- 27 Şubat 2011
- 1.607
- 1.751
benim hiç umudum yok ii mi söledikleri oda tartısılır o yüzden artık sadece yorum yapcam daha fal baktırmak yok bu aldıgım dersten sonra ben sayfayı kapadım yıl sonuna kdr herkez burda olursa gercekten dedikleri cıkarsa herkeze o zaman bi gece düzenleriz içmeye gideriz=)
elenıt elmırayla aynıysa içim rahat baktırmıcamm
emıne elmıra zaten aynıydı
:))) bazen bende düşünüyorum ayrılıp ayrılıp barıştığımıza göre demekki ne onlar bizden ne de biz onlardan vazgeçebiliyoruz :) Galiba bu adamlar cidden bizim kaderimiz :))))
Ama sizin diğer yorumlarınızda dediğiniz gibi o kadar çok seviyoruz ki gitmesinler diye çok ödün veriyoruz. Galiba bu kadar çok ödün vermemek gerekiyor.
Hep forumda soruluyor Elmira mı Elanit mi diye. Ben ikisinede baktıran biri olarak diyeilirimki cidden bu fal işi elektriği yakalamak cidden sana iyi bakan başkasına bakamıyor olabiliyor. Bana bilen benim bazı arkadaşlarıma bilemedi bazısına ise bildi. O yüzden bu kişiye göre değişiyor galiba.
Ama Elmira ve Elanit için diyebilirimki ikisi aynı şeyleri dedi. İkiside geçmişi çok iyi bildi bende. Gelecek ile ilgili de evlilik zamanıma kadar doğacak cocuğuma, evliliğimin nasıl olacağına kadar aynılarını dediler. Sadece zamanlarda farklı idiler. Ama zamanda da dediğim gibi Elmiraya Nisan ortası baktırmıştım 1,5 ay demişti o da Mayıs sonu oluyor. Elanit ise bugünden itibaren en geç 1,5 ay daha uzamaz dedi. Ama dedi 1,5 ayı bulmayada bilir artık sürece girmişsin dedi. Bu durumda esasında Elmire ile tutturuyor :)
Ki kaldıki Soğanlık Emine de bana dönecek dedi ve o da sürece girmişsin en geç Haziran sonu demişti. Ki o da evlilik tarihimi ve olacakları Elmira ve Elanit ile aynı dedi. Galiba benim geleceğim net yazılmış :)))) O yüzden dediğim gibi bazı kişilerin net olduğundan net görülüyor ama bazıların ise görülmiyor o yüzden her falce herkes için iyi olmayabilir ki bu da normal. Ama benim Emine, Elmira ve Elanit de sevdiğim cidden pembe tablo çizmiyorlar sana soru sormadan söylüyorlar. Sen yönlendirmek istesende yönlenmiyorlar ben gördüğümü söylüyorum dediğin gibi bişey görmüyorum dediler.Bence öenmli olan da bu
Kesinlikle pembe tablo cizmiyorlar. Hani sonucu soyleyince dedikleri diger seyler arada kayniyor, ne var ki canim, sabrederim gecer gider diyorsun o an.. Elmira'nin anlatis tarzi cok guzel, sakinlestiriyor insani.. hayat bu ya, yasanacak daha cook guzel gunler olucak ve maalesef kotuleride. Kabulleniyorsun dedigi zaman, sonra zaman gectikce.. sabredemiyorsun. Oysaki sabretmek yasantimiz boyunca en onemli sey olarak kalicak.
Ben hicbirsey yapmayip bekliyorum suan. Akisina biraktim, ugrasmasi gereken taraf simdi ben degil o. Once aci ceksin, sonra kendine yalanlar soylesin, beni unuttuguna dair.. derken beni hatirlayacak birsey gorup tekrar yikildiginda arayacagi zaman gelmis demektir.
Peki sen Elmira'nın dediklerini yaşıyormusun? O ne zaman seni arayacağını söylemişti?
Bana soyledigi seyler simdiye kadar bire bir cikti.. suanda dedigi ayriligi yasiyorum.. 4 5 hafta sonra tekrar barisacagimizi soylemisti. 2 hafta gecti henuz :/ Zamanlara takilmiyorum ben gerci, ama simdiye kadar soyledigi tarihler tutmustu. Bundan sonra ne olur bilemem.
selam kızlar...
forumu ve yazdıklarınızı aylardır takip ediyorum...Her ne kadar üyeliğim bugün başlasada buradaki isimlerin biçoğuna çok aşinayım...
özellikle minik depresife: )....
yaşadıklarımızçok bezner....aslında hepimizinkiçok benzer...
minikdepresif yada herhangi bi arkadaşım bana elanitin numarasını gönderebilir mi?
Kızlar merhaba;
Uzun zamandır aranızdayım.
Sımdı ogrendım; benim çok sevdiğim bir ümit için ugruna falcı falcı dolastıgım, O nun ıcın her fedekarlıgı yaptıgım erkek arkadasım, hala erkek arkadaşım diyorum çünkü O benim ilk ve tek erkek arkadaşımdı, 28 yasına kadar beklediğim ilk sevdiğim, baska bir kızla sözlenmiş, yaza evleneceklermiş..
Ben de son bir mesaj yazıp O na mutluluk dileyip veda ettim.
Bu durumda; BENİM İÇİN hiçbir falcının dediği çıkmadı..
Bugunlerde yine falcı arasyısına gırmıstım, 2 gun once Elanıtı denemiştim ama artık uzun bir süre falcıya gitmem.
Umarım sizlerin falları, beklediğiniz olumlu güzel şeyler çıkar.
Sevgiler. Hepinizi opuyorum.
alıntı yaparak cevaplamak ıstedım anlattıklarının benım versıyonu ben 31 yasındayım o 32, hayatımdakı ılk ve tek erkek arkadasımdı, askerden dondugunde anladım kı eskı ısyerınden bırıyle askerde gorusmeye başlamış, donunce ayrıldık bız, o da kızla nısanlandı
bısey umut etmemek ve falcı falcı gezıp hayal satın almamak benım ıcın en dogru olan sey artık
buldum şekerim elanitin nosunu...
hatta 8.30 a randevu kopardım : )
ayyyhhh heyecan bastı...!!! :)
bakalım ne dicek...
hea bu arada elmirayıda senin sayende tanıdım minik :)
tanımakla kalmayıp ona da baktırdım : )
bakalım ne kadar örtüşecek söyledikleri : )
yanlış hatırlamıosam onlayken senle görüşmek istemişti dime ah su erkekler!
helecanla bekliyorumbuldum şekerim elanitin nosunu...
hatta 8.30 a randevu kopardım : )
ayyyhhh heyecan bastı...!!! :)
bakalım ne dicek...
hea bu arada elmirayıda senin sayende tanıdım minik :)
tanımakla kalmayıp ona da baktırdım : )
bakalım ne kadar örtüşecek söyledikleri : )
alıntı yaparak cevaplamak ıstedım anlattıklarının benım versıyonu ben 31 yasındayım o 32, hayatımdakı ılk ve tek erkek arkadasımdı, askerden dondugunde anladım kı eskı ısyerınden bırıyle askerde gorusmeye başlamış, donunce ayrıldık bız, o da kızla nısanlandı
bısey umut etmemek ve falcı falcı gezıp hayal satın almamak benım ıcın en dogru olan sey artık
Baktırdıktan sonra yorumlarını yaz olur mu ?? bekliyoruz heyecan ile :))))
lethem canım benim çok tşk ederim : )))
ben doğru kişiyi aradım dimi kızlar çok şeker azerice konusuyor elanit? :)