- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
Agassi yaptirdim ne hanimefendi .Dün (pazartesi günü) Ufuk Askeroğlu'na bişektomi yaptırdım. Bugün ikinci günüm ve yüzümde şişlik ve ağrı yok. İşten 3 gün izin almıştım, boşuna almışım ertesi gün işe gidilebilir. Katı gıda da yiyebiliyorum çok sert olmamak kaydıyla. Burada okuduğum yorumlardan sonra 2 hafta şişlik vs ameliyattan vazgeçip Agassi yaptırdım. Yüzümde genel bir incelme oldu ama benim istediğim çöküklük olmadı. İkinci günümde yüzümdeki incelme belli bakalım 1 ay sonra ne olacak. Ufuk bey ve asistanları da gayet ilgiliydi. Ben memnun kaldım.
Önce Agassi yaptırdım ama yeterli gelmedi benim yanaklarıma. Sonra bişektomi yaptırdım. Eğer yanağınız çoksa ve daha dramatik bir etki bekliyorsanız Agassi yeterli gelmeyebilir.Agassi yaptirdim ne hanimefendi .
Agassi bir makine. Yanağın içinden ısı verip yağları eritiyorlar.Agassi yaptirdim ne hanimefendi .
canım teşekkür ederim cevabın için . ben dün oldum. konya mehmet öztan a. 2500 tl. geceden otobüse bindim sabah sekizde orda oldum.saat 9.15 ile 10.15 e kadr sürdü uyuşma şu bu. sonra hızlı trenle geldim. çok iyiyim. diş çektirmek gibi. sol tarafım da iyi sağ azıcık şişti. ödem bile nerdeyse yok. sağ da insin yorum yazarımAgassi bir makine. Yanağın içinden ısı verip yağları eritiyorlar.
Çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz gibi olur :)
canım
canım teşekkür ederim cevabın için . ben dün oldum. konya mehmet öztan a. 2500 tl. geceden otobüse bindim sabah sekizde orda oldum.saat 9.15 ile 10.15 e kadr sürdü uyuşma şu bu. sonra hızlı trenle geldim. çok iyiyim. diş çektirmek gibi. sol tarafım da iyi sağ azıcık şişti. ödem bile nerdeyse yok. sağ da insin yorum yazarım
Kizlar bisektomi yapmak isteyenlere ben Ufuk Askeroglu nu oneririm, bu konuda cok basarili
Arkadasim gecen ay ameliyat oldu onu ve en ufak bir sislik morluk olmadi. 1 ay ve yuzundeki incelme gayet belli
Birde asla tavsiye etmeyecegim ve hatta kacin diyecegim dr oda Estetik international da Yucel bey
Ben gecen yil ona yaptirdim, malesef o zaman Ufuk beyi tanimiyordum,birde gogus estetigimide Yucel bey yapmisti diye ona Oldum. Yuzunmde morluk ve sislik aylarca surdu
Suan yuzumde bir tarafimda sislik var nohut buyuklugunde diger taraf cukur gamze gibi duruyor. Ve hala agiz icindeki dikis yerleri belli kabarik.
Birde Ufuk bey dikisleri nerdeyse ceneye kulaga yakin yapiyor Ama benimkiler dudagimin az altinda gibi bir yerde
Merhaba bende Ufuk Beyde düsünüyorum. Baya bir korku var. Bana Nasil gecti ameliyatiniz ağrı şişlik. Antibiyotik kullandınızmı ameliyattan sonra? Sargınız varmıydı. Resim yollarsanız önce sonra sevinirimDün (pazartesi günü) Ufuk Askeroğlu'na bişektomi yaptırdım. Bugün ikinci günüm ve yüzümde şişlik ve ağrı yok. İşten 3 gün izin almıştım, boşuna almışım ertesi gün işe gidilebilir. Katı gıda da yiyebiliyorum çok sert olmamak kaydıyla. Burada okuduğum yorumlardan sonra 2 hafta şişlik vs ameliyattan vazgeçip Agassi yaptırdım. Yüzümde genel bir incelme oldu ama benim istediğim çöküklük olmadı. İkinci günümde yüzümdeki incelme belli bakalım 1 ay sonra ne olacak. Ufuk bey ve asistanları da gayet ilgiliydi. Ben memnun kaldım.
Merhaba ameliyatı Ufuk bey mi yaptı? Ücreti ne kadardı? Ben de düşünüyorum bu ay sonunda görüşmeye gideceğim.Ağrı ve şişlik olmadı. Sargı kullanılmadı. 1 hafta antibiyotik kullandım. Kontrole henüz gidemedim. Gittiğimde fotoğraf isteyeceğim. Size de gönderirim. Yanaklarım bayağı gitti, yüzüm inceldi. Ben de çok araştırmış ve çekinmiştim. Korkacak bir şey yokmuş.
ödem ne kadardı benim yüzüm şuan davul gibi olduMerhabalar herkese, benim de cok hosuma gidiyordu hollywood yanagi yaptiranlarin oncesi sonrasi fotograflari. Yaptirmaya karar verdim. Hatta erkek arkadasimla birlikte karar verdik. O zayif ama yanaklari tombik ve cok rahatsiz oluyordu. Birlikte gittik doktora. Bana sana yapmam senin zaten yanaklarinda yag yok hicbir sey degismez dedi. Ama erkek arkadasim dun oldu ameliyat. 9da hastaneye yattik. 1 saatte odaya cikti ve saat 3 gibi hastaneden ciktik. Hersey yolunda agri sizi hicbir sey yok. Bu aksama kadar sıvıyla beslenecek. Simdilik odem var tabi. Sonucu cok merak ediyoruz. Kesinlikle korkulacak bir surec degil.
Merhaba siz yeni mi yaptırdınız? Fiyatı ve yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz? Ben de 11 Mayıs için randevu aldım.ödem ne kadardı benim yüzüm şuan davul gibi oldu
teşekkürler bilgi için araştıracağım :)Selam bir arkadaşım Ufuk Askerogluna yaptırdı.Cok memnun.Oytun idilde bu konuda iyiydi.Ikisini de araştırın.Instagramda Ufuk Askeroglunun paylasimlari da var ikisini de araştırın kararı siz verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?