İstanbul'a başka şehirden gelip yalnız olanlar

kızlar topik açtım yine buluşma yerine tarih ile ilgili ordan gelip gelmeyeceginizi belirtin de bilelim kim gelcek kim gelmicek..
görmedim duymadım kaçırdım tuh yok:)

Ben belirtilen tarihlerde Istanbul disindayim...InsALLAH daha sonra ki bir bulusmaya katilmak nasip olur! kaydirigubbakcemile5

merhaba hanımlar bende Ankara'dan geldim şilede oturuyorum oğlum üniversiteyi kazanınca buraya taşındık şile deyil bir çile mezun olunca burdan hemen gideriz İstanbul zor şehir hele yeni arkadaşlıklar kurmak çok daha zor herkese kolay gelsin.

merhabalar herkese bende kağıthanede oturuyorum benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim cevahirde buluşma ayarlarsanız seve seve gelirim. Benimde 2 yaşında bi bebişim var uzak olursa buluşma yeri malesef katılamam :(

incim bende şişlideyim
hatta cevahirin hemen arkasındayım
kağıthane lisesinde çalıştım orlarıda az çok bilirim hatta yarın arkadaşa gelicez kağıthaneyeopuyorumnanaktan

tatlım arkadaşım nurtepede
orda bi kaç arkadaşım var çalıştığım okuldan
gelip gidiyorum arada
bende çok memnun olduma.s.

selam kızlar bende sizlerdenim ankaradan gelin geldim 4 sene olacak beylık düzünde oturuyorum bende alışana kadar ne zorluklar çektim anlatamam çok sıkıntılı dönemler geçirdim şimdi azda olsa alıştım buraya benımde arkadaşım fazla yok tanışmak isterim bende.

bende ankaradan gelmim 6ay oldu... Ve arkadaş istiyorum :))

daha önce buraya yazdımmı hatırlamıyorum bende ankaradan istanbula geleli yaklaşık 1.5 yıl oldu ailemi ankarada bıraktım:58:

daha önce buraya yazdımmı hatırlamıyorum bende ankaradan istanbula geleli yaklaşık 1.5 yıl oldu ailemi ankarada bıraktım:58:

merhaba eylül... bende ankaradan geldim istanbula.. geleli 6 ay oldu.. ailem, dostlarım, arkadaşım, 25 yılım ankarada kaldı.. ama bundan sonra buadaysak yenı dostluklr kurmak istiyorum.. beni arkadaş olarak ekleyebilir yada özelden msj atabılırsın.. görüşmek dileğiyle..

Back