• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbulda bakıcı fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Arkadaşlar, İstanbulda bakıcı fiyatları ne kadar? Benanadolu yakasındayım.Bugün bir bayanla görüştüm içime sindi. 6 yıl bir çocuğa 4 yılda bir başka çocuğa bakmış büyütmüş.1100 istedi.Bana fazla geldi sizce?

valla herkes tutturabildiğine anladığım kadarıyla. Haftanın 6 günü 500'e baktıran da var 1300'e baktıran da gördüm. 1 sene sonra da tefe tüfeden fazla artış istiyorlar çocukları da koz olarak kullanıyorlar. Bence özellikle de tecrübeliyim diyenler işi artık iyice ticarete dökmüş durumda. Çocuğunu bırakacaksan tecrübeliyim diyene iki kere düşün. Hangi konuda tecrübeli çocuk bakımı mı aileyi nasıl idare ederim mi?! Üstelik sağda solda çocuk baka baka iyice sıkılıyorlar mı yoksa işi otomatiğe mi bağlıyorlar bilemiyorum bi yapaylık bi samimiyetsizlik oluyor

Bebek bakımı parayla ilgili değil vicdanla ilgilidir.Sen ne kadar fazla verirsen ver.Vicdanı olmadıktan sonra çocuğunu sefil eder sana ilgili gibi görünür.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aynen katılıyorum çocuk bakacak insanın vicdanlı ve de şevkatli olması gerekli. bir de çok darda olmaması gerekir. elbette ki bu işten kazancı olacak ama son çaresi çocuk bakmak olmayacak sevdiği için bu işi yapıyor olacak

Back