- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
valla yasiz sanırım 7 göbek İstanbullusunuz ?
bi replik vardı
-nerelisin?
-istanbul
-tamam da baban nereli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yasiz sanırım 7 göbek İstanbullusunuz ?
bi replik vardı
-nerelisin?
-istanbul
-tamam da baban nereli?
Aynen öyleyiz :)siz sanırım 7 göbek İstanbullusunuz ?
Babam da dedem de onun babasida Istanbullu yetmez mi :)valla ya
bi replik vardı
-nerelisin?
-istanbul
-tamam da baban nereli?
Aynen öyleyiz :)
Babam da dedem de onun babasida Istanbullu yetmez mi :)
Trip filan degil efendim serzenis diyelim, konu sahibi de anladi kimseye kisisel olarak bir saldiri olmadigini.. Sadece genel bir darlanma durumu, inanilmaz kalabalik oldu iki adim atilmiyor artik, ne park kaldi ne bahce, her yer tas beton, bir sehirede bu kadar yüklenilmez ki canim manasinda konustum, lütfen kimse kisisel algilamasin. Buarada ben zaten artik Istanbulda yasamiyorum, ailemi ziyarete gittigimde gördüklerimden yola cikarak yakiniyorum.diiğ mi efenim diğğ mi..
herkes bi yerden göçmüş gelmiş zamanında mutlaka sanki senin kökün istanbulda mı bitti.. nedir yani bu "İstanbul'a gelmeyen kalmadı bi siz eksiktiniz" tribi ben onu anlamadım..
Siz sordunuz benim soy agacimi hanimefendi, hamilesiniz hormonlar tavan yapti heralde, hadi keyfimiz kacmasin kimsede üzerine alinmasin tamam mi :)soy ağacın beni ilgilendirmiyo.
söylediğin cümle komik.
deden de istanbulluysa istanbulun komple tapusu sizdeymiş o halde hımm tamam.
şahane tespit doğrusuhamilesiniz hormonlar tavan yapti heralde
viyanayada giden gidene bu ara sizde mi oraya gittiniz :))Trip filan degil efendim serzenis diyelim, konu sahibi de anladi kimseye kisisel olarak bir saldiri olmadigini.. Sadece genel bir darlanma durumu, inanilmaz kalabalik oldu iki adim atilmiyor artik, ne park kaldi ne bahce, her yer tas beton, bir sehirede bu kadar yüklenilmez ki canim manasinda konustum, lütfen kimse kisisel algilamasin. Buarada ben zaten artik Istanbulda yasamiyorum, ailemi ziyarete gittigimde gördüklerimden yola cikarak yakiniyorum.
Ben Viyanaya yerlestigimden beri 8 yil icinde olan degisiklikler bile icler acisi..
Evet insan Alman lisesi mezunu olunca pek fazla bir secme sansi olmuyor üniversite icin dil sebebiyle :)) E okul bitip sevgilimde Avusturyali olup evlenme teklif edince esimin okulu bitene kadar burda kalmaya karar verdik :) Tabi Viyananin nüfusu 1,7 milyon 17 milyon degil :)viyanayada giden gidene bu ara sizde mi oraya gittiniz :))
Evet insan Alman lisesi mezunu olunca pek fazla bir secme sansi olmuyor üniversite icin dil sebebiyle :)) E okul bitip sevgilimde Avusturyali olup evlenme teklif edince esimin okulu bitene kadar burda kalmaya karar verdik :) Tabi Viyananin nüfusu 1,7 milyon 17 milyon degil :)
Aynen öyleen iyisini yapmışsınız vallahi istanbulda istanbullu kalmadı
teşekkür ederim:)2500TL yakıt demişsiniz anlayamadım. Aylık ödemiyorsunuz sanırım bu tutarı. Net maaşı olan meslek sahibi insanlarsınız,geçinirsiniz bence gayette ama ayağınızi yorganınıza göre uzatmak şartıyla. Yukarıda bahsettigim 2.500Tl'yi her ay ödüyorsanız ev bile alabilirsiniz gayet rahat.