İstanbul'a başka şehirden gelip yalnız olanlar

kızlar bende bursadan geldim buraya üniyi istanbulda okudum evlendim kaldım iştezemuszemus
14 aylık oğluşum var söylemiştim daha öncede ama tekrar söyleyeyim şişlideyim hepiciiinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

kızlar bayramdan sonra nerede buluşuyoruz?cevahir bana uzak kaçar biraz.yani bebeğim olduğu için bırakacağım bir yer de yok.forum istanbul'a ne dersiniz?

Cok sevinirim.insallah diger arkadaslardan da gelmek isteyen yada gelebilecekler olur da sikintidan patlamayuz artukun

slm kızlar çok durgun geçiyor burada sohbetle bir yazan birdaha uğramayı unutuyor galiba :)
Buluşma yapalım ne güzel olur
Ama inş. istanbulda olurum ve katılırım

inşallah arkadaşım.hep beraber oluruz.bir arkadaş grubumun olmasını o kadar isterim ki. insanın kapısını çalan birinin olmaması çok kötü bişey.
hiç olmazsa buradan ilerletsek birbirimizi tanısak diyorum ben de...kaydirigubbakcemile5

Evet kizlar yaaaaa...Bayram sonrasi bulusalim ama ben Bayram´dan sonra tam 1 hafta yokum..! InsALLAH katilmak kismet olur!! Bana hem Forum uyar, hem de Cevahir..! Is geregi günlük Cevahir´den gectigim icin Forum´dan yanayim..! Sanki orasi daha sakin oluyor..! kaydirigubbakcemile5

bayramdan sonra forum istanbul buluşması yapalım ozaman kızlar..15 eylül çarşamba yada 18 eylül cumartesi çalışanlar için hangisini istersenniz belirtin ona göre ayarlayalım.

merhaba arkadaşlar,
Ben beylikdüzündeyim,bana yakın arkadaşlar varsa güzel dostluklar kurmak isterim.Beylikdüzüne geleli 1 yıl kadar oldu.

Merhaba Sunak,, ben de Avcılardayım ama Beylikdüzüne taşınma ihtimalimiz var yinede yakın sayılırız....görüşmek isterim

bayramdan sonra forum istanbul buluşması yapalım ozaman kızlar..15 eylül çarşamba yada 18 eylül cumartesi çalışanlar için hangisini istersenniz belirtin ona göre ayarlayalım.

haftaiçi buluşsak daha iyi olmasmı.haftasonu genelde eşler de evde oluyor.yani ben çıkamam da ondan:))

Back