- 12 Ocak 2017
- 24
- 77
- 88
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Bişektomi smrlyatını ben 45 gün oldu olalı daha önce protez amelyatı olduğum Ekrem beye oldum. Çok memnunum ben . Sizin yanak yağını Azmı aldılar çokmu . Üçgen yüz oluşmadımı 8 ay iyi bir sürede. Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar özellikle bu yorumu yazmak için girdim siteye. Ufuk askeroğlu 'na burun estetiği ve aynı ameliyatta vücuttan yağ alıp yanaklara enjekte operasyonu geçirdim ancak ne burnumun şeklinden ne de yağ dolgusundan hiç memnun kalmadım. Özellikle yağ dolgusunu elmacık için istememe rağmen burun kenarı kısmına enjekte edildiği için hiç güzel durmuyor . Ben daha kulağa yakın olması ve yüzümü daha üçgen göstermesi için yaptırdım ama Istediğim gibi olmadı enjekte şekli beni şimdi yanagimdan yağ aldırarak yüzümü şekillendirme ihtiyacı doğurdu. Doktorun yüz şekline göre bu işlemi yapması gerekiyordu. 8 ay olmasina ragmen Kontrole çağırılmamak ve sadece haftada bir iki gün muayeneye almaları onunda akşam 5 e kadar iş saatlerinde olması cabasi büyük hayal kırıklığı yaşadım.
instangramdan @ sayfasına bak gercekten gunılecek tek yer bencekızlar selam, son zamanlarda devamlı gıdı estetiği ile bişektomi araştırması halindeyim. Yazanlara da baktım hep ya reklam amaçlı ya da ankarada bulunan hekimler. İstanbulda önerebileceğiniz bir dr var mı? Bu ameliyatı olan, tecrübeli olan birileri gerçekten tecrübelerini paylaşabilir mi?
bana ulaşırsanız size yardımcı olayımMerhabalar bende düşünüyorum yüzüme dokunuşlar lütfen banada resimlerinizin öncesi ve sonrasını atarmısınız rica etsem Dr araştırıyorum
kalıcı çok aşırı kilo alımın olmazsa 40 50 kılo gıbı hıcbırsey olmaz @yamanestetik sayfasına bak instangramdankızlar bu bişektomi kalıcı birşey mi yoksa zamanla yağ oluşuyor mu tekrar
Çok geçmiş olsun Bişektomi smrlyatını ben 45 gün oldu olalı daha önce protez amelyatı olduğum Ekrem beye oldum. Çok memnunum ben . Sizin yanak yağını Azmı aldılar çokmu . Üçgen yüz oluşmadımı 8 ay iyi bir sürede. Geçmiş olsun
.Dr Ekrem Keskin ben kendisine meme estetiği oldum ama bekleyen hastalarını görmüştüm bişektomi yaptıran kendimde düşünüyorum yaz sonu ona yaptırmayı.
Merhaba arkadaşlar özellikle bu yorumu yazmak için girdim siteye. Ufuk askeroğlu 'na burun estetiği ve aynı ameliyatta vücuttan yağ alıp yanaklara enjekte operasyonu geçirdim ancak ne burnumun şeklinden ne de yağ dolgusundan hiç memnun kalmadım. Özellikle yağ dolgusunu elmacık için istememe rağmen burun kenarı kısmına enjekte edildiği için hiç güzel durmuyor . Ben daha kulağa yakın olması ve yüzümü daha üçgen göstermesi için yaptırdım ama Istediğim gibi olmadı enjekte şekli beni şimdi yanagimdan yağ aldırarak yüzümü şekillendirme ihtiyacı doğurdu. Doktorun yüz şekline göre bu işlemi yapması gerekiyordu. 8 ay olmasina ragmen Kontrole çağırılmamak ve sadece haftada bir iki gün muayeneye almaları onunda akşam 5 e kadar iş saatlerinde olması cabasi büyük hayal kırıklığı yaşadım.
siz kime oldunuz ameliyati? ben de dr arastiriyorum..Yaşımız kaç bilmiyorum ama yaşınızı varsa şayet yanak altındaki olan yağlar bile Şakaklardan gerçekten hacim yaratabiliyor hem göz altıda doluyor bence onları aldırmadan önce iyi bir doktorla görüşüp en de ameliyatında beraber olmanızı tavsiye ederim zaten ikisini beraber yapıyorlar benim orta 100 germe ameliyatım yapıldı bu yapılırken yanağımdan bir şok demeni de yapıldı bence bu ameliyatlar kombine ameliyatlar benim yüzümde hiç birinde ameliyat izi yok Şakaklardan biraz içinden girildi mükemmel bir iş çıktı her özelden atarsan mesaj sana resimleri de gönderirim.10 ibrahim Karaca başaran bir araştırabilirsin de ben burada şov amaçlı bir şey yazmıyorum çok memnun kaldım doktordan hiçbir şekilde Asimetri sorunum da yok onuncu gün zaten sokağa çıktım 15. gün de hiç kimse anlamadı yüzümü Aynı şekilde ameliyat olan iki arkadaşım daha var bu siteye üye iyilerdi onlarda zaten paylaşacaklar resimlerini ve tecrübelerini gerçekten çok memnunuz bize anlatıldığı gibi uzun sürmedi bizim iyileşmez çünkü göz altından kesilmedi Hollywood ameliyatıymiş bu o yıldızları yapılıyor muş dışarda dikiş yok morluk yok 15 gün içinde her türlü faaliyeti katıla biliyorsunuz ben çok mutluyum illa bunu yapacaksın diye bir şey yok karar vermeden önce doktorla görüşün isterseniz bir şok demedi de yapıyor zaten
Dr karaca başaranasiz kime oldunuz ameliyati? ben de dr arastiriyorum..
Çok geçmiş olsun, Ufuk Askeroğlu gerçekten tek derdi para olan, seri üretim çalışıp hiçbir etik değer vs gözetmeyen biri. Aman arkadaşlar uzak durun bence!
Merhaba arkadaşlar özellikle bu yorumu yazmak için girdim siteye. Ufuk askeroğlu 'na burun estetiği ve aynı ameliyatta vücuttan yağ alıp yanaklara enjekte operasyonu geçirdim ancak ne burnumun şeklinden ne de yağ dolgusundan hiç memnun kalmadım. Özellikle yağ dolgusunu elmacık için istememe rağmen burun kenarı kısmına enjekte edildiği için hiç güzel durmuyor . Ben daha kulağa yakın olması ve yüzümü daha üçgen göstermesi için yaptırdım ama Istediğim gibi olmadı enjekte şekli beni şimdi yanagimdan yağ aldırarak yüzümü şekillendirme ihtiyacı doğurdu. Doktorun yüz şekline göre bu işlemi yapması gerekiyordu. 8 ay olmasina ragmen Kontrole çağırılmamak ve sadece haftada bir iki gün muayeneye almaları onunda akşam 5 e kadar iş saatlerinde olması cabasi büyük hayal kırıklığı yaşadım.
Selam kizlar bende istanbuldayim arastiriyorum ufuk beye baya baktim ama suan son yorumlari okuyorum sadece paraya döktü isi deniyor dogrumu ve yaptirip baska dr onerecek arkadas varmi memnun olan tesekkurler