2012-2013 Yeni Kayıt YGS Kılavuzu yayınlandı.
AUZEF | İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
AUZEF | İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun.mezuniyetimizi yazdığımız günler de gelir inşaallah.
evet olmazsa ek tercihlerde tekrardan tercih yaparım.....boşver KAFANI bulandırma istanbul auzef konusunda...ben çok araştırdım...hani arkadaşında dediği gibi online sınavlarda internet donuyormuş site kilitleniyormuş falan evet doğruymuş ama telafi sınavı yapıyorlarmış hemen...hem zaten bu sene ikinci seneleri biraz daha iyileştirirler bence....ayrıca kitap konusunuda araştırdım.....tarih bölümünün ders konuları varya tarihe giriş....vs......üniversite ders kitapları var internetten araştırırken gördüm üniversite hocalarınında önerdiği onlardan bulup çalışırızzz konular ne kadar değişebilir ki YOK YOK TAMAM İÇİM RAHAT ARTIK.....eminim ben istanbul üniversitesi olsun..
Auzef cografyada birinci yilimi bitirdim iki oldum
Uzak durun gercekten uzak durun
Sinavin ortasinda sayfa gidiyor sorular gorunmuyor suren bosa geciyor
Derdini anlatmak icin okulu ariyorsun onlar hic bir halt bilmiyorlar
Finaller rezalet gozetmenleri zorla tutuyorlarmis gibi
Tam oss sinavi tarzinda finaller
Kisaca kesinlikle berbat bir sistem
Secerseniz cok basiniz agirir :-D
canım özelden ulaşamadım sana.mesaj hakkım yokmuş.kaydını yaptırdın mı?ben evrakları gönderdim ama kesin kaydımı yapmamışlar.telefonlarada bakmıyorlar.yarında son gün.sen ne yaptın?
evet cnm kaydımı yaptırdım ben istanbulda olduğum için kendim götürdüm evraklarımı.......canım 30 ekim sonmuş bir yerde öyle okudum bir bak istersen....evraklarını gönderdiysen sorun yok yaparlar elbette kaydını ama benim asıl endişelendiğim 12-16 kasım vizeler onları nasıl yetiştireceğiz bilemiyorum
sınav 26/30 kasım arasıhiç sorma.daha ortada ne ders var konu.sınavlarada şunun şurasında ne kaldı.2 hafta bile değil.gerçekten rezil ettiler bizi.şimdide sınav tarihlerini değiştireceklermiş.belki ara sınavları biraz ileri tarihe alabilirler.30 ekimde evraklar için tekrar arayacağım.ama telefonları açmıyorlar ki.ne yapacağım bilmiyorum.
ygs de barajı geçmeniz yeterli.coğrafya bölümü için kaç puan aldınız?ben de düşünüyordum uzaktan eğitim coğrafyayı ama gerçekten zormuş yaaa
dersler pdf şeklindede var.çıktı alıp çalışıyorum.bu bölüm bu sene açıldığı için geçmiş sorulara çalışma şansızım yok.ama ortak derslerin çıkmış sorularına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Delirdim deliricem siz nasıl ders çalışıyorsunuz yani bana ders videolarını izleyebileceğimi söylemişlerdi ama mp3 var sadece okuyan ablada sağolsun uykumu getiriyor eski sınav sorusu yok pratik yapalım ne olacak ne bitecek belli değil