- 8 Ekim 2010
- 847
- 177
- 37
-
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
arkadaşlar uygun deyince hemen baktım malesef bir kadro bile yokbence beylikdüzü o yazdığınız semtlerden çok daha iyi ..nede avrupa yakası düşünmediğinizi bilmiyorum ama değerlendirme imkanınız varsa değerlendirin derim.. aradığınız aralıklarda kiralık daire de bulabilirsiniz çok rahat hem beylikdüzü yeni bir yerleşim yeri olduğundan evler eski değildir..
arkadaşlar uygun deyince hemen baktım malesef bir kadro bile yok
tüm ilçe olarak kontenjan yayınlanıyor ama yok nasip değilmiş sanırım :) yardımınız için çok teşekkür ederim :)anladım aslında çok rahattır buralar.. yakın yerlerede bakın siterseniz mimarsinan gibi mesela.. beylikdüzü merkezdemi baktınız.. sistem nasıl bilmiyorum ama..gürpınar kavaklı yakuplu vs bakabilirsiniz beylikdüzünde oturup 10 -15 dk ya okula gidebileceğiniz yerler var.. mesela gürpınarda bir okulda açık varsa beylikdüzünde oturabilirsiniz..
valla yasam cok zor 900 e kira vericegime 500 veririm belli bi zaman oturur sonra tayının cıkar degistirirsin ayda 400 lira sorf evden cok ii parahaklısınız. bir kaç arkadaşta sultanbeyli için kötü dedi sanırım yazmayacam ya da en sona yazacam. çok teşekkür ederim :)
3 yıl tayin isteme hakkım yok amavalla yasam cok zor 900 e kira vericegime 500 veririm belli bi zaman oturur sonra tayının cıkar degistirirsin ayda 400 lira sorf evden cok ii para
ne kadar kötü olabiir alah askıa sen isinde gücündesin zaten bi haftasnın var ondada esinle gezersin olur biterr 3 yıldada baya ev pesinatı biriktirisin3 yıl tayin isteme hakkım yok ama
ataşehir nasıl bi semt, nezih mi?Bi arkadaşım 1.250 ye oturuyordu maltepede. Ama onun evi site içinde eski bi binaydi. Yerinizde olsam emlakjetten falan bakardım ev kıralarına. Çünkü bölgeye gore değişebiliyor. Atasehir düşünmez misiniz ? Kucukbakkalkoy İçerenköy Kayışdağı tarafları falan ? Kayisdagindan 900e falan bulursunuz sanırım. Hem bakkal köye İçerenköy yakındır üniversitede var.
okul isimlerini size söylesem o civarda site var mıdır yok mudur bilgi verebilir misiniz acabaBen sultanbeyli de oturuyorum hangi açıdan bu kadar kötü dendiğini pek anlamış değilim açıkcası...
tabiki maddi tarafı da var:) biraz daha araştırıp karar verecem :):) inşallah herkes için en iyi ve en hayırlıs olurne kadar kötü olabiir alah askıa sen isinde gücündesin zaten bi haftasnın var ondada esinle gezersin olur biterr 3 yıldada baya ev pesinatı biriktirisin
Atasehir İstanbul un en nezih ve pahalı ilçelerinden biridir :)ataşehir nasıl bi semt, nezih mi?
zaten çok lüks istemiyoruz inşallah bulabiliriz :) dediğiniz gibi özel ders meselesi de var:)Bende maltepe de oturuyorum canım kiralar pahalı biraz ama o fiyatın biraz aşağısında lüks olmayacak şekilde bi ev bulursunuz. E 5 in üst taraflarını sevmiyorum. Özellikle gülsuyu falan. Ama alt tarafı gayet güzel. Ulaşım da iyi metro Vs. Kartal da oyle her yere yakın. Kiraları da son bi iki yıl arttı adliye falan.ama uygun yerleri de var. Pendik tercih edilebilir. Kiralar yine ayırdığınız bütçeye uygun.fakat güllübağlar mah.daha sakin sessiz bi yer öğrenci çok bulabileceğinizi tahmin etmiyorum. Bi pendik gibi olmaz mesela. Tuzla da yeni yeni gelişen bi yer şimdilik bunları yazabilirim. Ama maltepe nin yeri bende ayrı:)
inşallah size de faydası olur :):)ben istanbulluyum ama bu dediğiniz yerleri ben de bilmiyorum :) ben de özür grubu için buraları yazıcam. konuyu takipteyim o yüzden :)
Tabi ki bilgi veririm bildiğim yerlerinde ise ama merkezinde site yok diyebilirim genelde müstakil ev ya da apartman dairesiokul isimlerini size söylesem o civarda site var mıdır yok mudur bilgi verebilir misiniz acaba
aile apartmanı da olsa bizim için olur :) size okul listesini özelden gönderiyorum çok teşekkür ederim :)Tabi ki bilgi veririm bildiğim yerlerinde ise ama merkezinde site yok diyebilirim genelde müstakil ev ya da apartman dairesi
Arkadaşlar tercih yapacağım. İStanbul da üç dört tane ilçe belirledim fakat hangisini öncelikli yazayım hangi mahallesi iyidir kötüdür bilemiyorum. yardımcı olur musunuz
Belirlediğim ilçeler maltepe, kartal, pendik, tuzla,sultanbeyli
Benim için önemli olan kira ve muhit. eşim de ben de çok lükse düşkün değiliz. küçük bir evde yaşayabilriiz. istediğim biraz mekezi olması 800 900 lirayı kira için ayıracaz.Öğrenci profili açısından çok yüksek beklentim yok zaten açılan tüm okullar neredeyse meslek lisesi
Hangi ilçeyi önerirsiniz hangi mahalleleri kesinlikle yazma dersiniz. mesela kurtköy nasıl bir yerdir? güllübağlar mahallesi nasıl bir yerder?yardımcı olabilir misiniz.
bir de ben matematikçiyim eşim ingilizceci bu ilçlerde özel ders imkanımız olur mu?
Oyle tatlim.bellimi olur kader kismetaaa 700 lirakeşke gelmiş olsaydık ve evinizi biz tutsaydık :) sultanbeyli çok mu kötüdür? hem sosyal hayat açısından hem de muhit olarak
Bende kartalda okudum.belkide okul arkadasiyiz:) hangi okul?Merhabalar hocam. Ben istanbul kartalda oturuyorum. Soyledigimiz ilceler arasinda en cok okulu olan ilce kartal. Sultanbeyli ve pendigin ust mahallelerini yazmanizi kesinlikle onermiyorum. Kartalda kira butcenize uygun cok guzel daireler bukabilirsiniz. Kartalin ozellikle atalar mahallesini ve petroliş mahallesini oneririm. Ozellikle atalar hem metroya hem trene ve minibus yoluna cok yakin. Yani kartalda bir eve yerlesip pendikten ve maltepeden okullar da yazabilirsiniz. Buralara kartaldan ulasim cok kolay. Ben liseyi ortaokulu ve ilkokulu kartalda okudum. Ogrenci profili acisindan da bir sıkıntı cekeceginizi dusunmuyorum. Kolay gelsin :)