- 19 Nisan 2010
- 805
- 3
kızlar biraz sonra symbol cafe serkana gidicem Nasıl bakıyor ?
ben baktırmadım ama sanırım isim ve geçmişi bilmek dışında bir numaarsı yok zaten 5 dk falan sürüyor caddeye gidiyorsanız levente gidin bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biraz sonra symbol cafe serkana gidicem Nasıl bakıyor ?
selam kızlar..
geçenlerde Burcu'nun söylediği birşey çıktı...zamanı nasıl vermişti ..hatırlamıyorum...ama gerçekleşti:)
bide Dileğin dedikleri kısmen çıktı...yani...şu an ikis, kendini kanıtladılar (tam değil amaa:)
ben bu hafta sonu...vakit bulursan...ya Purpel..Güle veya İnci Binnue'a gideceğim...nedense..yeni listemizde...bunlar ilgimi çekti:)...gidersem...düşüncelerimi paylaşırım...
herkese iyi geceler...
ya ben burcuya daha önce deneyenlerden referans alarak gittim açıkçası ilk çıktığımda bir daha falcıya gitmerme gerek yok demiştim güncel durumu bildiği gibi kişi tarifleri bile yaptı bir iki harf hatası oldu o kadar bir de başta uyarmam gereken bi karışıklık ki onu tüm falcılar yaptı zaman konusunda da olacak dediği birşey oldu ama diğerlerinin daha zamanı var
ama falcının bilmediği birşeyi onu denemek için sorunca mecburen atmak zorunda kalmış olabilir kendini kanıtlamak için aslında yazmak lazım çıkanı da işaretlemek ben bu gece bu işi yapayım bari
Kızlar maltepe de bir tarot falı baktırmıştım arkadaşım götürmüştü beni, bir erkek bakmıştı fazla uzun değil hatta 5 dakika falan baktı ama bilemediği yoktu. Ağzım açık ayrılmıştım yanından. O zaman şuanki ilişkimi bilmişti. İsminin içindeki harfleri, bahar aylarında tanışacağımı, kışın evleneceğimi herşeyi ama herşeyi söyledi, adını arkadaşımdan öğrenip yazacağım size. İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz kimler var bu arada?
evet yani burcu başarılı bence belki elektrik tutmamıştır.. Birde bana karşımdaki kişi kasarsa ya da ukala bır sekılde yaklasırsa bakama demıstı
wuvvv lindra burcu sana fena gönderme yapmışÇok üzgünüm çoook
levent symbol şaşkınbakkalda mı? symbol şaşkınbakkalın tam neresinde, cadde üzerindemi, bugün ordan geçtim ama göremedim..daha önce gidenler yerini tarif edebilir mi..fisfisfis
maltepeden kadıköy tarafına doğru caddede ilerlediğini düşün sol taraftaki kaldırımdan boynerin olduğu sokaktan sonra 376 numaraya bak cadde üstünde göremezsin ama bi araay giriyorsun dar bi sokak gibi hemen sol kolunun üstünde bi cafe var isim cisim yazmıyor ama fal falan yazıyor diye burasıdır die giriyorsun bakıyorsun ki symboldesin ben öyle buldum
sağol alevko . symbolde tarığa baktırdıı mı hiç. biraz önce facebook sayfalarına göz attım 22 yıldır fal bakıyormuş, ama yazılan yorumlarda iyi olmadığı için sanırım tarıktan pek bahsedilmemiş..
amon ra cafe' yi taksimde bulan var mı? mısırlı zeynep bende duydum ama cafe nerede?
O ''herkes''in içine ben girmiyorum herhalde. 2,5 ay önce kendine baktırmıştım tavsiye üzerine. Hoş sohbet, tatlı bir bayan. Çok güzel şeyler söyledi, sanki baktırdığım günden itibaren bir anda sihirli değnek değecekmiş gibi. Ertesi günden itibaren gelecek yorumlarında bulundu. Hiçbir dediği çıkmadı.Kendisine baktırırken demiştim;''çok güzel şeyler söylüyorsunuz ama bunlar bu kısacık tarihlerde olma ihtimali yok.'' O da ''bak göreceksin, çıkacak'' dedi. Fakat çıkmadı.
kızlar inci cafenin teli bende var isterseniz ama ne yazık ki özelden mesaj atamıyorum
wuvvv lindra burcu sana fena gönderme yapmışÇok üzgünüm çoook
Izmitte falcıların kralı var diyorsunuz bana özelden tellerini ve isimlerini yazarmısınız
ayrıca mısırlı zeynep reklam boşa para harcamayın derim..
kızlar ben dün akşam serkana fal baktırdım.
Bana erkek bebek gözüktüğünü söyledi.Buarada 2 aylık hamileyim ancak anlamasına imkan yok henüz göbişim çıkmadı.Şubatta da doğum yapacağımı söyledi.Aynen öyle erken doğum vs olmazsa şubatta doğuruyorum.Eşimin işleriyle ilgili bir iki şey söyledi.Oda doğru.Ben şahsen çok memnun kaldım