• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda bişektomi (yanaktan yağ aldırma) güvenilir yer var mı?

Merhaba siz yeni mi yaptırdınız? Fiyatı ve yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz? Ben de 11 Mayıs için randevu aldım.
benim yüzümden alınan yağ aynı zamanda çeneme enjekte edildiği için çok fazla şişliklerim var hala ama inmeye başladı hiç bişey belli değil şişliklerden dolayı o yüzden şuan sizi net bilgilendiremem ben devlet hastenesinde plastik cerrahi bölümünde bin tl ye yaptırdım

benim yüzümden alınan yağ aynı zamanda çeneme enjekte edildiği için çok fazla şişliklerim var hala ama inmeye başladı hiç bişey belli değil şişliklerden dolayı o yüzden şuan sizi net bilgilendiremem ben devlet hastenesinde plastik cerrahi bölümünde bin tl ye yaptırdım
Cevap için teşekkürler çok geçmiş olsun 🙏🏻 Umarım kısa zamanda istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

bişektomi fiyatları ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar forumda yeniyim. Yarın sabah ameliyatım olucak. Bişektomi ve liplift için izmir den suan İstanbula gidiyorum op. Dr. Aydın mamağa olacagım deneyimlerimi sizinle paylaşırım 🙏

operasyonunuz nasıl geçti memnun kaldınız mı paylasır mısınız?
Merhabalar 🙏evet memnunum yüzünde baya incelme var elimle dokundgmda eski o koca yanaklarım yok. Ama daha icten dikiş yerlerinde sertlik var daha 6 aya kadar net oturuyormuş suan tam 2 ay oldu ama suan bile tatmin ediyor . Sağ kısım daha şişti normalde orada eşitlenmeye baslıyor yavaş yavaş insallah. Bunu 1 aylıkken cekindim. 4 ay oldugundan tekrar atarım 🙏

Eklentiler

• IMG_20191018_145921_909.jpg
    IMG_20191018_145921_909.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 689
Ben yaptırmadım ama bi takipçim yaptırdı aşırı memnun ınstagram kullanıyorsanız ceernkaya kullanıcı adı girin bakın derim istanbul da payaslı klinik Cem payaslı doktora yaptırdı çok başarılı gerçekten

Ben de yaptırdım kızlar 1 yıl oldu çok memnunum, yüzüm şekillendi elmacık kemiklerim ortaya çıktı çok güzel oldu bence:)
6D3012C3-B69A-4BE8-A30A-7E89E82B537F.jpeg

Back