Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melekler kahvesine gittim bu haftasonu,bakan kişi çok sıradan şeyler söyledi bide hiç olmayacak şeyler salladı bakalım biraz bekleyip görcem ama bana göre çok fos çıktı ((
arkadaşlar kadıköyden denizotobüsüyle gidecek biri için purple cafeyi nasıl tarif edersiniz.istanbul caddesi neresi?
umutluperi rahsan telden bakıyordu sanırım kac lıra
Denenecekler Listesi:
1-Bakırköy purple cafe gül
2-Üsküdar- arzu (ayna falı)
3-Beyoğlu-14 şubat cafe-Melda
4-Beyoğlu-inci cafe- binnur, nesrin
5-Beyoğlu-Amon Ra Cafe- Zeynep
6-Nostradamus-Şaşkınbakkal-Arzu
purple ın facede sayfası var kızlar oradan bakabilirsin teline. istanbul caddesinde kolay bulunabilir. şahsen ben sea gardenı kolay buldum hiç aramadan yani.
bu arada istanbul caddesini kuzenin gayet iyi anlatmış lethem :)))
:jeyyar:
listede purple cafeyi bakırköy diye yazmışlar ama beyoğlunda yanlış mı yazdılar yoksa bakırköydede mi purple cafe var? ayrıca amon ra'yı taksimde bulamadık yerini bilen var mı?
Beyoğlu'nda Purple Cafe var o başka bir yer bar tarzında. İnternette araştırırken gördüm. Face de purple ın telefon nosu yok. O yüzden bilenlerden istedim.
son yazılanları toparlayalım arkadaşlar:
1-kadıköy yelkovan cafe handan (rex sinemasının yanındaki barlar sokağındaymış)
2-bakırköy purple cafe gül
gerisini siz tamamlayın :)
kızlar az önce sea gardenı aradım neslihan bugün gelecekmiş. fal fiyatlarınıda sorayım dedim kahve 15, tarot 20 dediler. baktıran arkadaşlar sizce hangisinde daha iyi? tarot mu kahve mi?