Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde benden bırtane mulaka ve mutlaka deneyın gülşen..kokoş cafe taksımde MİS sokakta sag kolda ..deneyın şaşırcaksınız..herkese cıkıyormus ben beklemedeyım
fıyatı 15 lıra
tamamlanmıyor o liste. Ben aşağıdaki gibi liste tutmaya çalıştım ama işin içinden çıkamadım. offffff
iyi fena değil kötü
angels:burcu 3 1 1
beyoğlu fal mer. ybnc kadın 1
Biriz 2 1
cadı cafede emine 1
cafe laf çiğdem 1
fincan arzu 1
fincan şenay 1
güneşli:nilüfer 2
ist cafe Naz 1
kadıköyde zerrin 1
kadınlar kahvesi: barış 1
kadınlar kahvesi: dilek 2 1
kadınlar kahvesi: pelin 1 1
kadınlar kahvesi: meryem 1
kadınlar kahvesi: remziye 2
melekler: can 1 1
melekler: kerim 1
monami: sema 1
monami: sedat 1
pen cafe yeter 1
paradiso demet 1
sea garden:Neslihan 2 1
symbol:levent 2
symbol: tarık 1
symbol: bora 1
symbol nesil 1 1
symbol toprak 1
14 şubat Melda 1
tasula 1
zade: armağan 1 2
Dilayc, verdiğin puanlardan anladığım kadarıyla 14 Şubat-Melda'yi beğenmemişsin. Doğru anladım değil mi ona göre listeden çıkaracağım.
canım ya ben bu liste ve puanlamadan birşey anlamadım :S biraz açıklama yapar mısın ?mesela 1ler 2ler puan mı?
arkadaşlar angels cafenin numarasını bilenler burdan paylaşabilirler mi?
Denenecekler Listesi:
1-Bakırköy purple cafe gül
2-Üsküdar- arzu (ayna falı)
3-Beyoğlu-inci cafe- binnur, nesrin
4-Beyoğlu-Amon Ra Cafe- Zeynep
5-Nostradamus-Şaşkınbakkal-Arzu
arkadaşlar angels cafenin numarasını bilenler burdan paylaşabilirler mi?
kadıköy/angels burcuya mı? gideceksin ben ona KK'da çok övüldüğü için gitmiştim ama malesef benimkilerin hiç biri tutmadı bir daha gitmem başkalarına bilmem ama bana hep salladı.çocuk sporcu ben mesleği ne sence dedim denemek için bana inşaatcı demişti çok gülmüştüm gitme boşuna
Ayrıca fal 17,5 TL tüm fal cafeler 12,5TL -15TL arasında değişirken bu niye böyle onuda bilmiyorum???
purple ın facede sayfası var kızlar oradan bakabilirsin teline. istanbul caddesinde kolay bulunabilir. şahsen ben sea gardenı kolay buldum hiç aramadan yani.
bu arada istanbul caddesini kuzenin gayet iyi anlatmış lethem :)))
chloes'cim purple için cevap yazmışsın saol canım demek adları aynıymış.Birde ben taksimde amon ra'yı aramış bulamamıştım mısırlı zeynep adında biri bakıyormuş hatta bülent ersoyun falcısıymış sen bu cafenin yerini biliyormusun? internet sitesinde ne tel var ne bişey bekar sokak yazıyor o kadar oradada bu cafe yok:1no2:
Smile24'le ben Zeynep'in peşindeyiz. Smile24 o sokağa gitmiş ama bulamamış. Smile24'e Amon Ra diye Yenikapı'da bir yerin numarsını vermiştim oradan belki izini sürer diye. Şimdilik bir ses yok.