ben karar verdim.kalbimin sesini dinleyip istanbul üni.auzef tarih yazdım.ileride keşke dememek istiyorum.siz neler yaptınız.tercihlerinizi yaptınız mı?
istanbul üniv.auzef.öğrencisinin face'de yazdığı bi paylaşımı bildirmek istedim arkadaşlar
Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesini Tercih edecek Arkadaşlarımızın dikkatine,
Fakültemizde sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlanmamaktadır. Bu sene bizler sınav sonuçlarının gelmesini gözlerimiz kapalı bekledik. Anadolu Üniversitesindeki güvenilir sistem fakültemizde mevcut değildir. Not hesaplaması ile alakalı fakültede ciddi yanlışlıklar ve zafiyetler var. Bu durumun düzeltilmesi için İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünün vereceği kararı ve atacağı adımı beklemekteyiz.
Auzef cografyada birinci yilimi bitirdim iki oldum
Uzak durun gercekten uzak durun
Sinavin ortasinda sayfa gidiyor sorular gorunmuyor suren bosa geciyor
Derdini anlatmak icin okulu ariyorsun onlar hic bir halt bilmiyorlar
Finaller rezalet gozetmenleri zorla tutuyorlarmis gibi
Tam oss sinavi tarzinda finaller
Kisaca kesinlikle berbat bir sistem
Secerseniz cok basiniz agirir :-D
Dersler sisteme yuklenmiyor
Bir iki ders sinava bir hafta kala yuklendi sisteme
6 7 haftalik sunumlari bir haftada calisip sinavlara girmek zorunda kaldim
Notlar yanlis hesaplaniyor
Bir dersten sinava girmis oldugum halde girilmemis ve notum 0 olarak gorunuyordu
Okulu aradigimda kimse cevap vermiyor sistem bozuk o var bu var diyorlar
Sormak istediginiz seyler varsa cevaplarim
canım çok sağolasın,
okadar çok endişelerim olmasına rağmen yineden tercihlere yazacaktım ama
senin samimi paylaşımların sayesinde anadoluda karar kıldım.
Anadolu üniv.in sitemi zaten tartışılaz ama ist.üniv.de insanı çekiyor işte.
eğer kitap imkanı olsaydı şimdiye kadar tercihi yapmıştım bile..
iyiki tereddüt etmişim...
senin adınada üzüldüm canım,sistem muhakkak düzeltilecektir zamanla ama
hem ödediğin harçları hemde verdiğin emeği,zamanı geri veremezler
Allah yardımcın olsun canım
ah cnm yaa...teşekkür ederim paylaşımın için öncelikle....peki bir sorum olucak dersleriniz örgün eğitimdekilerle aynı müfredatmı? yani onların kitaplarından faydalanmak gibi bir imkanın olmadımı hiç
canım ben istanbulda değilim.ve sınava gidiş geliş çok zor olacak farkındayım ama benim için başka yolu yok.ya bu bölümü seçeceğim ya da hiç.şu an anadolu üni.aöf okuduğum için seneye kadar seçemiyorum.bir senedende olmak istemiyorum.düşüncem bu sene istanbulu yazmak seneyede memnun kalmazsam anadolu üniversitesi aöf tarihe yatay geçiş yapmak.ben iki tercih yaptım.birincisi tarih ikinciside coğrafya.ama inşaallah tarih olur.çok iyi düşünüp öyle karar ver.sonuçta hayatını ilgilendiren bir karar.kitaplar konusunda da yardımcı kitaplardan faydalanmak düşüncesindeyim.sonuçta konular aynı konu.canım sen istanbuldamısın......tamam bende senden cesaret alıyorum yarın sabah bende auzef tarih yazıyorum inşaallah....ALLAH yardımcımız olsun......bu arada tek tercih mi yaptın......ya cnm bir de acaba örgün eğitimdekilerle aynı derslerimi görücez kitaplarından faydalanabilirmiyiz acaba?
canım verdiğin bilgiler için çok sağol.bende mecburiyetten seçiyorum.birkaç sorum olacak.ara sınavda sorun çıktığı zaman tekrar hak veriyorlar mı ve önerdikleri yardımcı kitapların faydası oluyor mu?bir de istanbul dışından gelenler otellerdemi kalıyor.yani yoğunluk oluyor mu?çok önceden yer ayırttırmak mı gerekiyor.birde geçen facebook sayfasında sınava gelen öğrenciler için okulun karşısındaki bir otelin indirim yaptığı falan yazıyordu.doğru mu?biraz fazla sordum ama bunları merak ediyorum.Dersler sisteme yuklenmiyor
Bir iki ders sinava bir hafta kala yuklendi sisteme
6 7 haftalik sunumlari bir haftada calisip sinavlara girmek zorunda kaldim
Notlar yanlis hesaplaniyor
Bir dersten sinava girmis oldugum halde girilmemis ve notum 0 olarak gorunuyordu
Okulu aradigimda kimse cevap vermiyor sistem bozuk o var bu var diyorlar
Sormak istediginiz seyler varsa cevaplarim
canım verdiğin bilgiler için çok sağol.bende mecburiyetten seçiyorum.birkaç sorum olacak.ara sınavda sorun çıktığı zaman tekrar hak veriyorlar mı ve önerdikleri yardımcı kitapların faydası oluyor mu?bir de istanbul dışından gelenler otellerdemi kalıyor.yani yoğunluk oluyor mu?çok önceden yer ayırttırmak mı gerekiyor.birde geçen facebook sayfasında sınava gelen öğrenciler için okulun karşısındaki bir otelin indirim yaptığı falan yazıyordu.doğru mu?biraz fazla sordum ama bunları merak ediyorum.
canım eğer puanın yeterse ilk tercihin gelir.iki tercih yapman iyi olmuş en azından birincisi olmazsa ikincisi olur böylece açıkta kalmamış olursun.sonuçta ikiside istediğin bölüm.bende ikinci tercihimi sildim.sadece tarih kaldı.korktum açıkçası ikinci tercihim gelir diye.artık olmazsa ek tercihlerde yaparım.cnm slm valla herşeyi göze aldım tercihimi yaptım bende..iki tercih yaptım 1.istanbul tarih 2.anadolu tarih....ama kafam karıştı yoksa tek tercih mi yapmalıyıdm istanbul tarih olarak ya gelmezse diye düşünüyorum şimdi....
canım sosyolojide iyi bir bölüm.eğer sıkıntı çekerim diyorsan anadolu üniversitesini tercih et.en azından bulunduğun yerde sınava giriyorsun.yıllardır bu işi yapıyorlar tecrübeliler.benim anadolu üniversitesini seçme şansım olsaydı hiç düşünmeden seçerdim.canım çok sağolasın,
okadar çok endişelerim olmasına rağmen yineden tercihlere yazacaktım ama
senin samimi paylaşımların sayesinde anadoluda karar kıldım.
Anadolu üniv.in sitemi zaten tartışılaz ama ist.üniv.de insanı çekiyor işte.
eğer kitap imkanı olsaydı şimdiye kadar tercihi yapmıştım bile..
iyiki tereddüt etmişim...
senin adınada üzüldüm canım,sistem muhakkak düzeltilecektir zamanla ama
hem ödediğin harçları hemde verdiğin emeği,zamanı geri veremezler
Allah yardımcın olsun canım
canım eğer puanın yeterse ilk tercihin gelir.iki tercih yapman iyi olmuş en azından birincisi olmazsa ikincisi olur böylece açıkta kalmamış olursun.sonuçta ikiside istediğin bölüm.bende ikinci tercihimi sildim.sadece tarih kaldı.korktum açıkçası ikinci tercihim gelir diye.artık olmazsa ek tercihlerde yaparım.
canım verdiğin bilgiler için çok sağol.bende mecburiyetten seçiyorum.birkaç sorum olacak.ara sınavda sorun çıktığı zaman tekrar hak veriyorlar mı ve önerdikleri yardımcı kitapların faydası oluyor mu?bir de istanbul dışından gelenler otellerdemi kalıyor.yani yoğunluk oluyor mu?çok önceden yer ayırttırmak mı gerekiyor.birde geçen facebook sayfasında sınava gelen öğrenciler için okulun karşısındaki bir otelin indirim yaptığı falan yazıyordu.doğru mu?biraz fazla sordum ama bunları merak ediyorum.
evet canım bende senle aynı düşüncedeyim.o yüzden için biraz rahat açıkçası.beğenmezsek seneye anadolu üniversitesine geçeriz.bize üniversitemi yok:)evet olmazsa ek tercihlerde tekrardan tercih yaparım.....boşver KAFANI bulandırma istanbul auzef konusunda...ben çok araştırdım...hani arkadaşında dediği gibi online sınavlarda internet donuyormuş site kilitleniyormuş falan evet doğruymuş ama telafi sınavı yapıyorlarmış hemen...hem zaten bu sene ikinci seneleri biraz daha iyileştirirler bence....ayrıca kitap konusunuda araştırdım.....tarih bölümünün ders konuları varya tarihe giriş....vs......üniversite ders kitapları var internetten araştırırken gördüm üniversite hocalarınında önerdiği onlardan bulup çalışırızzz konular ne kadar değişebilir ki YOK YOK TAMAM İÇİM RAHAT ARTIK.....eminim ben istanbul üniversitesi olsun..
karabük üniversitesindede iyi bölümler var fakat haftada iki kere derslere girme zorunluluğu varmış.eğer uzaksan daha zor olmaz mıydı?yatay geçiş imkanın varsa tarihlerini takip edip geçebilirsin.Ilk tercihim istanbuldu tutmaz dedim arastirmamistim cunku
Istanbul universitesi ya imkansiz gibi gelmisti
Ilk siraya yazmasaydim karabuk cografyada olacaktim
Pismanin dostlarim pismanim pisman :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?