İstanbulda bişektomi (yanaktan yağ aldırma) güvenilir yer var mı?

merhaba mehmet öztan a ameliyat olucam . deneyimlerimi an be an yazarım .

Dün (pazartesi günü) Ufuk Askeroğlu'na bişektomi yaptırdım. Bugün ikinci günüm ve yüzümde şişlik ve ağrı yok. İşten 3 gün izin almıştım, boşuna almışım ertesi gün işe gidilebilir. Katı gıda da yiyebiliyorum çok sert olmamak kaydıyla. Burada okuduğum yorumlardan sonra 2 hafta şişlik vs ameliyattan vazgeçip Agassi yaptırdım. Yüzümde genel bir incelme oldu ama benim istediğim çöküklük olmadı. İkinci günümde yüzümdeki incelme belli bakalım 1 ay sonra ne olacak. Ufuk bey ve asistanları da gayet ilgiliydi. Ben memnun kaldım.

Agassi yaptirdim ne hanimefendi .

canım
Agassi bir makine. Yanağın içinden ısı verip yağları eritiyorlar.
canım teşekkür ederim cevabın için . ben dün oldum. konya mehmet öztan a. 2500 tl. geceden otobüse bindim sabah sekizde orda oldum.saat 9.15 ile 10.15 e kadr sürdü uyuşma şu bu. sonra hızlı trenle geldim. çok iyiyim. diş çektirmek gibi. sol tarafım da iyi sağ azıcık şişti. ödem bile nerdeyse yok. sağ da insin yorum yazarım

Çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz gibi olur :)

merhaba, size özelden yazmak istedim ama bulamadım. agassi için gittiğiniz yer ve ufuk askeroğlunda yaptırdığınız işlemin bütçesini öğrenmek istiyordum :) benim çok yok, operasyon en son düşüneceğim şey, hatta doğal yollardan nasıl eritebilirim ona bile bakıyorum ama bir fiyat konusunda da beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Agassi için Rejuvent'e gittim. Bişektomi için 7000 TL ödedim ama Şubat'ta 8000 TL olacakmış. Operasyon çok kolay geçti. Şişlik nerdeyse olmadı. Eğer benim gibi yanaklarınız fazlaysa operasyonu öneririm.

Merhaba, bende düşünüyorum ama açıkcası buradaki yorumlardan sonra korkar oldum..
hem çok fahiş fiyatlar hemde pek güven verici değiller gibi..
Siz sürecinizi paylaşır mısınız ? şuan nasılsınız değişim var mı ? eğer memnunsanız bende o doktoru düşüneceğim..

Slm. Bende Ufuk Beyde düsünnüyorum.
Bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
Nasıl yapıldı iyileşme nasıl geçti memnunmusunuz?
Selamlar

Slm bana önce ve sonra Fotograf yolluyabilirmisiniz ? Bende Ufuk beyde düsünüyorum?

Merhaba bende Ufuk Beyde düsünüyorum. Baya bir korku var. Bana Nasil gecti ameliyatiniz ağrı şişlik. Antibiyotik kullandınızmı ameliyattan sonra? Sargınız varmıydı. Resim yollarsanız önce sonra sevinirim
Selamlar

Ağrı ve şişlik olmadı. Sargı kullanılmadı. 1 hafta antibiyotik kullandım. Kontrole henüz gidemedim. Gittiğimde fotoğraf isteyeceğim. Size de gönderirim. Yanaklarım bayağı gitti, yüzüm inceldi. Ben de çok araştırmış ve çekinmiştim. Korkacak bir şey yokmuş.

Merhaba ameliyatı Ufuk bey mi yaptı? Ücreti ne kadardı? Ben de düşünüyorum bu ay sonunda görüşmeye gideceğim.

ödem ne kadardı benim yüzüm şuan davul gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…