İstanbul un ilçeleri hakkında yardımcı olur musunuz?

atalar mahallesinden iki tane okul var yazdım. bir de yakacık meslek lisesi merkeze uzak mı yeri nasıldır biliyor musunuz.
deidğiniz gibi okuum belli olunca pendik e de gidersem kartaldan eve bakabilirim. puanım çok yüksek değil kartaldan da toplamda 4 okul var inşallah hayırlısıyla olur.

kartaldan 4 okul var umarım biri gelir :) ve inşallah babanız gibi ev sahipleri bulabilriiz :):)

Insallah oyle olur :) Kartaldan hangi okullari yazdiniz?

çok teşekkür ederim sıralamm maltepe kartal pendik tuzla gebze sultanbeylinin merkezindeki liseler olacak inşallah kartal ya da maltepeye atanabilirim :)

Kayışdağı çok kötü değil. Atasehir merkeze bakma orası çok pahalı ama Kayışdağı olabilir diye düşündüm bi an. O taraflarda oturan biri varsa yorum.yapar belki.

Kayisdaginda iki sene kadar calistim. Kayisdagi Atasehir de ama mesela Atasehir Londra ise Kayisdagi Anadolu da kucuk bir ilce. Alakasi yok yani. Kayisdagi ndan Atasehir e gidince ulke degistirmis gibi oluyorum.

Ben de Sancaktepe de oturuyorum ama tam gelismedigi icin cok fazla problemi var bence. Yeni yapilan sitelerin o tarafta oturuyorum. Geldik geleli yollari elli kere bozdular yaptilar arabamin icine edildi resmen. Ikidebir elektrik su kesilir, altyapi sikintisi yuzunden aylarca internetsiz kaldik. Mesela merkezi Sarigazi ama dediginiz gibi orasi ve tamaminda siyaset anlaminda cok uc noktada insanlar var. Surekli olaylar gosteriler oluyor. Su ana kadar hic bir belediyenin onunde surekli olarak bekleyen panzer gormedim buradan baska. Merkezde bir kac noktada sabahtan aksama kadar pkk propagandasi yapiliyor ve kimsenin rahatsiz oldugu yok

Kiralar da cok abartili. Sitelerde sirf aidatlar kira kadar. Hadi site olmasin normal bina mesela, diyor ki yan sitede 3000 tl kira veriyorlar ben de 700 - 1000 isterim. 1 trilyona daire satiyorlar ben de yolu bile olmayan yere 300.000 isterim. Dedigi daire 70 m2 caddeye uzak bakkala bile 20 dk yurume mesafesinde. Luks site projeleri fiyatlari abarttikca abartti. Ayrica alisveris namina hic bir sey yok. En ufak bir sey icin bile Pendik e Maltepe ye Umraniye ye gidiyoruz.

Bu yuzden Sancaktepe ve cevresini hic tavsiye edemeyecegim.

Atasehir cok gelismis, muhit olarak da oldukca ust seviyede bir yer. Fakat trafik olayi butun iyi ozelliklerini bir kenara atiyor. 15 dk lik yolu bir saatte gidince luks olmasinin da bir onemi kalmiyor. Kiralar da cok ucuk. En begenmedigin daire 1500 - 2000...

ayrıntılı açıklamanız için çok çok teşekkür ederim. umarım kartal maltepe pedikten bir okula yerleşebilirim çok teşekkür ederim tekrar

size zahmet olacak çk teşekkür ederim :)
diğer üç lisenin yeri merkeze yakın gözüküyor haritadan gerçekten yakın mı?
Evet yakin. Zaten sehit ogretmen huseyin agirmanla atalar meslek teknik yan yana. Bu 2 okul minibus yolunda. Yanlarinda kartal mezarligi var. Okullardan sahile yuruyerek inebilirsiniz ve kartal merkeze yuruyerek 7 8 dakika.

Kartal tml ise atalar mahallesinde. Metroya yakin. Minibus yoluna canakkale caddeinden 10 dkda inebilirsiniz. Minibus yolunda minibuse veya otobuse binerseniz 10 dkda kartal merkezde olursunuz. bizim evin 2 üst sokagi :)

Ayrica 3 okulda carsamba pazarina cok yakin. Neredeyse esit uzaklikta :)

haritadan baktım etrafında apartmanlarda vardı okulların o civarda ev kiraları nasıldır bir bilginiz var mı :) komşu olabiliriz belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…