• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

Kesinlikle acıbadem maslak hastanesini öneririm. Acelen yoksa bekle. Ben gebeliğimin en başından beri oraya gidiyorum. doktorum da ordan prof. dr. ibrahim bildirici. kendisini de şiddetle tavsiye ederim. benimki planlı bi gebelikti. önceden özel doğum sigortası falan yaptırmştım. evet arkadaşlar haklı fiyatlar çok uçuk hatta türkiyedeki en pahalı doğum orada ama değer bence. ben öğretmenim buna rağmen başka şeylerden kıstım bu hastaneyi tercih ettim .ilk bebeğim herşeyin özel güzel ve sorunsuz olmasını istiyorum. o yüzden bence aldıkları paralara da değer. bi kere kafanız rahat oluyor. Allah izin verirse doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum. Hastanenin ctesi günleri yoga kursları var gebelere özel. ayrıca doğuma hazırlık kursları çiftlere yönelik. bence bi katılın arkadaşlar. burdan bile farkı görebilirsiniz. herkese keyifli sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim.

musee merhaba,
Bende Acıbadem Kadıköy hastanesinden Prof.Dr.Tayfun Bağış'a gidiyorum. Ben hastaneden doğum için hiç fiyat almadım, sen Acıbadem Maslak'ın doğum fiyatı nedir hiç sordun mu?

musee merhaba,
Bende Acıbadem Kadıköy hastanesinden Prof.Dr.Tayfun Bağış'a gidiyorum. Ben hastaneden doğum için hiç fiyat almadım, sen Acıbadem Maslak'ın doğum fiyatı nedir hiç sordun mu?

Merhaba,
Benim planlı bir gebelik olduğundan hamilelik öncesi doğum poliçesi yaptırmıştım. bu poliçe de yaklaşık 7 bin tll ye mal oldu. muayene ve tahlillerde ben %20 sini ödüyorum fatura tutarının. Ama doğum masrafımın %100 ünü karşılıyor bu sigorta. o yüzden sezeryan de olsa normal doğum da olsa ben doğum için ekstra ödeme yapmayacğım. sadece bebek için 1000 tl civarı bir para ödeyecekmişim. ona yapılan kontroller,aşılar vs. için. Ama ben öncesinde fiyat araştırması yapmıştım. maslak acıbadem de 14 bin tl idi doğum prof. girerse. acıbademin diğer hastanelerinde daha uygun tabii yaklaşık 3 bin tl falan fark ediyor. özel sigortan varsa ona göre de ayrı ayrı fiyat veriyorlar. bence Alo acıbadem fiyatlandırma bölümüyle görüş. ya da en garantisi hastanenin fiyatlandırma servisine bir çık. sağlıklı doğumlar dilerim...

kesinlikle tavsiye edeceğim dr. silivri anadolu hastanesi DR.ESER AĞAR...Deneyimi, yaklaşımı oldukça sıcak. Doğuma gelince, inan hiç birşey anlamadım.sezeryan ile doğum yaptım.Sadece hastane süresince yani 2 gün ağrı kesici iğne yapıldı. hemen ayaklandım ve evde rahatça bebeğimle ilgilendim.Eğer yakınsan mutlaka kendisiyle iletişime geçebilirsin.Oldukça yoğundur kendileri, randevulu gidersen sorun yaşamazsın.Şuan bebeğim 2 aylık oldu bile... allah yardımcın olsun :49:

Arkadaşlar merhabalar,

Bende 12 haftalık hamileyim. Hamilelik takibim ve doğum için dr arayışındayım. İstanbul Bezmi alem tıp fakültesinde kadın doğum dr ları hakkında bilgisi olan varmı? Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Aslında bir şikayetim yoktu ama tıp merkezi diye işte tereddüt ettim biraz, hastanede nasıl durumlar diye öneri üzerine Avcılar Hospital' da son bir kaç kontrolümü yaptırdım. Şeker testi için bu hafta yine Beylikdüzü Tıp Merkezine gitmeyi planlıyorum. Şimdi düşününce hastane çok kalabalık oluyor tıp merkezinde devam etmek daha mantıklı gibi.

Cnm mrb bende doktor arayışındayım aslında gittiğim bi Dr var ancak daha iyisi varmıdır diye de düşünüyorum tıp merkezi bana ulaşım olarak yakın aslında sen ne yaptın tekrardan gittinmi oraya gittiysen hangi Dr a gittin ve memnumusun cnm

Cnm mrb bende doktor arayışındayım aslında gittiğim bi Dr var ancak daha iyisi varmıdır diye de düşünüyorum tıp merkezi bana ulaşım olarak yakın aslında sen ne yaptın tekrardan gittinmi oraya gittiysen hangi Dr a gittin ve memnumusun cnm

Merhaba, kusura bakma geç cevaplıyorum. Ne zamandır bakmıyordum buraya. Evet yeniden Beylikdüzü tıp merkezinde devam ediyorum. Ayten Hanım'a gidiyorum. Kısmetse doğumumu da o yaptırsın istiyorum. Hatta bugün yine kontrole gidip geldim. İyi ki başka doktorda devam etmemişim dedim. Çok tatlı bir doktor anne şefkatiyle yaklaşıyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.

Merhaba, kusura bakma geç cevaplıyorum. Ne zamandır bakmıyordum buraya. Evet yeniden Beylikdüzü tıp merkezinde devam ediyorum. Ayten Hanım'a gidiyorum. Kısmetse doğumumu da o yaptırsın istiyorum. Hatta bugün yine kontrole gidip geldim. İyi ki başka doktorda devam etmemişim dedim. Çok tatlı bir doktor anne şefkatiyle yaklaşıyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.

Çok Saol cnm aslında ben nisa hastanesi asiye Hanım'a gidiyorum ancak çok yoğun oluyor ve içeriye tek tek almıyor bu biraz can sıkıcı yoksa memnunum hastanedende kendisindende.olmadı tıp merkezinide düşünürüm cnm..çok Saol..bu arada muayene ücreti doğum ücreti falan hakkında bi bilgin varmı

Çok Saol cnm aslında ben nisa hastanesi asiye Hanım'a gidiyorum ancak çok yoğun oluyor ve içeriye tek tek almıyor bu biraz can sıkıcı yoksa memnunum hastanedende kendisindende.olmadı tıp merkezinide düşünürüm cnm..çok Saol..bu arada muayene ücreti doğum ücreti falan hakkında bi bilgin varmı

Benim sosyal güvencem yok henüz. Özel hasta kategorisinde 40 tl muayene ücreti ödüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sosyal güvenceye 20 tl oluyor. Bugün doğum içinde konuştum doktorla, yine sosyal güvenceyle normal doğum 300 tl- sezaryen 700tl gibi bir şeye denk geliyor dedi. Şaka gibi fiyatlar, diğer hastanelerden öyle uçuk meblağlar duydum ki. Diğerleri otelcilik hizmetine giriyor dedi doktorda bence o kadar para vermek gereksiz diyor doktor bile düşün artık. Bence de çok haklı. Bence bir git muayeneye beğenirsen devam edersin. Dediğim gibi ben çok memnunum. Sen ne kadar ödüyorsun şu an ? Bebeğin kaç haftalık :) ?

Benim sosyal güvencem yok henüz. Özel hasta kategorisinde 40 tl muayene ücreti ödüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sosyal güvenceye 20 tl oluyor. Bugün doğum içinde konuştum doktorla, yine sosyal güvenceyle normal doğum 300 tl- sezaryen 700tl gibi bir şeye denk geliyor dedi. Şaka gibi fiyatlar, diğer hastanelerden öyle uçuk meblağlar duydum ki. Diğerleri otelcilik hizmetine giriyor dedi doktorda bence o kadar para vermek gereksiz diyor doktor bile düşün artık. Bence de çok haklı. Bence bir git muayeneye beğenirsen devam edersin. Dediğim gibi ben çok memnunum. Sen ne kadar ödüyorsun şu an ? Bebeğin kaç haftalık :) ?

Evet cnm gerçekten çok uygunmuş..benim muayene ssk ya 42 normal doğum 650 sezeryanda 1250.ayrıca doğumun mesai dışına denk gelir kendi Dr nü istersende +150 veriyorsun...düşünücem bakalım cnm..ayrıca bi arkadaşımın kuzeni tıp merkezinin ortaklarınındanmış o tavsiye etmişti bana orayı tanıdık yer diye.bu arada benim daha çok yeni 6haftalık..bundan 4 ay öncede kalp durmasından kürtaj oldum endişeliyim o yüzden..Allah a emanetiz artık.umarım sende sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm

Evet cnm gerçekten çok uygunmuş..benim muayene ssk ya 42 normal doğum 650 sezeryanda 1250.ayrıca doğumun mesai dışına denk gelir kendi Dr nü istersende +150 veriyorsun...düşünücem bakalım cnm..ayrıca bi arkadaşımın kuzeni tıp merkezinin ortaklarınındanmış o tavsiye etmişti bana orayı tanıdık yer diye.bu arada benim daha çok yeni 6haftalık..bundan 4 ay öncede kalp durmasından kürtaj oldum endişeliyim o yüzden..Allah a emanetiz artık.umarım sende sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm

Amin. Senin bebeğini de Allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah.

Merhabalar,
Ben 2014 Mayıs ta hatta anneler gününde anne oldum :) aldığım en guzel hediyeydi( bunu da paylaşmadan yapamadım)
Acıbadem Maslak hastanesinde Prof.D.İbrahim Bildirici nin takip ettiği bir gebelik süreci geçirdim ve normal doğumla mutlu sona ulaştık. Dr.Bildirici yi şiddetle tavsiye edenlerdenim. Hastanenin de gerek fiziki koşulları, gerek personel ilgisi, eğitimi vs.sizi oldukça memnunun edecek türden tabi mali açıdan kesenize uygunsa ( çünkü Maslak acıbadem pahalı bir hastane ve ibrahim bey in profesör farkı oluyor ) yada sigortanız, kurumsal anlaşmanız vs. Varsa... Ama ben tekrar Dr. Bildirici ye dönmek istiyorum. Kendisi işinien iyi yapan çok kaliteli bir hekim ve aynı zamanda perinatolog. Çok şükür güzel ve sağlıklı bir gebelik geçirdim ama çok pipirikli biri olduğum için pireyi deve yapabileceğim bir süreçti benim için gebelik. Onun sayesinde daha sakin ve keyifli bir gebelik geçirdim. Çok sempatik, telefonla her zaman ulaşabileceğiniz ki bence bu çok önemli, ilgili, samimi ve sizi güvende hissettiren bir profesör. Doğum anında da inanılmaz soğukkanlı ve motivasyonu zirvede tutan, ABD nin üstün yetenekli insan vizesi verdiği mütevazı insan. Ayrıca acıbadem grubuna ait hastanelerde doğuma gelebiliyor, international gibi. Maslak bana çok da yakın değildi ama ınternational 'a göre daha yakın tabi. Kısaca gebelik gibi yeterince sıkıntılı, endişeli bir dönemi daha rahat geçirebileceğiniz bir doktor tabi eğer sağlıklı bir gebelik geçiriyorsanız... Gebelikle ilgili sorunlarınız varsa da zaten kendisi riskli gebelikler uzmanı, yani yine doğru adresteniz.

Çok sıkıntılı bir hamilelik döneminin ardından 39. haftada Prof. Dr. İbrahim Bildirici sayesinde saglıkla oğlumun doğumu gerçekleşti. İbrahim Bildirici sayesinde diyorum çünkü o olmasaydı büyük ihtimalle mulu son olmayacaktı. 20. haftada rahim ağzı kısalmasını farkedip apar topar serklaj ameliyatı yapan, detaylı ultrasonda bir durumu farkedip dogru tanıyı o zamandan koyan, amniyosentez diye tutturdugumdan bu konunun aslında hic önemli olmadıgına beni kalan 20 haftada ikna etmeye calışan oydu. Amerikan hastanesinde gittiğim, birçok insanın detaylı ultrason için tercih ettiği isim bile amniyosentez önerirken, İbrahim Bey buna gerek olmadıgını, bebegin cok saglıklı oldugunu söyledi durdu. Hormonlardan diye düşünüyorum, depresyonla kalan haftaları tamamladım.
İyi ki onu dinlemişim. Serklaj sonrası amniyosentez olabilecek en riskli şey sanıyorum. Son derece güleryüzlü, sakin, kolay ulaşabileceğiniz çok iyi bir perinatolog ve psikolog bence :)

Merhaba arkadaşlar bende yeni hamile olduğumu öğrendim ama tereddütyülüm beta hcg 64 çıktı adetime 4-5 gün varken idrar testinde de 2. çizgi silik çıktı sizce kesin hamilemiyim ?
bu arada bende avrupa yakası duygu hastanesini öneriyorıum

13 haftalık hamileyim ve Maslak Acıbadem - Prof. Dr. Cem Batukan'a gitmekteyim kontroller için. Ense kalınlığı ölçümü 9. Haftada yüksek, 12. Haftada düşük çıktı. Bunun üzerine Cem Bey, ikili tarama testi yerine direk cvs önerdi. Riskleri olan bir testti ve emin olmak adına İÜ. İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Has'a gittim. Cem Bey ile aynı fikir ve öneride olduğunu söyledi. Ve bu sabah Cem Batukan CSV işlemini yaptı. Çok kısa ve başarılı bir işlemdi. Doktorun eli çok hafif ve hiçbir ağrı/sızı hissetmedim. Şimdi istirahat ediyorum ve merakla sonuçları bekliyorum. Öncesinde düşükle sonuçlanan hamileliğimde ise Prof. Dr. İbrahim Bildirici'ye gitmiştim. İkisi de çok değerli doktorlar ama Cem Bey'i daha sıcak, daha konuşkan/bilgilendirici ve yaklaşım anlamında daha esnek bulduğumu belirtmek isterim.

Eklentiler

• upload_2014-12-5_18-34-17.jpeg
    upload_2014-12-5_18-34-17.jpeg
    4,7 KB · Görüntüleme: 213
Back