- 21 Şubat 2010
- 126
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeett.. Birincisi gerçekten tatlı bir bayan, detaylı bakıyor... kahve ile baslıyor sonrasında tarota gecıyor 3-4 soru sorduruyor.. yani arada kaldım biraz... kötü değil kesinlikle... ama süperdi de diyemiyorum.. zaten öyle cok uzun bakamadı bıraz fazla içmişim kahveyi:)
peki sanada burcu biriz falan aynı şeyleri söylemişlerdi bu da aynısını mı söyledi
Yolunuz düşerse deneyin derim.. 15 tl
Kızlar, Yelkovan Cafe'yi listeden çıkarayam mı? Ben düşünmüyorum kendisini.
Bu arada Elifcik bizi listedeki bir falcı konusunda aydınlattığın için teşekkürler...
ama elifcik gidin diyor
peki kızlar anlamadığım şey şu diyelimki bana falcılar dese ki hı bu adamla evleneceksin işte şu tarihte ok derim çok bilinmesi güç değil hepsi aynısını söylesin
nasıl oluyor da 4-5 falcı aklımızda hiç yokken şu tarihte şundan ayrılacaksın deyip aynı özellikte birini tarif edip yaklaşık aynı tarihlerde onla evleneceğimi söylüyor mesela garip değil mi
hatta geçen tarota bakarken biriz keserken aklımdan birşey geçiriyordum dedim ki böyle düşündüğüm için böyle çıkacak ama aklımdan atamadım o an oysa kadın tam tersini söyledi ben bu işi çözemedim çözebilen varsa söylesin
Canım kendimle ilgili sana şöyle bilgi vereyim. Bana da belirttiğin gibi aynı zamanlarda baktırdığım birçok falcı aynı şeyleri, aynı vakitleri(sevgili olsun, iş olsun, evlilik olsun) söyledikleri halde çıkmadı. İnsan, bunlar böyle deyince demekki bunda bir iş var herkes aynı şeyi söylüyor, aynı vakitleri veriyor demekki olacak galiba diye düşünüyor. Sonuç ne oluyor; koca bir 0.
ama elifcik gidin diyor
gidin diyor ama süper demiyor. Yorumlarını orta halli bulmuş.
Elifcik, şöyle bir soru sorayım. Yelkovan cafe'den daha fazla beğendiğin falcı var mı varsa kimler? Ona göre arkadaşlar kendilerince yorum yapsınlar.
arkadaşlar beğenme oranımız değil de çıkma oranına göre puanlayalım bence geçmişi ve geleceği tutturma
ben veriyorum
burcu:8 kardeşimden :8
levent:7 kardeşimden:3
biriz:5
armağan:3 kardeşimden:3
nilüfer:3 kardeşimden:3
demet:1 kardeşimden:2