, ama çok benzer bir ilişki içindeyim/içindeydim diyebilirim. Neden -di'li geçmiş kullandım, çünkü kısa süre önce ciddi bir değişim başladı. Aynı iş yerindeyiz, ve söyledikleri "benim duygularım senin kadar yoğun değil, beni kontrol ediyorsun, ben senin gibi yaşamıyorum sevgiyi" vb. Ben se sevgi böcüğü, herkes benim gibi deyip ne kadar sevgim varsa gözler önünde.. Elmirayı tanıdım, onun ve çok yakınımdakilerin sözünü dinledim biraz, bir de değerime sahip çıktım, yani benden önce olmamalı o, hayatımın merkezinde ben varım.
Yanına gitmedim, bazen görmezden geldim, genellikle herkesmiş gibi davrandım, hiç bir özel bakış bile yoktu. Akşam çıkarken uzun süre ondan önce çıktım, nereye gittiğime anlam veremedi, e soramadı da. Sonra ufak ufak sokulmaya başladı. Bu defa telefonlarını duymadığım oldu, ya da telefonum meşgulken aradığında geri dönüp aramadım.
Şimdi, bugün görüşemeyiz, yarın hiç mi uygun değilsin dediğinde maalesef diyorum, ve o da bugünü oldurmak için herşeyi yapıyor.
Henüz 100% diyemem, ama ben bu anları bile hayal edemiyordum canım. Dinle biraz Elmira'yı, cool olmak gerçekten işe yarıyor, hatta bir süre sonra hoşuna gidiyor ve cool oluyorsun :)

kızlar elanit e baktırdım. gelecekle ilgili şeylerde 13 ay verdi isim verdi ne bileyim pek inanasım gelmedi açıkçası bazı nokta atışları oldu ama elmirayı daha çok beğendim

elmira nın arkadaşıma dediğide çıktı mayıs sonuna kadar yeni birisi çıkacak demişti bunun yanı sıra burdaki bazı kızlarda da olan şeyler oldu

elmira daha net ve gerçekçiydi
bir numaram elmira diyorum :)

Son düzenleme:
kızlar elanite baktırdım,geçmişi çok çok iyi bildi,şu ana ait de karşı taraf için bişeyler söyledi,ben birebir bilmeyip duyum aldığım için sanırım doğruyu bildi,bu arada benim aklımdan geçen bişeyi de bildi,yani elmiradan çok daha fazla şey bildi.ancak geleceğe dönük elmira ile aynı sonucu söylese de bu çok daha zor olacağını söyledi,geçmişe ait dediklerinde de elmira ile ortak bir tahminleri var.tahmin diyorum çünkü ben bilmiyorum.bir de ilginç olan bişey var ki ikisi de bana yakın tarh için de ileri tarih için de aynı tarihleri verdiler.ama elmira olumlu konuştu,elanit ben sordukça söyledi,yani ben o kadar üzgün sormasam belki de olacak demeyecekti:KK43:ama elmira nasıl olsa olacak sadece zaman alacak dedi.fakat elanit de falın ileri zamanlarında bu senin kaderin sonu bir senle dedi ve her ikisi de onunla bir kızım olacağını söyledi.ahhhh ahhhh yüzünü bile görmediğim bir adamın hayaliyle yanıyorum,bu fallar da çıkmazsa ömür geçtiiiii gittiii,elanit şu an bazı şeylerin kapalı olduğunu göremediğini söyledi,yaklaşık bir ay sonra tekrar bakıcak elanit ama ben artık elmirayı değil elaniti ararım,ancak elmiranın bikaç farklı söylediği vardı,ancak elmiranın dedikleri çıkarsa bir daha elmirayı ararım yoksa elaniti ararım zaten 2-3 aylık bir yakın zamanım var benim o zaman için de ikisinin dedikleri de çıkmazsa burdan duyurup her ikisini de aramıcam.Allah hepimizin derdine derman versin...

selam kızlar banada Elanitin numarasını gönderebilirmisiniz. kararsız kaldım bende Elmirayla Elanit arasında :26::26::26:

kafam karıştı iyice
Selma Toprak Elanit ve Elmira üçüde farklı şeyler söyledi.
en olumsuz ve negatif te Elanit ti.
ya dedikleri doğruysa :KK43:
yani kızlar Elmira yı beklemekten başka çarem kalmadı...
söyledikleri olmazsa sağlık olsun demekten başka çarem yokk

X