benim yüzümden alınan yağ aynı zamanda çeneme enjekte edildiği için çok fazla şişliklerim var hala ama inmeye başladı hiç bişey belli değil şişliklerden dolayı o yüzden şuan sizi net bilgilendiremem ben devlet hastenesinde plastik cerrahi bölümünde bin tl ye yaptırdımMerhaba siz yeni mi yaptırdınız? Fiyatı ve yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz? Ben de 11 Mayıs için randevu aldım.
Cevap için teşekkürler çok geçmiş olsunbenim yüzümden alınan yağ aynı zamanda çeneme enjekte edildiği için çok fazla şişliklerim var hala ama inmeye başladı hiç bişey belli değil şişliklerden dolayı o yüzden şuan sizi net bilgilendiremem ben devlet hastenesinde plastik cerrahi bölümünde bin tl ye yaptırdım
Ufuk askerığlu ile ilgili forumda olumsuz çok yorum vardı. Birkaç fotosunda shop yakalamışlar hatta. İyice bir bakın...görümcem yanaktan yağ aldırma(Holywood yanağı) fiyatını sormuştu askeroğluna. muyaene de oldu. zayıf biri olmasına rağmen. 8 bin demişler. çok para
Alp mamakla akrabalıklar vqr öı acaba ya da aysun mamaklaMerhabalar forumda yeniyim. Yarın sabah ameliyatım olucak. Bişektomi ve liplift için izmir den suan İstanbula gidiyorum op. Dr. Aydın mamağa olacagım deneyimlerimi sizinle paylaşırım
Bilmiyorum ben izmirde yaşıyorum ve sadece ameliyat olmaya gittimAlp mamakla akrabalıklar vqr öı acaba ya da aysun mamakla
Merhabalaroperasyonunuz nasıl geçti memnun kaldınız mı paylasır mısınız?
Ali Rıza Öreroğlu’nu kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ben de hep onunu ismini duyuyordum ypatırırsanız mutlaka before after yapın <3 Öreroğlunu da merak ediyorum ben
Merhaba ben 3 hafta önce ali rıza örerogluna bısektomı yaptırdım fakat simdi bazı endıselerım var . Neden önermedınız görünce cok merak ettim yardımcı olabılkr mısınızAli Rıza Öreroğlu’nu kesinlikle tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?