Yaman estetik fiyat verirken 2 haftalik veriyor cunku 3 hafta sonra zam yapiyorlar. Ne bicim isletme mantigi anlamadim.kalıcı çok aşırı kilo alımın olmazsa 40 50 kılo gıbı hıcbırsey olmaz @yamanestetik sayfasına bak instangramdan
Hangi acidan etik degerleri yok acaba? Isminizi ve yasadiginz deneyimi yazmaya cesaretiniz varsa buyrun hodri meydan. bu sekilde hakarete varan yorumlar yazmaya devam ederseniz mutlaka doktoru sevenler tarafindan şikayet edileceksiniz. Goruyorum ki bayağı bir parladigi icin ciddi ataklara geçilmiş. Samimiyetinize inanmak icin tek derdi para olmak ve etik deger gozetmemekle ilgili deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Yoksa klavye kahramanı gibi isimsiz orneksiz sadece çamur mu atacaksınız?
Ameliyat tarihinizi söyler misiniz acaba? Soylediklerinizi klinikle teyit etmem lazım cok esiri absürt seyler yazmissiniz. En azindan tarihi verin soralım
Merhaba estetik kocuyum ve Ufuk Bey adine yazılan herseyi üzülerek okuyorum. Zaten marka tescili kendisinde ve o yapmadan once Turkiye'de kimsenin umrunda olmayan bir ameliyattı bu. Ama her zaman en cok emek verenlere çamur atilir ya. Maddi olarak yardim isteseniz asla geri devirmeyecek biri. Para icinse asla calismaz. Ancak elbetteki herkesin emeginin bir degeri var. Bu yüksek olunca hekim paracı mi oluyor? Kendisinin zaten 3 aylık listesi dolu ve binlerce bisektomi yapan tek hekim. Yakin zamanda Amerika'ya ( bisektominin anavatanı) sunum yapmaya davet edildi ve siz hala yok öyle yok Boyle.. Valla hayretler icinde okuyorum. Butcenize gore hekim secebilirsiniz ama yüksek ucretli diye hakaret edemezsiniz. Bu platform ondan var zaten. Admin lerin bu konuda daha dikkatli olmasını rica ediyorum.
Yaman estetik fiyat verirken 2 haftalik veriyor cunku 3 hafta sonra zam yapiyorlar. Ne bicim isletme mantigi anlamadim.
Bana acik acik soylediler, bu fiyat onumuzdeki iki-uc hafta icin. Ucuncu hafta aradiginda bu fiyatlari bulamayabilirsin dediler.Aynen ben de onlarla konuştum, başka arkadaş 2 hafta önce yaptırmıştı başka fiyata, 2 hafta sonra başka fiyat verdiler bana..
Ben asıl ankarada bir de buldum ya fiyatı da daha iyi, sonuçları da iyi ama ankaraya gitmek
Hangi acidan etik degerleri yok acaba? Isminizi ve yasadiginz deneyimi yazmaya cesaretiniz varsa buyrun hodri meydan. bu sekilde hakarete varan yorumlar yazmaya devam ederseniz mutlaka doktoru sevenler tarafindan şikayet edileceksiniz. Goruyorum ki bayağı bir parladigi icin ciddi ataklara geçilmiş. Samimiyetinize inanmak icin tek derdi para olmak ve etik deger gozetmemekle ilgili deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Yoksa klavye kahramanı gibi isimsiz orneksiz sadece çamur mu atacaksınız?
Merhaba estetik kocuyum ve Ufuk Bey adine yazılan herseyi üzülerek okuyorum. Zaten marka tescili kendisinde ve o yapmadan once Turkiye'de kimsenin umrunda olmayan bir ameliyattı bu. Ama her zaman en cok emek verenlere çamur atilir ya. Maddi olarak yardim isteseniz asla geri devirmeyecek biri. Para icinse asla calismaz. Ancak elbetteki herkesin emeginin bir degeri var. Bu yüksek olunca hekim paracı mi oluyor? Kendisinin zaten 3 aylık listesi dolu ve binlerce bisektomi yapan tek hekim. Yakin zamanda Amerika'ya ( bisektominin anavatanı) sunum yapmaya davet edildi ve siz hala yok öyle yok Boyle.. Valla hayretler icinde okuyorum. Butcenize gore hekim secebilirsiniz ama yüksek ucretli diye hakaret edemezsiniz. Bu platform ondan var zaten. Admin lerin bu konuda daha dikkatli olmasını rica ediyorum.
Bana acik acik soylediler, bu fiyat onumuzdeki iki-uc hafta icin. Ucuncu hafta aradiginda bu fiyatlari bulamayabilirsin dediler.
Zeynep galiba ismi degil mi, evet ben de Nisantasi kliniklerine gore daha hesapli olur diye boyle daha orta yerlerde klinik bakiyorum...ama azicik begenilsnler hemen fiyatlari artiriyorlar.Oha ya hayır saçma yaptıkları çünkü insanlar orayı niye tercih ediyor? Hesaplı olduğu için ağırlıklı olarak böyle giderse iyi olmayacak.. asistan kızla konuşmuştum, tatlıydı ben size akrabam falan diyim demişti hahaha
Aynen, kızın adı da aynen :)Zeynep galiba ismi degil mi, evet ben de Nisantasi kliniklerine gore daha hesapli olur diye boyle daha orta yerlerde klinik bakiyorum...ama azicik begenilsnler hemen fiyatlari artiriyorlar.
Yüzünüzde bir değişiklik oldu mu? Oytun Beybile ben de görüştüm. Şu an kararsız kaldım.ben 2 ay önce oytun idile oldum bu ameliyatı ve kendisinde hiç memnun kalmadım. Ameliyatı yaptığı hastaneden tutun doktorun tavrına kadar gerçekten çok kötüydü. Ayrıca yüzümde ufakta olsa hiç değişiklik yok. Tavsiye etmem kesinlikle
Ben de hep onunu ismini duyuyordum ypatırırsanız mutlaka before after yapın <3 Öreroğlunu da merak ediyorum benYüzünüzde bir değişiklik oldu mu? Oytun Beybile ben de görüştüm. Şu an kararsız kaldım.
merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icinSelam bir arkadaşım Ufuk Askerogluna yaptırdı.Cok memnun.Oytun idilde bu konuda iyiydi.Ikisini de araştırın.Instagramda Ufuk Askeroglunun paylasimlari da var ikisini de araştırın kararı siz verin.
merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icin
merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icin
Merhaba. Ben de 2 hafta önce bisektomi yaptirdim. Hala yanaklarımın aşağisinda odem var. Sizin su an ne durumda acaba? Şişlikler duruyor mu?merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icin
Benim 2 hafta oldu yaptirali. Hala yuzumde çok odem var. 5-6 günde yüzünüzde epey ödem olur diye tahmin ediyorum.Merhaba sonucu ben de merak ediyoum:) Ayrıca ilk günler şişlik - ödem oldu mu? Dışarıdan belli olacak şekilde kaç gün sürdü? Benim şimdilik en çok takıldım nokta bu. Yakında ben de olacağım 5-6 gün izin yeterli olur mu? Yaşayanlar bahsederse çok sevinirim.
Merhabalar bisektomi operasyonunuzun hikayesini anlatırmısınız nerde oldunuz kime oldunuz fiyat memnuniyet sıkıntılarınız bizede tecrübelerinizi anlatın lütfen:)1,5 ay oldu ben çok memnunun açıkçası dr.ekrem keskin bir muayene olmanızı öneririm açıkçası
Merhabalar cok gecmis olsun aceba operasyonu nerde yaptırdınız fiyatı nedir bende düşünüyorum da tavsiyenizi bekliyodum.Merhabalar herkese, benim de cok hosuma gidiyordu hollywood yanagi yaptiranlarin oncesi sonrasi fotograflari. Yaptirmaya karar verdim. Hatta erkek arkadasimla birlikte karar verdik. O zayif ama yanaklari tombik ve cok rahatsiz oluyordu. Birlikte gittik doktora. Bana sana yapmam senin zaten yanaklarinda yag yok hicbir sey degismez dedi. Ama erkek arkadasim dun oldu ameliyat. 9da hastaneye yattik. 1 saatte odaya cikti ve saat 3 gibi hastaneden ciktik. Hersey yolunda agri sizi hicbir sey yok. Bu aksama kadar sıvıyla beslenecek. Simdilik odem var tabi. Sonucu cok merak ediyoruz. Kesinlikle korkulacak bir surec degil.
Ben ankaradayım canım araştırmadayım aceba bulduğun dr ismini islemin fiyatini soylermisin.Aynen ben de onlarla konuştum, başka arkadaş 2 hafta önce yaptırmıştı başka fiyata, 2 hafta sonra başka fiyat verdiler bana..
Ben asıl ankarada bir de buldum ya fiyatı da daha iyi, sonuçları da iyi ama ankaraya gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?