Yeni Demo Sınavı
22 Kasım Perşembe günü Saat 21:00 - 22:00 arasında ALMS sistemi üzerinde yeni bir demo sınavı düzenlenecektir. Ara sınavlar öncesinde sistem hakkında deneyim kazanmanız için demo sınavına girmeniz sizler açısından faydalı olacaktır.
Uyarı : Demo sınavına ALMS sistemi üzerinden giriş yapılacaktır.
auzef tarih zordur . ben 2. üniversite uygulaması ile girdim 5 ders muafiyeti aldım. bütünleme sınavı var.öğrenci temsilcimiz var.
2.üniversite uygulaması şöyle üniversite öğrencisi veya mezunu iseniz kendi alanınız dışında bir bölüm okuyabileceğiniz anlamına gelir.w
Arkadaşlar formasyon kalkmadı. Eğitim süreci bitince İstanbul Üniversitesinin Sürekli Eğitim Merkezi'ne başvurabilirsiniz. Ben de kısmetse sosyoloji okuyacağım.
Arkadaslar merhaba, ben ikinci uni olarak auzef cografya okumak istiyorum. Su an ogretmenim ama cok sevemedigim bir bolumhm var. Ogrenmek istedigim ilk sayfalarda yazilan sistem sorunlari hala var mi?
Arkadaslar merhaba, ben ikinci uni olarak auzef cografya okumak istiyorum. Su an ogretmenim ama cok sevemedigim bir bolumhm var. Ogrenmek istedigim ilk sayfalarda yazilan sistem sorunlari hala var mi?