Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır denemedim çünkü ben iyi bir falcı buldum onun için denemeyede gerek duymadım hiç ama fala merak işte yinede girip bakıyorum bu foruma :)) ben çok meraklıyım fala çokta seviyorum fal baktırmayı:)
fala meraklıysan, ara sıra değişiklik yapmak lazım :) eğer istersen sana hemen elanit'in ve Elmira'nın telini atarım :) böylece sen de falcıları karşılaştırabilirsin Sonuçta burası bir fal forumu ve herkes yeni birilerini aradığı için buradadır... sen hariç sanırım :)
evet forumda onların isimleri baya bi geçiyo. herkes yeni birilerini arıyo olabilir demekki çok memnun değillerki bi arayış içine girmişler :)) ama yinede teşekkür ederim.. tabi yinede kimlerin iyi baktığını bilmekte fayda var
Elmiranin numarasin gonderdim canim :)
YOLLADIM bayanlar
evet forumda onların isimleri baya bi geçiyo. herkes yeni birilerini arıyo olabilir demekki çok memnun değillerki bi arayış içine girmişler :)) ama yinede teşekkür ederim.. tabi yinede kimlerin iyi baktığını bilmekte fayda var
valla benim bir falcım var kulaklarınıza inanamazsınız,böyle her şeyi pat pat anlatıyor,şok olursunuz şokkkk,100 tl cik
iyi iş aslında 6 kişi arasa o gün valla asagari ücretten aylık maas işte......yazık yaaa
pardon arkadasım,madem çok mennunsun bu sitede ne işin var...
şahsen benim böyle bir falcım olsa hayatta buralara çıkıp ta reklam etmem kendisini,zira çok arayanı olursa bana eskisi kadar çok zman ayıramaz değil mi...
KIZLAR SELAM ;
Ben ve iki arkadaşım ELANİT'e baktırdık,ortak yorumumuz şu;çok iyi,gayet başarılı benim fal 15 dk sürdü arkadaşlarımın yarım saat falan sürdü ön yargılı olmayayım iyice dinleyeyim öyle yorum yapayım dedim kendi falımı anlatayım size ilişikim ne kadar sürdü,neden bitti,erkek arkadaşımın ismi,ilişikimiz ne zaman başladı nasıl devam etti nereye gidiyodu,nerde bitti hepsi ama hepsini takıt takır söyledi kadın her falcının görüp söyleyemeyeceği detayları,kilit noktalarını falan anlatıveriyo biz çok memnun kaldık, ayrıca çok iyi niyetli bir kadın halime acıdı herhalde birşey olursa ara çekinme muhakkak yardımcı olurum dedi valla ben çok sevdim onu bırakmam artık peşini
KIZLAR SELAM ;
Ben ve iki arkadaşım ELANİT'e baktırdık,ortak yorumumuz şu;çok iyi,gayet başarılı benim fal 15 dk sürdü arkadaşlarımın yarım saat falan sürdü ön yargılı olmayayım iyice dinleyeyim öyle yorum yapayım dedim kendi falımı anlatayım size ilişikim ne kadar sürdü,neden bitti,erkek arkadaşımın ismi,ilişikimiz ne zaman başladı nasıl devam etti nereye gidiyodu,nerde bitti hepsi ama hepsini takıt takır söyledi kadın her falcının görüp söyleyemeyeceği detayları,kilit noktalarını falan anlatıveriyo biz çok memnun kaldık, ayrıca çok iyi niyetli bir kadın halime acıdı herhalde birşey olursa ara çekinme muhakkak yardımcı olurum dedi valla ben çok sevdim onu bırakmam artık peşini
bilmediğin şeyler söyledi mi? yoksa anlattıkları bildiğin şeyler miydi?
KIZLAR SELAM ;
bildiğim şeyleri söyledi tabiki gelecek içinde bi öngörüsü var bana içinde bulunduğum durumu bu kadar detaylı ve doğru analiz eden biri için kötü diyemem hakkını yiyemem
BRCUM teşekkürler arkadaşım,ben memnunum 1 saat hikaye dinleyeceğime 15 dk.gerçekleri duymak çok daha iyi
bi deneseydik aslında yaaa :)