İstanbul'da Fal - Falcılar

evet ama olumsuz düşünme olumlu düşün , zaten tekrar buluşma olursa bende gelmek isterim geçen gün kine gelememiştim hep beraber konuşur dertleşiriz,muhabbet ederiz kk olarak zaten hepimizin derdi üç aşağı beş yukarı aynı sayılır ,bu arada ben seni anlıyorum kuzum ama sen yinede karamsarlığa kapılma olumlu düşün arkadaşım gün doğmadan neler doğar diye bir söz var .....

elenıt elmırayla aynıysa içim rahat baktırmıcamm
emıne elmıra zaten aynıydı

Evet bende ayni sekilde..

Su falina baktirmak istemiyorum, sonra bana da geceleri musallat oluyolar. Rahat uyuyamiyorum, bu yuzden Elanit'e baktirmicam.

Kesinlikle pembe tablo cizmiyorlar. Hani sonucu soyleyince dedikleri diger seyler arada kayniyor, ne var ki canim, sabrederim gecer gider diyorsun o an.. Elmira'nin anlatis tarzi cok guzel, sakinlestiriyor insani.. hayat bu ya, yasanacak daha cook guzel gunler olucak ve maalesef kotuleride. Kabulleniyorsun dedigi zaman, sonra zaman gectikce.. sabredemiyorsun. Oysaki sabretmek yasantimiz boyunca en onemli sey olarak kalicak.

Ben hicbirsey yapmayip bekliyorum suan. Akisina biraktim, ugrasmasi gereken taraf simdi ben degil o. Once aci ceksin, sonra kendine yalanlar soylesin, beni unuttuguna dair.. derken beni hatirlayacak birsey gorup tekrar yikildiginda arayacagi zaman gelmis demektir.

Peki sen Elmira'nın dediklerini yaşıyormusun? O ne zaman seni arayacağını söylemişti?

Peki sen Elmira'nın dediklerini yaşıyormusun? O ne zaman seni arayacağını söylemişti?

Bana soyledigi seyler simdiye kadar bire bir cikti.. suanda dedigi ayriligi yasiyorum.. 4 5 hafta sonra tekrar barisacagimizi soylemisti. 2 hafta gecti henuz :/ Zamanlara takilmiyorum ben gerci, ama simdiye kadar soyledigi tarihler tutmustu. Bundan sonra ne olur bilemem.

Umarım hepimizin falları istediğimiz gibi çıkar canım, hemen hemen aynı zamanlarda olacak galiba :) yada hepimize aynı zamanları verdiler :)

8.30 da elanitle fallaşacağım : )

hadi bismillah çok heyecanlıyım yahu...

minik depresif çok şekersin günlerdir seni okuyorum...: )

bende üye oldum sonunda :)

o kadan düşük çeneliyim ki üye olmayanlar bilem tanıyo beni

hala istiyosan noyu yollim ?

buldum şekerim elanitin nosunu...

hatta 8.30 a randevu kopardım : )

ayyyhhh heyecan bastı...!!! :)

bakalım ne dicek...

hea bu arada elmirayıda senin sayende tanıdım minik :)

tanımakla kalmayıp ona da baktırdım : )

bakalım ne kadar örtüşecek söyledikleri : )

alıntı yaparak cevaplamak ıstedım anlattıklarının benım versıyonu ben 31 yasındayım o 32, hayatımdakı ılk ve tek erkek arkadasımdı, askerden dondugunde anladım kı eskı ısyerınden bırıyle askerde gorusmeye başlamış, donunce ayrıldık bız, o da kızla nısanlandı
bısey umut etmemek ve falcı falcı gezıp hayal satın almamak benım ıcın en dogru olan sey artık

Son düzenleme:

yanlış hatırlamıosam onlayken senle görüşmek istemişti dime ah su erkekler!

Baktırdıktan sonra yorumlarını yaz olur mu ?? bekliyoruz heyecan ile :))))

helecanla bekliyorum

hep diyorum ben hayall satın alıyoruz diyede hiç içine dogmadı mı canım ? hissetmedin mi ?

Baktırdıktan sonra yorumlarını yaz olur mu ?? bekliyoruz heyecan ile :))))

beklemedeyim suflecim telefon ha çaldı ha çalacak : )

sonra koşarım buraya hemen....

bu arada baharcım Allah nasıl biliyosa öyle yapsın o adamı....Daha iyileri hep bi yerlerde var ama onları görecek göz nerdeee bizde

geçici körlükteyim sanki, perde inmiş gibi : ( Allah sonumu hayır eylesin benim ve hepimizin....Amin...

Bi kitap okuyorum...

kitapta diyo ki: "Hayatımda yeni birinin fikrine alışmak o kadar zor ki...Aniden bir uzay aracından bir uzaylı inip " Merhaba dünyalı! Ben dostum.." dese daha az yadırgarım....."

Nasıl güzel özetlemiş bu sağlanıp kalma durumumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…