Teşekkür ederim en kısa zamanda bilgi alacagımOnu bilmiyorum. Anlaşmalı oldugu hastane vardir sanirim. Arayip bilgi alın konuyla ilgili. Benim zamanımda hastanede görev yapiyordu ondan bilemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim en kısa zamanda bilgi alacagımOnu bilmiyorum. Anlaşmalı oldugu hastane vardir sanirim. Arayip bilgi alın konuyla ilgili. Benim zamanımda hastanede görev yapiyordu ondan bilemiyorum.
300 tl mişFiyatı ne kadar
Hem Kadın Doğum, hem de farklı departmanlarına sıkça gittiğim bir hastane. ancak KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM. Ticarethaneye dönmüş, kalabalıktan adım atılamayacak vaziyette, hasta ilişkileri departmanı olmasına rağmen hiç bir hasta geridönüşünün umursanmadığı bir yer.bağcılar medipol mega da yeni doğan bakım üntesi varmış ben de düşünüyorum orayı Özlem Hanım var dediler orda iyiymiş
Özel levent hastanesi halise yolli instagramdan bir bakın derim mükemmel bir dr normal doğum ödülü var.hastaları ile de hasta yakınları ile de çok tatlı samimi bir iletişimi var.hazır yakınsınız en azından bir bakın aklınıza yatarsa görüşünArkadaşlar Merhaba,
Az önce bir çok konu okudum ancak sadece 2 hastane için bilgi sahibi olabildim. Gaziosmanpaşa Avrasya ve MEdipol Üniversite hastanesi Bağcılar.
4aylık hamileyim şimdilik çok şükür bir sorunumuz yok şuan Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl hastanesi Aylin Hanıma gidiyorum ve çokda memnunum. Oldukça ilgili alakalı ilk 3ayım oldukça zor geçmesine rağmen anlayışlı ve sakin bir şekikde yaklaştı bana. Ancak hastane i na nıl maz pahalı. O ilk aylarda istenen kan testlerinin hepsi için 860 tl sgk indirimli tutar istemişlerdi. gecelik kalma da yine aynı tutardı.
Doğum ücretleri diğer hastanelere göre pahalı hazır hamileliğimin çok ilerisinde değilken farklı bir hastane elbette doktor önerisi almak istiyorum sizlerden Allah izin verirse normal doğum istiyorum ve sonuna kadar normal doğum tercih eden bir doktor tercih etmek istiyorum.
Lütfen hem bana hem bu konuda bilgi bekleyen arkadaşlara yardımcı olmak açısından görüp geçmeyelim bilgilerimizi paylaşalım.
Ben Kağıthanede oturuyorum
Teşekkür ederim şimdiden
muayene ucreti ne kadar bilginiz varmıÖzel levent hastanesi halise yolli instagramdan bir bakın derim mükemmel bir dr normal doğum ödülü var.hastaları ile de hasta yakınları ile de çok tatlı samimi bir iletişimi var.hazır yakınsınız en azından bir bakın aklınıza yatarsa görüşün
Sgklı 135 tl . 135 in 15 tl si katkı payı imişmuayene ucreti ne kadar bilginiz varmı
Sgklı 135 tl . 135 in 15 tl si katkı payı imiş
Rica ederiim ne demek inşallah memnun kalırsınız siz de ben çok memnunumTeşekkür ederim Halise yolli yi arastirdim çok tatlı bı doktor. Kontrol icinndoktor arıyordum çok teşekkür ederim
Rahatsız ediyorum ama doğum ücreti ne kadar acaba mecburi sezeryan benimki Belki siz bilirsinizRica ederiim ne demek inşallah memnun kalırsınız siz de ben çok memnunum
Biz soralı iki ay oluyo tam hatırlamıyorummama normal 4200 sezaryen 5000 falandı yanlış hatırlamıyosam ama yılbaşından sonra zam gelecek demişlerdi olırnda giderseniz giriş katta solda medikal muhasebe var hemen bilgi veriyorlarRahatsız ediyorum ama doğum ücreti ne kadar acaba mecburi sezeryan benimki Belki siz bilirsiniz
Yok canım hiç gitmim ben oraya O kadar para bana gereksiz geliyor . Ben bı yer daha buldum yarın görüşeceğim. Tahminim 2.5bindir doğum. Tanıdığı m insanlarda orada yaptılar doğumu en iyisi oraya gideyimBiz soralı iki ay oluyo tam hatırlamıyorummama normal 4200 sezaryen 5000 falandı yanlış hatırlamıyosam ama yılbaşından sonra zam gelecek demişlerdi olırnda giderseniz giriş katta solda medikal muhasebe var hemen bilgi veriyorlar