benim yüzümden alınan yağ aynı zamanda çeneme enjekte edildiği için çok fazla şişliklerim var hala ama inmeye başladı hiç bişey belli değil şişliklerden dolayı o yüzden şuan sizi net bilgilendiremem ben devlet hastenesinde plastik cerrahi bölümünde bin tl ye yaptırdımMerhaba siz yeni mi yaptırdınız? Fiyatı ve yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz? Ben de 11 Mayıs için randevu aldım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbulda bişektomi (yanaktan yağ aldırma) güvenilir yer var mı?
- Konu Sahibi Pembepook
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
Cevap için teşekkürler çok geçmiş olsun Umarım kısa zamanda istediğiniz sonuca ulaşırsınız.benim yüzümden alınan yağ aynı zamanda çeneme enjekte edildiği için çok fazla şişliklerim var hala ama inmeye başladı hiç bişey belli değil şişliklerden dolayı o yüzden şuan sizi net bilgilendiremem ben devlet hastenesinde plastik cerrahi bölümünde bin tl ye yaptırdım
- 30 Haziran 2019
- 4
- 0
- 1
- 37
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
Ufuk askerığlu ile ilgili forumda olumsuz çok yorum vardı. Birkaç fotosunda shop yakalamışlar hatta. İyice bir bakın...görümcem yanaktan yağ aldırma(Holywood yanağı) fiyatını sormuştu askeroğluna. muyaene de oldu. zayıf biri olmasına rağmen. 8 bin demişler. çok para
- 17 Eylül 2018
- 105
- 42
- 98
- 30
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
Alp mamakla akrabalıklar vqr öı acaba ya da aysun mamaklaMerhabalar forumda yeniyim. Yarın sabah ameliyatım olucak. Bişektomi ve liplift için izmir den suan İstanbula gidiyorum op. Dr. Aydın mamağa olacagım deneyimlerimi sizinle paylaşırım
- 17 Eylül 2018
- 105
- 42
- 98
- 30
Bilmiyorum ben izmirde yaşıyorum ve sadece ameliyat olmaya gittimAlp mamakla akrabalıklar vqr öı acaba ya da aysun mamakla
- 17 Eylül 2018
- 105
- 42
- 98
- 30
Merhabalar evet memnunum yüzünde baya incelme var elimle dokundgmda eski o koca yanaklarım yok. Ama daha icten dikiş yerlerinde sertlik var daha 6 aya kadar net oturuyormuş suan tam 2 ay oldu ama suan bile tatmin ediyor . Sağ kısım daha şişti normalde orada eşitlenmeye baslıyor yavaş yavaş insallah. Bunu 1 aylıkken cekindim. 4 ay oldugundan tekrar atarımoperasyonunuz nasıl geçti memnun kaldınız mı paylasır mısınız?
Eklentiler
Ali Rıza Öreroğlu’nu kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ben de hep onunu ismini duyuyordum ypatırırsanız mutlaka before after yapın <3 Öreroğlunu da merak ediyorum ben
Merhaba ben 3 hafta önce ali rıza örerogluna bısektomı yaptırdım fakat simdi bazı endıselerım var . Neden önermedınız görünce cok merak ettim yardımcı olabılkr mısınızAli Rıza Öreroğlu’nu kesinlikle tavsiye etmiyorum.
- 22 Ekim 2023
- 16
- 11
- 1
- 29