Çok geçmiş olsun umarım içine siner nerde yaptırdın maliyeti nedir acaba şimdilik problem yasadinmi hikayeni anlatirmisinMerhaba. Ben de 2 hafta önce bisektomi yaptirdim. Hala yanaklarımın aşağisinda odem var. Sizin su an ne durumda acaba? Şişlikler duruyor mu?
sizin son durum nedir neye karar verdiniz :)Çok teşekkürler ufuk askeroğlu gerçekten cok iyi sanırım paylaşımlarını görüyorum ama oytun idili ilk defa duydum
Ben ankaradayım canım araştırmadayım aceba bulduğun dr ismini islemin fiyatini soylermisin.
mrb okudum ve çok geçmiş olsun :/ şu işi kim iyi yapıyor gerçekten çok merak ediyorum hala değişmedi mi yüzünüzben 2 ay önce oytun idile oldum bu ameliyatı ve kendisinde hiç memnun kalmadım. Ameliyatı yaptığı hastaneden tutun doktorun tavrına kadar gerçekten çok kötüydü. Ayrıca yüzümde ufakta olsa hiç değişiklik yok. Tavsiye etmem kesinlikle
MerhabaAmeliyat tarihinizi söyler misiniz acaba? Soylediklerinizi klinikle teyit etmem lazım cok esiri absürt seyler yazmissiniz. En azindan tarihi verin soralım
Çok saol canım ya eğer fikir olcaksa bende aldığım bikac fiyatı paylaşmak isterim yaman estetik 5bin. Ankaradan Dr tolga eryılmaz 4bin dudaga ceneye yağ enjeksiyon dahil. Dr didem tanyel 4500sorup öğreneyim canm burada ilk sflarda vardı aslnda ankara diye yazmıştı
Kimin iyi yaptığını bilmiyorum ama kimin kötü yaptığını öğrenmiş oldum :) 3 ayı geçti ve hala değişiklik yok malesefmrb okudum ve çok geçmiş olsun :/ şu işi kim iyi yapıyor gerçekten çok merak ediyorum hala değişmedi mi yüzünüz
Mehmet Oztan 3bine cikarmis.Çok saol canım ya eğer fikir olcaksa bende aldığım bikac fiyatı paylaşmak isterim yaman estetik 5bin. Ankaradan Dr tolga eryılmaz 4bin dudaga ceneye yağ enjeksiyon dahil. Dr didem tanyel 4500
Dr tahsin görgülü 6000 yağ enjeksiyonla 7500 dr şevket şahin 2500. konyadan Dr mehmet öztan 2000 tl fiyat verdi kızlar yani hepside arastirmalarima ve hasta yorumlarina gore bisektomi operasyonunda en iyileri
Edit: Genel anestezi ile 3bin, lokal anestezi ile 2bin lira.Mehmet Oztan 3bine cikarmis.
Evet arkadaşlar birde bu konu var sizce bu operasyon için genel anestezi olmak mı yoksa lokal mi. Lokal olmuş arkadaşlar varsa nasıl gecti ameliyat bize anlatırlarsa çok seviniriz.Edit: Genel anestezi ile 3bin, lokal anestezi ile 2bin lira.
Lokal kulağa daha kolay gibi geliyor. Ancak genel anestezi doktorun daha rahat çalışmasını, ve hastanın daha konforlu atlatmasini sağlıyor şişlik de daha az oluyor. İlk etapta lokal dusunmustum bu önerilerden sonra genel anestezi ile rahat atlattım.Evet arkadaşlar birde bu konu var sizce bu operasyon için genel anestezi olmak mı yoksa lokal mi. Lokal olmuş arkadaşlar varsa nasıl gecti ameliyat bize anlatırlarsa çok seviniriz.
Geçmiş olsun nasıl peki memnun kaldinizmi nekadar süre oldu bi değişiklik varmı tavsiyen için çok saol buaradaLokal kulağa daha kolay gibi geliyor. Ancak genel anestezi doktorun daha rahat çalışmasını, ve hastanın daha konforlu atlatmasini sağlıyor şişlik de daha az oluyor. İlk etapta lokal dusunmustum bu önerilerden sonra genel anestezi ile rahat atlattım.
Geçmiş olsun nasıl peki memnun kaldinizmi nekadar süre oldu bi değişiklik varmı tavsiyen için çok saol buaradasağlıkla kal
Şü an fiyat nedir acaba Ufuk beyde? Fiyatları çok uçuk diyorlar. Aslında çok basit bir ameliyat,çok videolar izledim,neden abartıyor fiyatı anlamıyorum. Geçenlerde asistanı burda bir kaç yorum yaptı,çok sert ve kaba kadın. Açıkçası beni ürküttü.Kizlar bisektomi yapmak isteyenlere ben Ufuk Askeroglu nu oneririm, bu konuda cok basarili
Arkadasim gecen ay ameliyat oldu onu ve en ufak bir sislik morluk olmadi. 1 ay ve yuzundeki incelme gayet belli
Birde asla tavsiye etmeyecegim ve hatta kacin diyecegim dr oda Estetik international da Yucel bey
Ben gecen yil ona yaptirdim, malesef o zaman Ufuk beyi tanimiyordum,birde gogus estetigimide Yucel bey yapmisti diye ona Oldum. Yuzunmde morluk ve sislik aylarca surdu
Suan yuzumde bir tarafimda sislik var nohut buyuklugunde diger taraf cukur gamze gibi duruyor. Ve hala agiz icindeki dikis yerleri belli kabarik.
Birde Ufuk bey dikisleri nerdeyse ceneye kulaga yakin yapiyor Ama benimkiler dudagimin az altinda gibi bir yerde
Canim fiyat 7 bin tlydi Ufuk beydeŞü an fiyat nedir acaba Ufuk beyde? Fiyatları çok uçuk diyorlar. Aslında çok basit bir ameliyat,çok videolar izledim,neden abartıyor fiyatı anlamıyorum. Geçenlerde asistanı burda bir kaç yorum yaptı,çok sert ve kaba kadın. Açıkçası beni ürküttü.
Bişektomiyi kime yaptırdınız? Sonucundan memnun musunuz? Çok teşekkürler.Bugün tam bir hafta oldu. Rahat atlattım ağrı vs hiç olmadı, şişlik benim hissedebileceğim kadar, dışarıdan pek dikkat çekmedi. Şimdi sonucu bekliyorum:)
Bişektomiyi kime yaptırdınız? Sonucundan memnun musunuz? Çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?