Merhabalar,
Ben yeniyim burada. Aslında benim durumlar biraz karışık, işin içinden çıkamadım buraya yazayım da sizlerinde fikrini alayım dedim.
Nereden nasıl başlayayım bilemedim, neyse başlıyorum :) Sabırla okuyup bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum.
Şöyle ki hamilelik planlarım var ve geçen sene özel sağlık sigortamı yaptırdım mayıs sonunda da 1 yıllık bekleme sürem doldu. Yani artık hamile kalabilirim.Ancak 2015 mayıs sonuna kadar da doğum yapmalıyım ki tekrar sigortayı yeniletmek zorunda kalmayayım. Bir daha para ödemeyeyim yani.
Ancak olayım şu ki; aldığım sigorta kapsamında limitsiz doğum geçen hastaneler ; acıbadem fulya, istanbul florence nightingale, şişli memorial.
Yani aslında daha bir çok hastane var da ben bunlardan birinde doğumu gerçekleştirmek istiyorum.
Şimdi hani bunlardan birinde doğum yapacağım için muayenelere de ilk oradan bir doktor seçip başlamam gerekiyor.
Amaaaa sadece muayeneler için %100 sigortamın karşıladığı hastane istanbul florence nightingale. Diğerlerinde doğum yapmak istersem ve acıbadem yada memorial seçersem her muayenemde %20 sini ben ödeyeceğim yani sigortam %100ünü karşılamayacak.
Bu nokta da direk
istanbul florence nightingale de başlayıp orada bir doktor seçip doğumumu da orada yapayım diye düşünüyordum ki sigortamdan bir yazı geldi seneye mayıs ayında sigortayı yeniledikten sonra
acıbadem maslak ta limitsiz doğum hastaneleri arasına girecekmiş.
Şimdi bu nereden çıktı dediğiniz duyar gibiyim ama ben hep keşke maslak acıbadem de olsaydı orada doğum yapsaydım diyordum.
O halde şu noktada sizden yardım bekliyorum ; bana direk istanbul florence nightingale de başla orada da doğur hiçte para ödeme! mi dersiniz ? yoksa fulya acıbadem de doğum yap, doğuma para ödeme, muayenelerde de %20sini cebinden öde! mi dersiniz ? yoksa acıbadem maslak çok iyi karart gözünü bekle biraz daha ekim gibi hamile kal mayıs ayında 3000 tl daha ver sigortanı yenile ayrıca muayenelerde de %20sini de cebinden ver ama acıbadem maslakta yap! mı dersiniz? Ne dersiniz? Kafamda deli sorular
N'olur yardım edin bana ne yapayım ben ?
NOT: Direk istanbul florence nightingale de bir doktor bul muayenelere başla ve muayenede de doğum da cebinden hiç para çıkmasın deli misin sen diyenler varsa aranızda, o zaman istanbul florence nightingale için doktor tavsiyesi de beklerim sizlerden