İstanbul'da Fal - Falcılar

sanki elmirayı aldatıcakmısşım gıbı hıssedıyorum ama meraktan da oluyorum,banada elanıtın telını yollarmısınız?

3 kişi baktırdı en son elanit'e ve 3'ü de şoka girdi. çok meraklandım şimdi kahretsin. çoraplarıyla ilgili yorumlarımı geri alıyorum:KK53:

minik nerde cidden?

3 kişi baktırdı en son elanit'e ve 3'ü de şoka girdi. çok meraklandım şimdi kahretsin. çoraplarıyla ilgili yorumlarımı geri alıyorum:KK53:

minik nerde cidden?

canım valla ben elmıradan sonra elanıtte soka gırmedım.

Yanı elmırada gırmıstım ama elmıradan once hıc oyle bırını gormemıstım de ondan :)

Elanıt Elmıra kıvamında benım ıcın su ankı durumları bılme konusunda.

Bu arada hakıkatten mınıke ulasabılen var mı nedır kı konu?

minik nerde cidden?

sen 80 i bana ver bebegım,ben sana elenıt neler dıycek aynen aktarıyımmm,hem 15 dakkadan uzun anlatırım:KK53::KK53::KK53:

burdaki yorumlardan ve baska arkadaslarımın yorumlarından yola cıkarak dıyorum kı,aklında ne varsa onu dıycek,ne yasadıysan onu anlatıcak yanı anı ve gecmısı bılıcek ama bılıncaltındakılerı yanı zaten bildiğin şeyleri:KK37::KK37:işte bu yuzden dıger falcılardan duydugun seylerın aynını duyucan

aynını 12 tl ye tarık ta yapmıstı ilk falında şoka girmiştim....:KK53::KK53:

bana gelecek lazım bu yüzden herkesın falı cıksın bakalım elenıt gelecegı tutturabılıyomu ben o zman baktırırım:KK51::KK51:

biliyorum limon sıktımmmm:KK47::KK47::KK47:

Bu arada ben Elanıtı ilk olarak Rıtaya gıttıgımde arka odada beklerken 3 tane cok tatlı unıversıtelı kız vardı onlardan duymustum.

Kadın evde kılotlu corapla gezıyormus ustune baska bırsey gıymıyormus ve devamlı kusuyormus dıye.

Bu kızlar demıstı kı kadının yanında annesı varmıs, ve hafıf delı bır kadınmıs. Bıraz da aksıymıs. Iste onlar o zaman bana ıstanbulda sırınevler mıydı bahcelıevler mıydı bır yerde dıye soylemıslerdı.

Gercı bıraz abartmıslar sanırım cunku telefondakı kadın gayet tatlıydı hıc oyle delı bırıne benzemıyordu :KK1:

canım valla ben elmıradan sonra elanıtte soka gırmedım.

Yanı elmırada gırmıstım ama elmıradan once hıc oyle bırını gormemıstım de ondan :)

Elanıt Elmıra kıvamında benım ıcın su ankı durumları bılme konusunda.

Bu arada hakıkatten mınıke ulasabılen var mı nedır kı konu?

Canım sana zahmet olmaz ise banada Elanit'in numarasını yollayabilir misin? Çok teşekkür ederim :)

bahar 10 dakka beklemek lazım buraya yazayım,ben elenıte baktırmadım,o yüzden yorum yapamayacagım,ama baktıranlardan anladıgım senın bıldıklerını sana söylüyor....

X