Kesinlikle acıbadem maslak hastanesini öneririm. Acelen yoksa bekle. Ben gebeliğimin en başından beri oraya gidiyorum. doktorum da ordan prof. dr. ibrahim bildirici. kendisini de şiddetle tavsiye ederim. benimki planlı bi gebelikti. önceden özel doğum sigortası falan yaptırmştım. evet arkadaşlar haklı fiyatlar çok uçuk hatta türkiyedeki en pahalı doğum orada ama değer bence. ben öğretmenim buna rağmen başka şeylerden kıstım bu hastaneyi tercih ettim .ilk bebeğim herşeyin özel güzel ve sorunsuz olmasını istiyorum. o yüzden bence aldıkları paralara da değer. bi kere kafanız rahat oluyor. Allah izin verirse doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum. Hastanenin ctesi günleri yoga kursları var gebelere özel. ayrıca doğuma hazırlık kursları çiftlere yönelik. bence bi katılın arkadaşlar. burdan bile farkı görebilirsiniz. herkese keyifli sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim.
musee merhaba,
Bende Acıbadem Kadıköy hastanesinden Prof.Dr.Tayfun Bağış'a gidiyorum. Ben hastaneden doğum için hiç fiyat almadım, sen Acıbadem Maslak'ın doğum fiyatı nedir hiç sordun mu?