İstanbul'da Fal - Falcılar

bazıları telefonda falmı bakılır diye düşünüyo ama ben inanıyorum benim falcımda telefonda bakıyor ve yüzyüze bakmaktan hiçbir farkıda olmuyo :))

senin falcın kimm :) burda baktıran varmıki

burda baktıran olmamış sanırım o kafede falan değil çünkü onun için çok bilen olduğunu sanmıyorum adı aşkım ama inanki süper bakıyo :)) ben yıllardır ona giderim

Selam şekerler,

Uzun zamandir fal baktirmadim bi gun paraya kıyıp Elmira'ya baktırırım diye sonra iş çıkışı arkadaşların gazına gelip gittik Bahçelievlerde Hülya Hanım'a.
Kızlar o kadar anlattı ki 4-5 sene önce herseyimizi bildi dedigi oldu vs vs diye gaza gelmemek elde degil. Sonra baktırdık tabi, çok genel şeyler söyledi bana, aşk hayatımla ilgili de söyledikleri pek inanılcak cinsten degil o olcak desede. Ben diyorum ki ya o gun modunda degildi ya da yine her zaman oldugu gibi herkese bakabilen bana bakamadı. Adını duyan baktıran var mıdır bilmem varsa yorumlarını bekliyorum. Sonuc olarak olan 30 lirama oldu (ki normalde 50ye bakıyomus), azcık daha sıkıp dişiçi Elmira'ya gitcektim, yine ertelemek zorundayım galiba :) bu da son fal maceram ..

Sevgiler :)

kızlar merhaba. çoktandır bakmıyordum bu topiğe. bi elmira bi de elanit okudum son 10 sayfada felan. noluyo ya herkes memnun mu:)) şuanı bileni çok gördüm ama bu kişiler geleceği gerçekten bildi mi?? ben uzaktayım biraz. tel de nasıl bakıyolar? merak ettirdiniz:) biri anlatsın azcık daha yaa:))

uzakta olsanda fark etmiyo telefondada aynı bakıyo yani ben kendi gittiğim falcı adına bunu söleyebilirim hiç fark etmiyo

Kızlar elanit kaça bakıyor nerde bakıyor yada telde bakıyormu birde telini banada ulaştırabilirmisinizzz merak ettim lütfennnnnn minikdepresif kapsama alanı sışı ondan istiyemicem lütfen bana bilgilerini acil ulaştırabilicek biri yokmuuuu

lethem rica etsem Elmira'nın no'sunu bana özel atabilirmisin, daha önce de istedim ama kimse dönüş yapmadı teşkler
,

canım ben de yeni duydum, numarası yok. sanırım minikdepresif de var. rica etsek birisi hem sana hem bana atsa_?? bi de gündüz kaçta aramalı ki yani bi saati var mı? yoksa arayınca zaten randevu mu veriyo? bilen arkadaşlar yardım yardımm :)

diyorumm beeennn...bu forum...borsa gibi...falcıların borsası...bugünün en değerli yatırımı...elanit:)...istikrarlı yatırımlar ise..elmira. vs...:):)

arkadaşlar ben de elanit in numarasını rica edicem..lütfen özelden atarmısınız? mesaj hakkım yok özelden atamıyorum ben.şimdiden yardımcı olacak arkadaşa inceliği için çok teşekkür ederim..

bi de elanit ne falı bakıyor biliyomusunuz?bi de telini bilen biri varsa özelden atar mı:)lütfen lütfen:))mesaj hakkım yook benim maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…