Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşim hanım çok dolu arkadaşlarr bir kere tuttursanız bile bir daha randevu sıkıntı oalcak bense ayse ekin kara ya gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim güler yüzlü ve samimi :)teşekkür ederim size de. evet bana da yeşim hanımı önerdiler, 10 ocak a kadar randevuları doluymuş sonrasında gidip görüşmek istiyorum.
canım eyşe ekin kara ya idiyorum ben ve çok memnunum tavsiye derimm :)canım hangi dr gidiyorsun ben ilk doğumumu orda yeşim hanıma yaptım çokta memnun kaldım hastaneden hemşirelerden ama 30 haftalığım şimdi yeşim hanım çok yoğun o hastanede başka dr arıyom
yeşim hanımın sekreteri deftere not alıyor bir hafta öne aradım bana 20 ocağa gün verdi tekrar ara derimmçok teşekkür ederim. Bana da Yeşim hanımı önerdiler, ondan randevu almaya çalışacağım ama 10 ocak 'a kadar randevuları doluymuş bakalım :)
canım eyşe ekin kara ya idiyorum ben ve çok memnunum tavsiye derimm :)
Necla ülker yenibosnada nisa hastPeki kucukcekmeceden ulasimin rahat olabilecegi onerebileceginiz bir doktor var mi?
hangi hastane ve nerde? CanımSelam bugün. ayşe. ekin kara ya gittim ve gerçekten memnun kaldım sizlere 2015 fiyatlarını aldım normal doğum sgk lı 500+özel oda 50 +lab paket125=675 sezeryan
750+100+150=1000 tl imiş hastane yenilenmiş muayene 50 tl kan idrar testi yaptıtdım 20 tl verdim.
selamlar, doktor doguma giriyor mu ve normal dogum taraftari mi acaba ?Selam bugün. ayşe. ekin kara ya gittim ve gerçekten memnun kaldım sizlere 2015 fiyatlarını aldım normal doğum sgk lı 500+özel oda 50 +lab paket125=675 sezeryan
750+100+150=1000 tl imiş hastane yenilenmiş muayene 50 tl kan idrar testi yaptıtdım 20 tl verdim.
Gaziosmanpaşa duygu hastanesi . Benim 2. GebeliğiM ve sezaryan olacağım için hep onun üzerine konuştuk ama dr normal doğum yanlısı takibiHa
hangi hastane ve nerde? Canım
Bu hastanede ayrıntılı ultrason varmı canım bilgin varmıSelam bugün. ayşe. ekin kara ya gittim ve gerçekten memnun kaldım sizlere 2015 fiyatlarını aldım normal doğum sgk lı 500+özel oda 50 +lab paket125=675 sezeryan
Benim dr yenibosnada ama arkadaşım için sordum canım ama onada ters bağcılar bölgesi için bi dr lazımGaziosmanpaşa duygu hastanesi . Benim 2. GebeliğiM ve sezaryan olacağım için hep onun üzerine konuştuk ama dr normal doğum yanlısı takibi
merhaba bagcilar da medicine hospital var dr tuba acet tavsiye edebilirim bana uzak oldugu icin ben gidemedim. ya da medipol var sgk anlasmali fiyatlari uygun orda da ebru hanim var.Benim dr yenibosnada ama arkadaşım için sordum canım ama onada ters bağcılar bölgesi için bi dr lazım
Gaziosmanpaşa duygu hastanesi . Benim 2. GebeliğiM ve sezaryan olacağım için hep onun üzerine konuştuk ama dr normal doğum yanlısı takibi