- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
Ümraniye'de nerde oturuyorsunuz çok merak ettim?
350 binden aşağı yok bu mahallede diyorsunuz genelleme yapıyorsunuz. Ümraniye'nin bile bir çok mahallesi birbirini tutmuyor. Gözünü korkutmayın konu sahibinin boşuna :)
ümraniyede 1+1 150 000 den başlıyor uygun yüksek giriş 120 000 tl filan bulursan bana haber ver ben almayı düşünüyorum
Baktım yok işte o yüzden diyorum yaSahibinden'e girin. Orda konut,satılık,daire seçeneklerini işaretleyin. Şehir İstanbul, semt Ümraniye. Fiyata en son çıkabileceğiniz rakamı girin aratın size göre uygun yerler çıkacaktır :)
Baktım yok işte o yüzden diyorum ya
Dudulludayiz biz gerci bnm babam ucuza veriyor ole evler var ki 400 tl degerindkiler 600 700 den asagi degil..hangi semtte bubu fiyata 4+1 mi var istanbulda
teşekkür ederim :)Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum.Bence fazlasıyla abartmışlar. :)
Lisedeki öğretmenlerimin çoğunun eşleri de öğretmendi ve zorluk çektiklerini de düşünmüyordum.İstanbul'un pahalı ilçeleri olduğu kadar orta düzey ilçeleri de var. :)
inşallah geldikten sonra bende sizin gibi konuşabilirim :)okullar açıldığında bahsettiğiniz yerlere de bakarım :) teşekkür ederim :)bak yaklaşık 5 ay ortalama 250 ödüyoruz yakıt parasını. geri kalan zamanlar yakmıyoruz zaten. set pazarları bir harikapendik pazarını çok beğeniyorum özellikle. gerçekten çok uygun tuzla tarafı.gebzeyi de düşün bence (çayırova,şekerpınar tarafı.tuzlaya 10 dk uzaklıkta oralar) ilk geldiğimde geri dönmk istiyodum,şu an başkalarına tavsiye ediyorum :) inanamıyorum kendime
çok teşekkür ederim :) samimiyetiniz için :)ev araştırıken toki evlerini gördüm sanırım 3200 lira üst gelir sınırı vs şartlar istiyorlar ilçemiz bell olmadığından şimdiden bakamıyoruz. çok teşekkür ederim :) Allah bebeğinize sağlıkla kavuştursun inşalah :)evet alabilirsin.
ben emlak ofisinde çalışmıştım epey bi süre, evin durumuna, ilçeye, evin etrafındaki avm.lere, bulunduğu kata göre bile değişir o fiyat canım sen içini ferah tut.
evet iki maaşla paşalar gibi yaşarsınız hem de. biz eşimin tek maaşıyla geçinicez bebek doğduktan sonra ben işe dönene kadar mesela. ben bile korkmuyorum ki benim bi mesleğim de yok, tahsilat veznesinde çalışıyorum. eşimle toplam gelirimiz 3000 tl. sen elinde tutmasını bilirsen yani harcamasını bilirsen çok rahat yaşanır. arkadaşların dediği gibi Bebek'te değil de daha uygun semtlerde yaşarsın sen de..
ama bak sana bi tavsiyede bulunucam bu ay sonuna kadar toki'nin başakşehirdeki projelerini bi araştır. düşük ve orta gelirlilere kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuyor. ben çok istedim ama biraz birikmiş olmayınca olmuyo bi de bizim bu sene farklı harcamalarımız olucak bebişimiz geliyo da
sen gel istanbul'a gel
haklısınız teşekkür ederim :)istanbul da bahçe katı anadolu yakasında 80.000 TL den başlıyor.siz zaten memur sunuz asgari ücretli 4 kişinin parasını eşinle kazanıyorsunuzdur
asgari ücretli iki göz oda da 5 çocukla yaşıyorsa siz rahat olun
kötü bir niyetle gelmiyoruz kiIstanbul Istanbulluktan cikti tabi sizde gelin.
anladım. artık tutumlu davranacağız mecbur :) teşekkür ederim :)tamamen kişinin yaşam tarzı ve oturduğu semte bağlı ben memurum eşim öğretmen Esenyurt cumhuriyet mahallesinde oturuyorum e-5 5 dk evim işim dolayısıyla ulaşım benim için önemli evimiz 3+1 kiramız 900 tl gerçi şuann 1000 tl altında e-5 yakın yerlerde pek yok doğalgaz bebeğim olduğundan henuz 300 altında gelmedi elektirik su telefonlar internet derken kira kadarda onlara gidiyor.Satılık evler eğer site olsun yeni olsun dersen 3+1 ler 300.000 tl den başlıyo para biriktirme konusuna gelince kendini sınırlayabiliyosun ama bi misafir gezdireyim şuraya buraya götüreyim dersen bayyaa masraf ediyosun çünkü mesafeler çok uzak kısaca adımını atsan para gibi bu şehir ( çok tutumluysan sıkıntı yok ) :)
Yok lütfen yanlis anlamayin ben sizin icin söylemedim, genel bir yorumdu, inanilmaz kalabaliklasti artik adim atacak yer kalmadi Istanbulda. Öyle bir sitemdi benimki. Gelin siz tabi, yine de Türkiyenin en güzel sehridir canim Istanbulum.kötü bir niyetle gelmiyoruz ki. ayrıca başka seçeneğimiz olmadığı için geliyoruz..
şimdi anladım :)Yok lütfen yanlis anlamayin ben sizin icin söylemedim, genel bir yorumdu, inanilmaz kalabaliklasti artik adim atacak yer kalmadi Istanbulda. Öyle bir sitemdi benimki. Gelin siz tabi, yine de Türkiyenin en güzel sehridir canim Istanbulum.
siz sanırım 7 göbek İstanbullusunuz ?Istanbul Istanbulluktan cikti tabi sizde gelin.