Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman ben puanlayamacağım...
bende bugün yelkovandaydım.bana da kahveyi çok içmişsin ve çalkalamamışsın dedi :) kısa ve herkese söylenecek şeyler söyledi fincanda.daha doğrusu hiçbirşey söylemedi elle tutulur.soru sorabilir miyim diyince kartlara başvurdu.bu beni tatmin etmedi.benim için fincan veyahut hisler benim o sırada hasbelkader çektiğim kartlardan daha önemli.
arkadaşlar beğenme oranımız değil de çıkma oranına göre puanlayalım bence geçmişi ve geleceği tutturma
ben veriyorum
burcu:8 kardeşimden :8
levent:7 kardeşimden:3
biriz:5
armağan:3 kardeşimden:3
nilüfer:3 kardeşimden:3
demet:1 kardeşimden:2
kızlar kafanızı karıştırmak gibi olmasın da gittiğimden bildiğimden değil sadece 6. hissim biraz kuvvetlidir
ama bu forumda da yanılmıyorsam adıyla değil yeriyle geçti
fazla gezen bir insan değilimdir ama ne zaman fal baktırmaya kadıköye gitsem hep gözüm nostradamus cafe diye bir yere takılıyor tabiki nostradamusun kehanetlerle ilgili oluşundan bir çekiciliği var
şimdi de nette araştırdım bayağı ünlüler gidiyormuş türkiyeye fal cafeyi getiren yermiş caddeye de şubesi açılmış ben birgün deneyecem hayırlısı belki aranızda deneyen duyan vardır diye söyledim
bende bugün yelkovandaydım.bana da kahveyi çok içmişsin ve çalkalamamışsın dedi :) kısa ve herkese söylenecek şeyler söyledi fincanda.daha doğrusu hiçbirşey söylemedi elle tutulur.soru sorabilir miyim diyince kartlara başvurdu.bu beni tatmin etmedi.benim için fincan veyahut hisler benim o sırada hasbelkader çektiğim kartlardan daha önemli.
bende bu hafta dilek binnur ve rahşanla jubilemi yapıp fal olayını bitirmeye karar verdim
gecmısı ve mevcut durumu bıledımı pekı
kızlar kafanızı karıştırmak gibi olmasın da gittiğimden bildiğimden değil sadece 6. hissim biraz kuvvetlidir
ama bu forumda da yanılmıyorsam adıyla değil yeriyle geçti
fazla gezen bir insan değilimdir ama ne zaman fal baktırmaya kadıköye gitsem hep gözüm nostradamus cafe diye bir yere takılıyor tabiki nostradamusun kehanetlerle ilgili oluşundan bir çekiciliği var
şimdi de nette araştırdım bayağı ünlüler gidiyormuş türkiyeye fal cafeyi getiren yermiş caddeye de şubesi açılmış ben birgün deneyecem hayırlısı belki aranızda deneyen duyan vardır diye söyledim
canım ya ben de nostradamusdan bahsedecektim evet ben de araştırdım baya ünlü müşterisi varmış...fotolarını da koymuşlar...fala özel bir odada mı ne bakıyorlarmış...
ankara'daki nerde alevko..adı ne...