- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
pazar bile çalışıyom :26:
niye sen deli misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar bile çalışıyom :26:
Gerçi elanit suya baktıgı için onunkı dahamı dogrudur?Elmira tarot bakıyor
niye sen deli misin ?
canım ben elanıtede elmırayada baktırdım ikiside farklı şeyler söledi elanıt senın kaderındekı farklı dedı elmira kadeındekı şu ankı kişi dedi bilmiyorum hanıgısı dogru
canım ben elanıtede elmırayada baktırdım ikiside farklı şeyler söledi elanıt senın kaderındekı farklı dedı elmira kadeındekı şu ankı kişi dedi bilmiyorum hanıgısı dogru
geldilerr patlıycam şimdi fal krizim tuttu
Görünen o ki Elanit'den hepimiz tırstık,yani fal baktıranlar, ben sormuştum fal'a başlamadan neye bakıyosunuz diye su ve aynadan yardım alıyorum demişti,sizleri bilemem ama ben o gün çok tırstım duş alırken müzik açtım korkudan :) beni epey etkiledi ve kolay kolay unutamayacağım fal ve falcı deneyimi oldu benim için.
sen ne diyorsun. gece ışığı açıp uyumaya çalıştım, olmadı. en ufak bir çıt sesinde zıpladım. tv'nin saatini kurdum açık bırakıp öyle sızmışım. baktırdığıma pişman olmaya az kalmıştı yani. öyle tırsan bir tip de hiç değilimdir, zira geçmişte psişik olaylar yaşamıştım. epey korkuttu beni de...:18:
Oha ben baktirsam allah bilir basima ne gelirdi.. normal zamanlarda bile sesler yuzunde uyuyamayan ben :S..
Bu arada kizlar.. kime en yakin tarihte olacak birsey soyledi? Ne soyledi vede nasil olucak dedi ;D
Oha ben baktirsam allah bilir basima ne gelirdi.. normal zamanlarda bile sesler yuzunde uyuyamayan ben :S..
Bu arada kizlar.. kime en yakin tarihte olacak birsey soyledi? Ne soyledi vede nasil olucak dedi ;D
sen kıme teyit ettırdın
Ben neden o kadar tırsmadım kendimde gariplik hissettim şimdik ??? Bana en geç 1-1,5 ay dedi yani Haziran sonuna denk geliyor. Daha geç olmaz dedi. Sanırsam en yakın benim tarihim. Ama geçmişi tam bildi. Yani 80 değdi ama ben Elmira yı da beğenirim. Esas Elmiranın verdiği tarihler geliyor bana. Elmira MAyıs sonu demişti.
şit şit sakin ol sinirlerine hakim ol
ben ben ben 29/05'te elmirayla ufak bir görüşme yapacağım.
o güne kadannnnnnnnnnnn uzakım falcılardan.
randevu mu aldın şimdiden:)) yoksa o zaman yine ara mı dedii