İstanbul'a başka şehirden gelip yalnız olanlar

kızlar bende gelmek isterim ama siz avrupa yakasındasınız sanırım hepiniz ama ben anadoludayım:sinifsinif:

yerimseniben selam arkadaşlar.ben aslında istanbulluyum anadolu yakasında oturuyodum.ama evlenince avrupa yakasına geçtim .bahçelievlerde oturuyorum.benimde b u yakada hiç arkadaşım yok..buluşma ayaarlanamadı sanırım yaz olduğu için herkes tatilde..ayarlarsanız bende seve seve gelirim..

Merhabalar ben de 3 yıl önce geldim istanbula gaziosmanpaşadayım.ben de katılmak isterim aranıza 1 yaşındaki oğlumla...

selam kızlar bende 10yıldır istanbulda yaşıyorum..izmirden geldim ve kaldım burada...benimde kimsem yok sayılır bu şehirde..beylikdüzü civarında oturuyorum..bende aranıza katılmak istedim..bu arada birde kızım var 8 aylık..

neslihan benim oğlumda 14 aylık.onlar içinde iyi olur.oyun grubu kurabiliriz.ben gaziosmanpaşadayım.vereliniortak

Son düzenleme:
benımde evlenınce bı tarafım ıstanbulda olacak bagcılar merkezde nısanlımın yanından yenı geldım hıc kımseyı tanımıyorum cok sıkıldım ve kendımı yanlız hıssettım:((

ben ıkı sene oldu gelelı hala oyle hıssedıyorum cnm ya.etrafımdakıler hep yaslı,hepsı de kayınvalıdemın ya kankası ya da arkadası,kımseye acılamıyorum da.bunaldım

merhaba arkadaşlar,
Ben beylikdüzündeyim,bana yakın arkadaşlar varsa güzel dostluklar kurmak isterim.Beylikdüzüne geleli 1 yıl kadar oldu.

ben ıkı sene oldu gelelı hala oyle hıssedıyorum cnm ya.etrafımdakıler hep yaslı,hepsı de kayınvalıdemın ya kankası ya da arkadası,kımseye acılamıyorum da.bunaldım

Merhabalar, bende 1 senedir İstanbul dayım. Kağıthane de oturuyorum, Şişli ye yakın sayılırım, isterseniz görüşebiliriz...

merhaba canım,ben de şişlide oturuyorum.kırklareliden geldim ıkı yıl once.ben de altı aylık hamıleyım. :) kaydirigubbakcemile2
inşallah vakti gelince hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım
şişlide nerdesin ben fulyadayım cevahir avm nin hemen arkasındayım

Merhabalar, bende 1 senedir İstanbul dayım. Kağıthane de oturuyorum, Şişli ye yakın sayılırım, isterseniz görüşebiliriz...
buluşalım valla bencede

kızlar buluşmadan önce burdan başlayalım muhabbete ne dersiniz? hadi anlatalım kendimizi .

ben konyadan gelin geldim buraya.eşimle okulda tanışmıştık.hiç aklıma gelmezdi istanbulda oturacağım ya siz?opuyorumnanaktan

Back