- 3 Nisan 2011
- 320
- 6
yuhhh yok daha nelerrr
arkadaslar ben böyle bisey görmedim soktayimmmmm ...demin konustum yaklasik yarim saat elanitle ve gecmise dair herseyi ayrintisina kadar bildi kimsenin beni anlamadigi kadar anladi ya abartisiz söylüyorum SOKTAYIM ....gelecekle ilgili bi kac sey söyledi daha yarim sene falan var olurmu bilemem ama cok mantikli geldi dedikleri ....yani 80 e kesinlikle deger . Ben böylece uzun zaman icin fal konusunu kapatmayi düsünüyorum
neden banlansın ki? ne kimseyi kötüledi, ne de kimsenin reklamını yaptı, ne kimseye sataştı, ne de kimseyi rahatsız etti.... Bence sevgilisiyle baş başa gelecek planları yapıyolardır :) Miniğiiiiiimmmmm, nedimen olucam unutmaaaaa :)
kızlar sakin olsun başka birşeyle ilgili kımseye bişey yapmadı mınıc masumdurr korkmayın geri gelicek bende arada köprü oldum :82:
neden saklanılıyooo? kesin falı çıkıo diye kıskandıkları için bamladılaaar
saklanbaç oynuycakmış mınıc işte
yarın elanıt mi yoksa mercan mı karar veremedim ikisinden birine baktırcamm elanıte baktıranlara sesleniyorum çok mu pembe tablo çiziyoo yani herkes evleniyo istediğiyle veya herneyse iştee nedir durum??? :))))))) meraktayım
mınıc ten mesaj var aynen kopyalıyorumm :
başka bi konuda ki yaramazlığım yönetim tarafından cezaya çaptırıldı. yarın aksam 17:00 a kadar mahpustayım. temiz iç çamaşırı ve cigara kabul ederim. içerde zaman geçirmem için falcı yollarsanız cok memnune olurum. klasik minik işte rahat duramadı,cezalandırıldı. ben fani değilim ben kücük minik bi meleğim yarın akşam görüşürüz. sevildiğimi görmek güzelmiş be....
MINIC
yarın elanıt mi yoksa mercan mı karar veremedim ikisinden birine baktırcamm elanıte baktıranlara sesleniyorum çok mu pembe tablo çiziyoo yani herkes evleniyo istediğiyle veya herneyse iştee nedir durum??? :))))))) meraktayım
mınıc ten mesaj var aynen kopyalıyorumm :
başka bi konuda ki yaramazlığım yönetim tarafından cezaya çaptırıldı. yarın aksam 17:00 a kadar mahpustayım. temiz iç çamaşırı ve cigara kabul ederim. içerde zaman geçirmem için falcı yollarsanız cok memnune olurum. klasik minik işte rahat duramadı,cezalandırıldı. ben fani değilim ben kücük minik bi meleğim yarın akşam görüşürüz. sevildiğimi görmek güzelmiş be....
MINIC
gecmisi duymak icin mi 80 lira vericez yani... gecmisi en basit falci bile biliyoki zaten ..
gecmisi duymak icin mi 80 lira vericez yani... gecmisi en basit falci bile biliyoki zaten ..
bencede geçmişi bilse kaç yazar önemli olan geleceği bilmesi geçmişi bilipte geleceği bilemeyen falcılar olduğunu çoook duydum
tam olarak kimden duydun?
tam olarak arkadaşlarımdan çok duydum mesela çok iyi baktı dedikleri falcıların halbuki sadece geçmişi bildiklerini ama gelecekle ilgili hiçbişeyin tutmadığını duydum malesef insanlar bir ümit bekliyo ama fossss böyleleri bence falcılık yapmamalı bilemiyolarsa yerinde oturmalılar insanlar zaten geçmişlerini biliyolar
Sen hiç elanit'i ve elmirayı denedin mi? Onlar nasıllar?