İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ben elanıtede elmırayada baktırdım ikiside farklı şeyler söledi elanıt senın kaderındekı farklı dedı elmira kadeındekı şu ankı kişi dedi bilmiyorum hanıgısı dogru

ya benim hep korktugum sey budur.. farkli birsey soylenmesi.. sen ne dusunuyosun?

Suya yada iste cinlerle bakanlarin gecmisi ani cok iyi bildiklerini biliyorum, ama gelecekte her zaman isabetli olamayabiliyorlar. Daha once boyle birine baktirdim, durumu bildi, olucak olayida bildi, ama sonrasini bilemedi.. yani kafadakileri guzel goruyolar.

Son düzenleme:
Elanit'in numarasını istemiştim ama henüz gönderen olmadı. :97: Beni unutmayın.:80:

canım ben elanıtede elmırayada baktırdım ikiside farklı şeyler söledi elanıt senın kaderındekı farklı dedı elmira kadeındekı şu ankı kişi dedi bilmiyorum hanıgısı dogru

Senin durum cidden zor bence 3. bir kişiyede teyid ettir kanına girmiyim ama. Ben Elmira, Elanit, Zeynep, Emineye baktırdım. Hepsi bu senin kaderin dönecek dedikler. Eğer dönmezse hepsi yanılmış olacak. Benimkisi bütün falcılara kafa tutmuş olacak :)))))))

Görünen o ki Elanit'den hepimiz tırstık,yani fal baktıranlar, ben sormuştum fal'a başlamadan neye bakıyosunuz diye su ve aynadan yardım alıyorum demişti,sizleri bilemem ama ben o gün çok tırstım duş alırken müzik açtım korkudan :) beni epey etkiledi ve kolay kolay unutamayacağım fal ve falcı deneyimi oldu benim için.

sen ne diyorsun. gece ışığı açıp uyumaya çalıştım, olmadı. en ufak bir çıt sesinde zıpladım. tv'nin saatini kurdum açık bırakıp öyle sızmışım. baktırdığıma pişman olmaya az kalmıştı yani. öyle tırsan bir tip de hiç değilimdir, zira geçmişte psişik olaylar yaşamıştım. epey korkuttu beni de...:18:

sen ne diyorsun. gece ışığı açıp uyumaya çalıştım, olmadı. en ufak bir çıt sesinde zıpladım. tv'nin saatini kurdum açık bırakıp öyle sızmışım. baktırdığıma pişman olmaya az kalmıştı yani. öyle tırsan bir tip de hiç değilimdir, zira geçmişte psişik olaylar yaşamıştım. epey korkuttu beni de...:18:

Oha ben baktirsam allah bilir basima ne gelirdi.. normal zamanlarda bile sesler yuzunde uyuyamayan ben :S..

Bu arada kizlar.. kime en yakin tarihte olacak birsey soyledi? Ne soyledi vede nasil olucak dedi ;D

Oha ben baktirsam allah bilir basima ne gelirdi.. normal zamanlarda bile sesler yuzunde uyuyamayan ben :S..

Bu arada kizlar.. kime en yakin tarihte olacak birsey soyledi? Ne soyledi vede nasil olucak dedi ;D

evet baktıracaksan eğer evin kalabalık olduğu bir akşamı seç derim. tuhaftı, ürkütücüydü. sesiyle de birleşince ortaya muazzam bir korku çıkıyor. çok yahşi. :KK1: bana 3 ay sonra tam bir tarih verdi. ne olur bilmiyorum. üzerinde düşünmekte istemiyorum, fal neticede...

Ben neden o kadar tırsmadım kendimde gariplik hissettim şimdik ??? Bana en geç 1-1,5 ay dedi yani Haziran sonuna denk geliyor. Daha geç olmaz dedi. Sanırsam en yakın benim tarihim. Ama geçmişi tam bildi. Yani 80 değdi ama ben Elmira yı da beğenirim. Esas Elmiranın verdiği tarihler geliyor bana. Elmira MAyıs sonu demişti.

Ben neden o kadar tırsmadım kendimde gariplik hissettim şimdik ??? Bana en geç 1-1,5 ay dedi yani Haziran sonuna denk geliyor. Daha geç olmaz dedi. Sanırsam en yakın benim tarihim. Ama geçmişi tam bildi. Yani 80 değdi ama ben Elmira yı da beğenirim. Esas Elmiranın verdiği tarihler geliyor bana. Elmira MAyıs sonu demişti.

baktırdığım akşamda dahil horul horul uyuyorum ben yahu :KK53:

X