İstanbul ve Hayat..

bi replik vardı

-nerelisin?
-istanbul
-tamam da baban nereli?

diiğ mi efenim diğğ mi..
herkes bi yerden göçmüş gelmiş zamanında mutlaka sanki senin kökün istanbulda mı bitti.. nedir yani bu "İstanbul'a gelmeyen kalmadı bi siz eksiktiniz" tribi ben onu anlamadım..

diiğ mi efenim diğğ mi..
herkes bi yerden göçmüş gelmiş zamanında mutlaka sanki senin kökün istanbulda mı bitti.. nedir yani bu "İstanbul'a gelmeyen kalmadı bi siz eksiktiniz" tribi ben onu anlamadım..
Trip filan degil efendim serzenis diyelim, konu sahibi de anladi kimseye kisisel olarak bir saldiri olmadigini.. Sadece genel bir darlanma durumu, inanilmaz kalabalik oldu iki adim atilmiyor artik, ne park kaldi ne bahce, her yer tas beton, bir sehirede bu kadar yüklenilmez ki canim manasinda konustum, lütfen kimse kisisel algilamasin. Buarada ben zaten artik Istanbulda yasamiyorum, ailemi ziyarete gittigimde gördüklerimden yola cikarak yakiniyorum.
Ben Viyanaya yerlestigimden beri 8 yil icinde olan degisiklikler bile icler acisi..

soy ağacın beni ilgilendirmiyo.
söylediğin cümle komik.
deden de istanbulluysa istanbulun komple tapusu sizdeymiş o halde hımm tamam.
Siz sordunuz benim soy agacimi hanimefendi, hamilesiniz hormonlar tavan yapti heralde, hadi keyfimiz kacmasin kimsede üzerine alinmasin tamam mi :)

viyanayada giden gidene bu ara sizde mi oraya gittiniz :))

viyanayada giden gidene bu ara sizde mi oraya gittiniz :))
Evet insan Alman lisesi mezunu olunca pek fazla bir secme sansi olmuyor üniversite icin dil sebebiyle :)) E okul bitip sevgilimde Avusturyali olup evlenme teklif edince esimin okulu bitene kadar burda kalmaya karar verdik :) Tabi Viyananin nüfusu 1,7 milyon 17 milyon degil :)

en iyisini yapmışsınız vallahi istanbulda istanbullu kalmadı

arkadaşlar Gebze, Kandıra, Darıca hakkında bilginiz var mı? Gebze İstanbula çok yakın hızlı trenin geçtiği bir ilçeymiş. fakat hayat nasıldır, yaşam şartları pahalı mıdır bilginiz var mı.

2500TL yakıt demişsiniz anlayamadım. Aylık ödemiyorsunuz sanırım bu tutarı. Net maaşı olan meslek sahibi insanlarsınız,geçinirsiniz bence gayette ama ayağınızi yorganınıza göre uzatmak şartıyla. Yukarıda bahsettigim 2.500Tl'yi her ay ödüyorsanız ev bile alabilirsiniz gayet rahat.

teşekkür ederim:)
yıllık 2500 tl ödüyoruz. bu yıl doğalgaz gelecek ama 7 8 ay kalorifer yandığı için farkeden birşey olmayacak sanırım.
tercih zamanı yaklaştıkça daha çok araştırma yapmaya başladım.kocaeli ilçeleri mi istanbul mu karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…